KYYNELURIEN JA POSKIPÄIDEN TÄYTTÖ

Postaus ja hoito toteutettu yhteistyössä

 Restylanen ja Mabelin kanssa

Heippa pitkästä aikaa! <3

 

Olen ajatellut palata tänne blogin puolelle ja kirjoitella tänne asioita, joita ei Instagramissa välttämättä näy. Lisäksi tänne on kiva kirjoittaa aiheista, joiden haluan säilyvän pidempään ja joista saattaa olla myöhemmin muille apua, sen sijaan, että ne katoavat stooreista vuorokauden kuluttua.

Moni varmasti jo tietää, että olen käynyt nyt muutaman vuoden ajan Mabel:issa laittamassa botoxia. Jos aihe kiinnostaa, voit lukea mun kokemuksista lisää täältä. 

Täytän kesällä 30- vuotta (huh!) ja olen kiinnittänyt jo muutaman vuoden ajan huomiota siihen, miten rasvan vähentyessä kasvoilta myös tietynlainen pehmeys ja pirteys on hieman kadonnut. Mua häiritsi ihan älyttömästi yhtäkkiä ilmestyneet tummat silmänaluset ja todella selkeät urat silmien alla, joita mulla ei aikaisemmin ole niin vahvasti ollut. Kysyin Mabeli:sta miten silmänalusia ja väsynyttä lookkia voisi hoitaa ja päädyimme yhdessä täyttämään kyynelurien lisäksi myös hieman mun poskipäitä. Halusin myös suun ympärillä näkyviä uria hennommiksi ja poskipäiden käsittely toi mukavan pienen liftin myös suun alueella näkyviin uurteisiin.

Näissä kuvissa mulle on tehty jo hoito 🙂

Jännittävää!

Pakko myöntää, että tällaiset toimenpiteet jännittävät aina, mutta luotan 100% Mabel:in henkilökunnan ammattitaitoon ja siihen, että tulos on mahdollisimman luonnollinen. Halusin hakea sitä lookkia, mitä mulla oli muutama vuosi sitten luonnostaan ja mielestäni sen myös sain.

Mä oon enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ja toimenpiteen jälkeen tuijottelin vain onnellisena itseäni peilistä. Seuraavaksi näätte muutamat ennen – jälkeen kuvat!

Täyteaineena mulle käytettiin Restylanea. Muutos ei ole iso, mutta just sellainen mitä hainkin. Olo on paljon paljon freshimpi ja enää ei tarvitse laittaa kiloa valokynää silmien alle 😀 Mitäs te tykkäätte?

Ruotsissa kehitetty ja valmistettu Restylane on maailman ensimmäinen
hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Vuonna 1996 kehitetty Restylane on
edelleen markkinoiden suosituin valmiste. Valmisteet on kehitetty
korostamaan monipuolisesti eri kasvojen alueita kuten huulia, kyyneluria,
poskipäitä ja leukalinjaa.


No Comments

Post A Comment