HYVÄT JA HUONOT UUTISET

Moikka !

Vähän ikävästi loppui heinäkuu, sillä mun vuokraponi sai sarjatulta laitumella toiselta hevoselta ja yksi potku osui ja upposi ihan luuhun saakka. Tällä hetkellä on vielä epäselvää, joutuuko poni leikkaukseen, mutta vähintään 2kk sairasloma odottaa pikkuista 🙁

Ihan super harmi homma, kesä on ihan parasta aikaa ratsastella, kun pääsee nauttimaan säistä ja upeista maasto maisemista, mutta minkäs teet. En vielä tiedä, etsinkö tilalle toista vuokraheppaa, sillä kiinnyin Saniin todella paljon ja toivoisin, että voitaisiin jatkaa yhdessä ratsastelua, kunhan pikkuinen vain paranee.

Nää on todella kurjia juttuja ja super huonoa tuuria, mutta tällaista eläinten kanssa joskus on. Täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin. Ihan hirvee ikävä on ponia jo nyt. <3

Jotain kivaakin, sillä aloitin uuden harrastuksen kaksi viikkoa sitten. Tämä tuli todella extempore, mutta olen aina halunnut harrastaa nyrkkeilyä ja nyt kun siihen tuli mahis, niin lähdin innolla mukaan!

Käyn tällä hetkellä Ringside Gymin alkeiskurssia, joka kestää noin viisi viikkoa. Siellä käydään kaikki perusteet lajille, jonka jälkeen voi siirtyä tunneille. Olen aika varma, että harrastus jatkuu alkeiskurssin jälkeen, sillä oon tykännyt todella paljon ja yllättynyt siitä, miten haastavaa nyrkkeily on! Ei pelkästään fyysisesti hemmetin rankkaa, vaan myöskin miljoona aivan uutta asiaa, mitkä pitää ottaa huomioon ja sisäistää.

Mulla on kaksi kertaa viikossa treenit ja oon joka treenien jälkeen ollut aivan loppu, mutta silti innoissaan. En malta odottaa, että kehittyy sen verran, että homma alkaa sujumaan ilman jatkuvaa turhautumista. Tällä hetkellä menee vielä todella paljon energiaa siihen, että yrittää muistaa, miten mikäkin asia meni.

Löytyykö täältä ketään nyrkkeilyä harrastavia? 🙂


No Comments

Post A Comment