TYTTÖJEN VIIKONLOPPU JA THE BOND – MARATON!

Kaupallinen yhteistyö Viaplay ja Indieplace

TYTTÖJEN VIIKONLOPPU

Heippa <3 Mitä teille kuuluu? Toivottavasti voitte kaikki hyvin ja ootte pysyneet terveinä! Tämä viikonloppu menee ainakin omalla kohdalla kiltisti julkisia paikkoja vältellen, joten ollaan ystävien kanssa päätetty viettää tyttöjen iltaa kotona. Suunnitelmana on nauttia hyvästä seurasta, pelata lautapelejä, syödä hyvin, juoda ehkä hieman viiniä ja katsella hyviä sarjoja sekä leffoja yhdessä.

The Bond maratoni!

Ollaan kerätty kasaan lautapelejä ja listattu leffoja, joita olisi hauska katsella viikonlopun aikana. Viaplay:hin on tullut juuri sopivasti The Bond Collection, eli kaikki 25 Bond leffaa ja ollaan päätetty, että katsottaisiin tämän viikonlopun aikana niin monta Bondia, kuin vain mahdollista. Siitä on todella kauan aikaa, kun olen viimeksi katsonut Bondeja, joten oon super innoissani siitä, että nyt pääsee taas tsekkailemaan niitä. En myöskään oo nähnyt muutamaa uusimpaa Bond leffaa, joten en malta että päästään niihin asti!

SARJA -JA LEFFASUOSITUKSET VIAPLAY:STA

Ajattelin listata myös teille uusimpia leffa- ja sarjasuosituksia siltä varalta, että myös te kaipaisitte viikonlopuksi hyviä suosituksia ja katsottavaa! Tässä on mun suositukset:

Tuo listasta löytyvä Outlander on aivan huippu sarja, oon super koukuttunut siihen ja suosittelen sitä todella lämpimästi. Siitä tuli nyt viides kausi, enkä malta odottaa että pääsen uuden kauden kimppuun! Sarja kertoo Claire Randall:sta joka saa miehensä kotiin toisesta maailmansodasta. Hän kävelee kiviympyrän poikki ja siirtyy yhtäkkiä vuoden 1743 Skotlantiin. Siitä alkaa mieletön seikkailu ja Clairea syytetään mm. vakoojaksi sekä noidaksi ja yhtäkkiä hän joutuu naimisiin (todella hyvännäköisen) lainsuojattoman kanssa. Rakkaus kahteen eri ajan mieheen raastaa häntä ja asiat alkavat menevään melkoisen monimutkikkaisiksi. Iso suositus!

 

Arvonta

Arvon teidän kesken 2 kk ilmaista katseluaikaa! Kerro mulle, mikä Bond leffoista on sun mielestä paras tai minkä mahdollisesti haluaisit nähdä ja voita 2 kk ilmaista Viaplay katseluaikaa! <3

Säännöt arvontaan: http://vlt.me/.2ue0p


7 Comments
 • Sarianne Kiurujärvi
  Posted at 20:32h, 20 maaliskuun Vastaa

  Skyfall 😍

 • Frans Danakas
  Posted at 22:52h, 20 maaliskuun Vastaa

  Skyfall

 • Luana
  Posted at 08:59h, 21 maaliskuun Vastaa

  Casino Royale on mun lemppari! En oo nähnyt tuota vanhempia vielä ollenkaan.

 • Sari Sairaanhoitaja
  Posted at 14:25h, 21 maaliskuun Vastaa

  Moikka!

  En yleensä kommentoi blogiisi, mutta nyt olin niin pöyristynyt, että en voinut jättää väliin. Olet selkeästi tietoinen koronasta ja siihen liittyvistä ohjeista, mutta silti suosittelet kavereiden näkemistä ja niiden kanssa hengailua samaan aikaan, kun KAIKKIA ohjeistetaan pysymään omissa oloissaan.

  Vaikka näkisit vain yhtä kaveria, se kaveri on todennäköisesti käynyt esimerkikiksi kaupassa ja mahdollisesti altistunut siellä koronalle. Sama toisin päin. Eihän siinä, tauti itsessään ei välttämättä ole vaarallinen nuorelle perusterveelle (vaikka heillekin joillekin käy huono tuuri), mutta Suomen sosiaali- ja terveyspalvelut ei kestä suurta painetta, joka tulee jos ihmiset eivät malta pitää etäisyyttä muihin ja sairastuvat!

  Jos olet tosiaan niin ajattelematon, että et välitä mm. itsestäsi ja kaveristasi, niin ajattele niitä ketkä eivät voi jäädä kotiin, ketkä painaa ilman koronaakin niska limassa duunia (toisten hengissä pitämiseksi) ja keille korona voi olla hengenvaarallinen.

  Tästäkin olisi voinut saada paremmin aikaan sopivan mainoksen, mutta nyt lähinnä antaa sinusta itsekeskeisen vaikutelman ja muistutti minua perumaan Viaplayn tilauksen. En tiedä onko heidän toive ollut saada juuri tällainen juttu esille, mutta siinä vaiheessa toivoisin, että _vaikuttaja_ osaa toimia vastuullisesti ja mm. THL:n suositusten mukaisesti.

  Lainaus vielä THL:n johtaja Mika Salmiselta:

  ”Ei ole kysymys siitä, saako mennä, vaan pitää käyttää arkijärkeä. Onko se tapaaminen välttämätön? Jos ei ole, niin sitten ei mennä”, hän sanoo.

  Ei pitäisi olla vaikea tajuta tuosta, kuinka pitää toimia.

  • lindamanuella
   Posted at 13:58h, 22 maaliskuun Vastaa

   Moikka! Todella hyvä pointti 🙂
   Ollaan siis oltu yhdessä viimeisen viikon ja pysytelty yhdessä karanteenissa. Tultiin alkuviikosta Leviltä
   ja koettu parhaaksi pysytellä kaukana muista.

 • mariem
  Posted at 18:17h, 21 maaliskuun Vastaa

  Hah, mä en oo ikinä katsonu yhtäkään Bondia. Pitäis varmaan aloittaa jostain suosituimmasta tai eniten straroja sisältävästä pätkästä 😀

 • ilona
  Posted at 21:13h, 16 huhtikuun Vastaa

  Ois kivaa kattoo Outlanderii kun oon lukenut niitä kirjoina

Post A Comment