IHANIA UUTISIA – VUOKRASIN PONIN!

Heippa tyypit ! <3

Kun kirjoitan tätä tekstiä, niin kello ei ole vielä edes kuutta aamulla, mutta en saa enää unta. Tiedän olevani kuuhullu, mutta uuden kuun ei pitäisi vaikuttaa samalla tavalla, kuin täysi kuun, eli valvottamalla. Jännä homma, mutta tämäkin taitaa vaikuttaa muhun jotenkin hassulla tavalla. Mua kiinnostais ihan hirveesti tutkia ja lukea lisää siitä, miten kuu vaikuttaa ihmisiin.

Ainiin, muistithan eilen manifestoida itsellesi uutta energiaa ja elämääsi asioita, joita kaipaat? Uuden kuun aikaan on hyvä jättää kaikki vanha taakse ja raivata tilaa uusille jutuille ja valmistautua uuteen sykliin. Terveisin Astrologi Manuella.

Mulla on nyt viimeaikoina ollut paljon ihania asioita elämässä. Ja muutenkin, olen tietoisesti päättänyt keskittyä pelkästään kaikkeen hyvään ja jättää valittamista pienemmälle. Se ei tarkoita sitä, etteikö olisi ihan ok olla esimerkiksi väsynyt ja todeta se ääneen, mutta tavoitteeni on hyväksyä ja vastaanottaa pimeys ja keskittyä niihin asioihin, joista tulee hyvä mieli.

VUOKRAHEPPA!

Mä löysin vihdoin itselleni vuokra hepan, tai siis ponin. Olen niiiin onnellinen ja innoissani! Tää on vielä ihan hullua miten löysin tän aivan ihanan ponin itselleni…

Mun kaveri Veronica vinkkasi mulle, että hänen vuokraponinsa tallilla yksi tyttö etsisi vuokraajaa hevoselleen. Innostuneena otin heti yhteyttä hevosen omistajaan, esittelin itseni ja kysyin, voisinko tulla testaamaan hevosta. Sovittiin treffit ja menin tallille.

Ihan käsittämätöntä, mutta heti tallille tullessani huomasin tämän ponin, jonka nyt vuokrasin.  Se tuli heti moikkaamaan mua ja mulle tuli todella vahva fiilis siitä, että tää on mun tyyppi. Ainakin mun puolelta se kohtaaminen oli rakkautta ensisilmäyksellä ja jotenkin tiesin, että meistä tulee vielä kaverit.

Testasin kuitenkin innokkaasti hevosta, jota olin tullut katsomaan. Meillä ei valitettavasti tämän hepan kanssa oikeen kemiat kohdanneet ja hevonen oli hoitaessa todella vaativa mm. kipeän vatsahaavan vuoksi, joka näkyi kiukkuisessa käytöksessä. Se toki lisäsi jännittynyttä meininkiä, sillä hevonen varmasti huomasi, että en ole 3 vuoteen heppaillut ja mua jännitti.

Samaisella talli käynnillä otin selvää tämän suloisen ponin omistajan yhteystiedot, johon olin ihastunut. Kotiin päästyäni en saanut ponia mielestäni, vaan aloin selvittämään ketä ponin omistaa. Jostain ihmeestä löysin ponin entisen vuokraajan erilaisten tägäysten ja sijaintimerkintöjen kautta Instagramista. Selasin valehtematta kaikki kuvat ponista läpi ja vihdoin löysin yhdestä kuvasta tägättynä ponin omistajat…. Noh, ette ikinä usko, mutta ponin omistaa eräs puoliksi kreikkalainen tyttö, jonka olen tavannut noin vuosi sitten. Tunnen hänen serkkunsa ja veljensä.

Miten pieni maailma ! Otin omistajaan yhteyttä ja kysyin voiko poni todella olla hänen ja miten olen aivan hulluna siihen heppaan. Pian sovimme treffit ja pääsin testaamaan ponia, joka oli just niin ihana mitä ajattelinkin. Super kiltti, mutta silti tyyppi, jolta löytyy tarvittaessa luonnetta ja meininkiä. Ihan täydellinen!! Myös se on mieletön plussa, että ponin omistajat ovat super ihania ihmisiä ja meillä klikkaa todella hyvin.

Homma meni niin hyvin, että he olivat juuri etsimässä ponille uutta vuokraajaa, joka pystyy käymään tallilla 2 x viikossa ja koska meillä meni niin hyvin, sain ponin vuokralle. Olen niin super innoissani ja ensi viikosta lähtien alan käymään tallilla 2 x viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Niin ihanaa!

Kiinnostaisiko teitä jatkossa enemmän tällaiset heppa-aiheiset postaukset täällä blogin puolella? 🙂

Mekko: Nellycom / Laukku: Chanel


Tags:
8 Comments
 • Maria
  Posted at 18:21h, 28 marraskuun Vastaa

  Hei mitä koko guccin vyösi oli? Olisi kiva kun vastailisit kysymyksiin😊

  • lindamanuella
   Posted at 00:48h, 29 marraskuun Vastaa

   Ei mitään hajua, mutta se on anyway mulle ihan liian iso , oon joutunut
   tekemään uusia reikiä vyöhön, eli
   siihen olisi turha verrata kuitenkaan 🙂

 • Mää
  Posted at 21:46h, 28 marraskuun Vastaa

  Ehdottomasti heppajuttuja!

  • lindamanuella
   Posted at 00:49h, 29 marraskuun Vastaa

   Yes !! Tulee 🙂

 • Nilla
  Posted at 11:16h, 01 joulukuun Vastaa

  Ihana tarina!! Mulla meni ihan kylmät väreet 😀 Tälläiset on ihan parhaita miten kohtalo lopulta vie sen oikean luokse.. Oli sitten kyseessä poni, jokin tapahtuma tai ihan mikä tahansa 🙂 Selkeesti sulle tarkoitettu poni <3 Kyllä mua kiinnostaisi heppailupostauksetkin 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 11:44h, 02 joulukuun Vastaa

   Ihana kuulla 😁😁😁
   Mä oon miettinyt pitäiskö näistä heppa jutuista tehdä YouTuben puolelle videoita ym 😀

 • Nane
  Posted at 10:19h, 02 joulukuun Vastaa

  Kiva juttu, mut ei ole olemassa ”puoliksi kreikkalaisia” tai puoliksi mitään muutakaan. Tuollaiset kommentit viittaa siihen, että ihmiset voi varastaa toisilta (eli vanhemmilta) niiden taustan ja kulttuurin, mikä on ihan saakelin loukkaavaa. Joko on kreikkalainen tai ei 🙄

  • lindamanuella
   Posted at 11:44h, 02 joulukuun Vastaa

   Moikka 🙂
   Mä en oikein nyt ymmärtänyt tätä
   pointtia lainkaan/ole koskaan kuullut
   tällaisesta? 🤔 olisi mielenkiintoista kuulla lisää, miten tällainen voisi edes olla mahdollista että varastan vanhempieni kulttuureista jotain, enkä voisi edustaa molempia, mitä kuitenkin olen 🤔

Post A Comment