KOSTEA JA PUHDAS IHO

Kuiva ja punertava iho, jossa meikkivoide kuivuu ihon pintaan. Kuulostaako tutulta? En varmasti ole ainoa, jonka iho menee sekaisin ilmojen äkillisestä kylmenemisestä. Kosmetologistani on ollut suuri apu jokaisena syksynä ja talvena, kun kylmä sää on kuivattanut kasvojeni ihon ja saanut näppylät puskemaan pintaan.

Miten syksy vaikuttaa ihoon?
Samalla kun ilmat kylmenevät, kuiva ilma imee ihostamme viimeisetkin kosteuden rippeet. Kun iho on kuiva ja pinkeä, huokosiin jää tali sekä muut epäpuhtaudet helpommin tukkoon, sillä ne eivät pääse ulos ihosta, eikä tämän vuoksi iho pysty puhdistumaan luonnollisesti. Hyvin kosteutettu iho on joustava ja pehmeä, jolloin se voi itse puhdistaa itseään, eikä pahempia finnejä, tukkeumia tai näppyjä edes ehdi syntymään.
Tottakai myös ruokavalio, riittävä veden juonti ja hygienia vaikuttavat meidän ihon kuntoon suuresti ja kosmetologini Viivi muistuttelikin mua siitä, että nyt kun tulee kylmyys ja pimeät ajat, kannattaa vähän tarkkailla syksyn tuomaa comfort eating ilmiötä, mikä lisää epäpuhtauksia ja tukkeumia iholla. Olet mitä syöt pitää tässäkin paikkaansa.  

Vegaaninen Detox – kasvohoito

Tähän vuodenaikaan näihin ongelmiin löytyy tehokas apu vegaanisesta detox – kasvohoidosta, joka elvyttää ihon oman toiminnan sekä puhdistaa ja kosteuttaa ihon tehokkaasti!

Kyseessä on emäksinen kasvohoito, jossa ihoon tehdään ensin pintapuhdistus sekä kuorinta,  jonka jälkeen kasvoille laitetaan suolahaude, mikä avaa ihohuokoset. Kun iho on lämmin ja huokoset auki, on sen jälkeen helppoa puhdistaa iho mekaanisesti. Mulla oli iho aivan tukossa kesän jäljiltä, joten pelkästään tukosten avaaminen teki jo mielettömän eron kasvoihin.

Kevyen mekaanisen puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan seerumi, jonka imeytymistä tehostetaan ihanalla ja rentouttavalla kasvohieronnalla. Tämä on ehdottomasti mun lemppari kohta koko hoidosta.

Rentouttavan kasvohieronnan jälkeen iholle levitetään vielä naamio sekä viimeistelyksi voide, jonka jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeälle ja ihanan kosteutetulle.

Hoito sopii täydellisesti esimerkiksi atooppiselle iholle, psoriaatikolle, allergiselle tai akneiholle. Itse olen nyt pitkään kärsinyt allergioista, mikä näkyy kasvoilla normaalia kuivempana ja punertavana ihona. Tällä saa helposti ihon kutinan ja ärtyneisyyden kuriin 🙂

Talvisin ei muutenkaan tee ihan hirveesti mieli meikkailla, joten ihon kosteuttamiseen ja sen ylläpitoon on ihanaa panostaa. Olen myös löytänyt talven kuivalle ilmastolle täydellisesti toimivan meikkivoiteen, Lumenen CC Color Correcting meikkivoiteen, joka kosteuttaa samalla ihoa. Siitä ei tule sellaista pakkelimaista lopputulosta, vaan voide tasoittaa ihon ihon sävyn epätasaisuudet ja peittää punaisuuden, mitä pakkasilla tai kuivalla säällä saattaa iholla ilmentyä. Voide on myös vegaaninen, mistä tulee aina plussaa. 🙂

Tarjous: 

Vegaaninen Detox- kasvohoito on normaalisti Studio VMS:llä 100€ , mutta mainitsemalla mun blogin, saat hoidosta -20% ! Alennus koskee myös lahjakortteja, mikä on ihana joululahja idea äidille tai ystävälle. Hoito sopii tietenkin myös miehille ! Alennus on voimassa 20.12.2019 asti !

Studio VMS: sivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ & erilaisista hoidoista ja tuloksista löydät kuvia mm. heidän Instagramin sivuilta, studioVMS. 

Olen itse käynyt Viivin hoidoissa vuodesta 2012 ja ollut äärimmäisen tyytyväinen lopputuloksiin. 🙂

 

 


No Comments

Post A Comment