VIISI VINKKIÄ PAREMPAAN PÄIVÄÄN!

Kaupallinen yhteistyö : Marli SHOT ja  Indieplace

Nyt on muutamana päivänä näkynyt jopa aurinkoa, mutta sitä ennen on sää viimeaikoina on ollut noh, ei niin mieltä ylentävä ja vettä on tullut enemmän kuin tarpeeksi. Nopeasti vilkaistuna säätiedotus ei lupaa ensi viikolle kovinkaan mukavia kelejä, mutta pidetään peukut pystyssä, että pian saataisiin valkoinen maa ja valoa kansalle.

Kirjoitin teille edellisessä postauksessa itselleni toimivia vinkkejä yleisen jaksamisen ja hyvinvoinnin parantamiseen ja tänään ajattelin paneutua hieman yksityiskohtaisemmin siihen, miten huonosta päivästä saadaan pienillä jutuilla nopeasti parempi.

Kyselin myös teiltä vinkkejä parempaan fiilikseen Instagramissa ja niitä oli aivan ihana lukea, joten jaan niistä muutaman myös tänne.

 1. Musiikki. Eräs seuraajani kertoi, että heidän kotinsa aamurutiineihin kuuluu iloisen musiikin soittaminen aamuisin. Musiikki on myös mulle äärimmäisen tärkeä asia ja mielestäni tämä on varma keino saada päivä paremmaksi ja mieli pirteämmäksi!
 2. Positiivisen ajattelun toin esiin jo edellisessä postauksessa, mutta sitä ei pysty liikaa painottamaan, miten loppujenlopuksi kaikki on asenteesta kiinni. Jos aamulla päätämme ja toteamme ääneen, että tästä tulee hyvä päivä, niin siitä yleensä myös tulee. Mielemme on äärimmäisen voimakas. Myös positiivisten asioiden kirjoittaminen ylös ja kiitollisuuspäiväkirja toimivat monille. Kaamosaika on uuvuttavaa ja näkyy tahtomattakin mielialassa monilla, mutta myös siinä rypeminen on pahin ratkaisu minkä voi tehdä.
 3. Asioiden aikaansaaminen tuo ainakin mulle aina todella hyvän fiiliksen. Olipa se sitten treeneihin lähteminen, vaatekaapin siivous tai töihin liittyvä asia; mitä enemmän niitä pitkittää, sitä saamattomampi ja masentuneempi olo tulee itselle. Pienistäkin aikaan saaduista asioista tulee aina hyvä fiilis!
 4. Itsensä hemmottelu, esimerkiksi pitkät kuumat suihkut, saunominen tai kasvohoitojen tekeminen kotona on ihan parasta, varsinkin jos takana on jokin onnistuminen, eli olet saanut jotain aikaiseksi. Sen jälkeen lemppari kynttilöitä, hyvää ruokaa ja sohvalle pötköttämään hyvän kirjan tai elokuvan pariin.
 5. Happihyppely. Päivä alkaa aina paremmin, jos käy vaikka 15 minuutin kävelyllä ulkona. Onneksi mulla on koira, niin tää on lähes pakollista päivittäin. Aina ei jaksaisi mennä, mutta kertaakaan se ei ole jättänyt piristämättä!

Tietenkin näiden lisäksi laadukas ja riittävä uni, monipuolinen ja ravinnerikas ruokavalio, liikunta ja luonnossa liikkuminen ovat sellaisia asioita, mitkä säännöllisesti tehtyinä tuovat varmasti mielettömästi energiaa ja jaksamista, sekä edistävät hyvinvointia niin fyysisesti kuin psyykkisestikkin. Myös hyvät ihmissuhteet ovat tosi keskeisessä osassa hyvinvointiamme sekä pysähtymisen taito. Joskus on hyvä vain olla.

Mitä hyvinvointiin sekä jaksamiseen tulee, niin ravinnerikkaan ruokavalion tueksi on fiksua ottaa erityisesti talvisin mukaan muutamia ekstra lähteitä, joilla saadaan vireystilaa ja vastustuskykyä nostettua. Mä olen jo vuoden käyttänyt säännöllisesti, myös kesäisin, Marli SHOT – tuotteita, joissa on paljon hyvinvointia tukevia ominaisuuksia ja korkea C- vitamiinipitoisuus.

Marli SHOT – tuotesarja sisältää neljä eri makua:

 •  Marli SHOT inkivääri-kurkuma-acerola 2 dl 
 • Marli SHOT karpalo-puolukka-acerola 2 dl 
 • Marli SHOT granaattiomena-acerola 2dl 
 • UUTUUS Marli SHOT tyrni-inkivääri-appelsiini-acerola 2 dl 

Mun ehdoton lemppari on edelleen inkivääri-kurkuma-acerola. Rakastan inkiväärishotteja ja tässä yhdistelmässä inkivääri pääsee oikeuksiinsa ja sen maistaa kunnolla. Myös tuo uutuus tyrni-inkivääri-appelsiini-acerola on äärimmäisen jees, mutta paljon lempeämpi maultaan.

Mä juon shotin aina himassa, mutta joskus ollessani kaupungilla hieman väsyneenä, yritän metsästää kauppojen hyllystä Marli SHOT – tuotteita, sillä niistä tulee heti sellainen olo, että nyt on taas poweria!

 •  Kaikki neljä tuotetta ovat makeuttamattomia, ilman lisättyä sokeria, lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia. Sisällöstä 95% on täysmehua, jossa on korkea luontainen C-vitamiinipitoisuus. 
 • Marli Shot on pakattu uudelleensuljettavaan, korkilliseen, FSC-sertifioituun 2 dl:n kierrätettävään kartonkipakkaukseen. 
 • Yhdestä Marli Shot -pakkauksesta riittää 4 cl:n shotiannos viidelle päivälle. 4 cl:n annos sisältää päivittäisen C-vitamiinin tarpeen ja vahvan annoksen vastustuskykyä. C-vitamiini on peräisin acerolamarjasta. 

ARVONTA

Haluaisitsä päästä testaamaan kaikkia makuja ja voittaa Marli SHOT – tuotteita? Osallistu kertomalla kommenttiosiossa sun paras vinkki jaksamiseen ja kiitokseksi arvon osallistujien kesken Marli Shot –tuotepaketin.

Arvonta-aika on viikon ja tästä pääset arvonnan sääntöihin http://vlt.me/marlishotarvonta.

Vinkki:  arvontaan voi osallistua myös Instagramin puolella, jolloin voi tuplata mahdollisuuden voittaa! 

Kuvat: ananasraaste


18 Comments
 • mariem
  Posted at 15:07h, 17 marraskuun Vastaa

  Paras vinkki olisi mennä ajoissa nukkumaan 😀

 • 8-mir
  Posted at 16:17h, 17 marraskuun Vastaa

  metsässä kävely! meditointi,

 • Mari Danakas
  Posted at 16:18h, 17 marraskuun Vastaa

  Mä lataudun ehdottomasti parhaiten luontoilemalla mahdollisimman usein. Missään ei vaan omat akut lataudu samalla tavalla kuin metsässä tai vesistöjen lähellä 😊😊😊

 • Mari dee
  Posted at 16:19h, 17 marraskuun Vastaa

  Ihan parasta on marraskuineen harmaa hiljentynyt luonto ja sieltä saamani lepo ja voima samalla kertaa. Luonnossa liikkuminen auttaa kaikkeen ja tarjoaa luonnon laturin latautua nopeastikin.

 • Kukka
  Posted at 18:00h, 17 marraskuun Vastaa

  Kaikki on hyviä vinkkejä, mutta oma paras jaksamisvinkki on ystävien seura 🙂

 • Jonna Palviainen
  Posted at 18:34h, 17 marraskuun Vastaa

  Hitaat aamut, rauhassa syöty aamupala viltin alla sohvalla ja ylex:n vikin ja köpin kuuntelu, kyllä lähtee!

 • Saana
  Posted at 21:55h, 17 marraskuun Vastaa

  Mua auttaa jaksamaan sopiva suhde lepoa ja aktiivisuutta. Kun päivät eivät mene suorittamisen puolelle, mieli pysyy virkeänä. 🙂

 • Sunday
  Posted at 00:54h, 18 marraskuun Vastaa

  Liikunta, salilla saan omaa aikaa.

 • Meeri
  Posted at 12:09h, 18 marraskuun Vastaa

  Mua auttaa treeni, lenkki koiran kanssa ulkona raittiissa ilmassa ja hyvät yöunet 🙂

 • Rosy
  Posted at 19:53h, 18 marraskuun Vastaa

  Itselle luvan antaminen lepäämiseen silloin, kun oikeasti ei jaksa. Onnistuu lueskelun, nukkumisen tai muunlaisen hyggeilyn merkeissä. 🙂

 • anna s.
  Posted at 07:29h, 19 marraskuun Vastaa

  Riittävä uni ja rauhallinen päivän aloitus 🙂

 • Pauliina.K
  Posted at 09:31h, 19 marraskuun Vastaa

  Liikunta, kunnon yöunet ja riittävä ravinto 🙂

 • ninni
  Posted at 15:53h, 20 marraskuun Vastaa

  1. Hyvät yöunet! 2. Liikunta, aamullakin jo 15 min jooga tai venyttely piristää ja vetreyttää niin kehoa kuin mieltä 🙂 3. Puhdas, monipuolinen ja riittävä ravinto <3 4. Ystävät ja perhe, kun asuu yksin niin joskus jo puhelu parhaan ystävän kanssa kohottaa mielialan nollasta kattoon ^^ 5. Hyvä sarja tai kirja

 • Vilma K.
  Posted at 16:33h, 20 marraskuun Vastaa

  Mukana! Paras vinkki jaksamiseen on läheisten kanssa vietetty laatuaika! Sellainen, et unohtaa oikeesti kaikki velvollisuudet, huolet ja murheet. Tätä pitäis harrastaa enemmän 🙂

 • Saara
  Posted at 20:58h, 20 marraskuun Vastaa

  Uni ja ulkoilu!👌

 • Sarkkuli
  Posted at 16:12h, 22 marraskuun Vastaa

  Nukkuminen ja shotit ☺️

 • Niksu
  Posted at 16:14h, 22 marraskuun Vastaa

  Aurinko, nukkuminen ja ulkoilu

 • hilkka
  Posted at 08:08h, 25 marraskuun Vastaa

  Nukkuminen, oma aika ja urheilu 🙂

Post A Comment