Tällä hetkellä haaveilen…

*Sisältää mainoslinkin

Olipas ihana piristys aamuun, kun huomasin ensilumen tulleen yön aikana. Viimepäivät ovat olleet mielestäni todella kylmiä ja synkkiä, joten tämänpäiväinen kaunis talvisää osui juuri oikeaan väliin. Tulin lumen tuomasta valosta niin iloiseksi ja huomasin heti saavani siitä energiaa. Sääkin oli ihanan raikas, mutta ei lainkaan liian kylmä. Nyt vain toivotaan, että tuo lumi ei heti sulaisi pois ja sitä saataisiin lisää.

Käytiin päivällä Sinin kanssa Marsaanan & Kicksin järkkäämissä pikkujouluissa yesyesyes – ravintolassa, joissa teemana oli paketoida ihania Kicksin tuotteita kauniisiin joulupaketteihin. Paketit eivät suinkaan menneet meille itsellemme, vaan hyväntekeväisyyteen. Mikä ihana idea!

Vaikka luminen Helsinki ilahdutti tänään ja yhtäkkiä ajatus tulevasta talvesta ei ollutkaan niin hyytävä, haaveilen silti pääseväni viettämään uutta vuotta johonkin lämpimään. Olisi ihanaa relailla riippumatossa palmujen alla ja kerätä taas hektistä uuden vuoden alkua varten energiaa varastoon. Hetkeksi pysähtyä ja nollata stressitasot.

Olen funtsinut Vietnamia, sillä siellä en ole koskaan ollut ja Vietnam kiinnostaisi paljon. En kuitenkaan tiedä siitä lomakohteena paljoakaan, joten jos teillä on jotain vinkkejä tai kokemuksia, niin kertokaa ihmeessä ! 🙂 Pidemmälle lähteminen alkuvuonna ja uuden vuoden aikoihin on harmillisen kallista, erityisesti kun olen näin jäljessä asian kanssa, mutta pientä levähdystaukoa voi perustella itselleen omaan hyvinvointiin sijoittamisella, eikö niin? 😀

Takki: TÄÄLTÄ* / Housut: TÄÄLTÄ* 

ps. koodilla 10LM saat -10% alennuksen Bubbleroomin tilauksista, myös alennuksista. 🙂

Kuvat:  Sini/Ananasraaste


Tags:
,
4 Comments
 • ida ihana
  Posted at 21:33h, 09 marraskuun Vastaa

  Tästä postauksesta tuli jotenkin tosi hyvä mieli, kiitos siitä!:) Olen kuullut niin paljon hyvää tuosta yesyesyes -ravintoalasta, että se on kyllä pakko päästä testaamaan!: Ihana idea tuo pikkujoulun ohjelmakin <3
  Mukavaa viikonloppua ja matkahaaveita,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • lindamanuella
   Posted at 09:55h, 12 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon, ihana kuulla 🙂
   yesyesyes on todella hyvä, suosittelen ehdottomasti testaamaan :)!
   Ihanaa viikkoa sinne <3

 • Karita
  Posted at 21:25h, 11 marraskuun Vastaa

  Phu quoc on ihana saari Vietnamissa 😍 Ei oo vielä lainkaan niin turistinen kuin Thaimaa. Muutama päivä kannattaa myös varata Ho Chi Minh Cityyn

  • lindamanuella
   Posted at 09:54h, 12 marraskuun Vastaa

   Oi,kiitos paljon vinkistä !!<3

Post A Comment