ITSERUSKETTAVA, JOTA SUOSITTELEN!

Mainos: Be3

Taas se aika vuodesta, kun päivä päivältä peilistä katsoo aina vain hieman entistä kalpeampi tyyppi. Vaikka mun kreikkalaiset geenini pitävätkin ihoni aina hieman päivettyneenä, saa mustakin yllättävän kalpean. Mikä hauskinta, musta ei tule talvisin koskaan valkoista vaan kellertävä, vähä kuin sellainen viimeisillään parantumassa oleva mustelma, koska ihoni pigmentti kääntyy enemmän keltaiseen kuin punertavaan päin.

Tuo kalpea-keltainen ei kuitenkaan ole se kaikista imartelevin sävyistäni ja mielelläni olisin sävyltäni ympäri vuoden enemmänkin sinne kesä-minään taittavampi, kuin talvi-minään. Koska solkut on out, on keksittävä jotain muuta. En ole koskaan ollut itseruskettavien fani, ehkä siksi, että olen testaillut niitä viimeksi teininä ja traumatisoitunut siitä sotkusta ja erityisesesti hajusta, mikä itseruskettavista sillon vielä jäi. Nykyään tuotteet ovat onneksi kehittyneet hurjasti, mutta olen silti kieltäytynyt niiden käytöstä ja kammoksunut itseruskettavien käyttöä.

Viimeisen vuoden aikana olen testannut kahta itseruskettavaa ja toinen, josta pidin todella paljon, on Be3 Miracle Tan. Ihan ensimmäiseksi luottamukseni herätti tuotteessa se, että tuotetta myydään Apteekissa ja lisäksi sitä on kehuttu ihan hirveästi. Tuote on tarkoitettu lähinnä kasvoille ja decoltee- alueelle, mutta toimii myös muualle vartaloon.

Mulla on aivan hirveän herkkä iho kasvoilla, erityisesti talvisin ja viimeksi, kun testasin IR:rää kasvoilleni, sain aikaiseksi kasvoilleni äärimmäisen kipeitä, ihonalaisia finnejä. Mua suoraan sanoen pelotti tämän kokemuksen jälkeen kokeilla tuotetta kasvoille, mutta Be3 Miracle Tan tekee ihosta kauniin ruskettuneen tukkimatta ihohuokosia, vaan antaa ihon hengittää ja hehkua luonnollisen kauniisti.

Sen lisäksi, että Be3 Miracle Tan on Apteekista löytyvä, luotettava tuote eikä tuki ihohuokosiani, niin sen kanssa ei tarvitse läträillä tuntikausia, vaan on super helppo käyttää! Miracle Tan hyödyntää samaa teknologiaa kuin ammattilaisten suihkurusketuksissa, jolla aine levittyy tasaisesti iholle eikä sitä tarvitse levittää käsin erikseen. Be3 itseruskettava suihkutetaan kasvoille sekä decoltee-alueelle ja kuivumisaika on about sama, kuin kosteusvoiteen tai seerumin kuivuminen kasvoilla. Tuloksen näkee välittömästi, toki sävy tummuu hieman lisää tuntien kuluessa. Lopputulosta ei kuitenkaan tarvitse odotella, vaan kuivumisen jälkeen voi meikkailla tai pukea päälle rauhassa, sillä tämä ei tahraa ennen eikä jälkeen suihkutuksen.

Tietoa Miracle Tan:ista

Tuote on luonnollinen, sen vaikuttava aine on dihydroksiasetoni, DHA, mikä on ulkokerroksen aminohappojen kanssa reagoiva sokeri, joka antaa iholle rusketusta muistuttavan värin.
Lisäksi Miracle Tan sisältää uuden teknologian mukanaan tuomia ainesosia:

  • WHITE SHIRT-GUARDIAN™
  • ACTIVATAN™ : välitön ruskettaja, joka tehostaa DHA:n toimintaa ja tuottaa tasaisemman värjäyksen.
  • Ravinnosta peräisin oleva väripigmentti (karotenoidit), joka antaa välittömän luonnollisen rusketuksen tahraamatta vaatteita
  • Ja niinkuin kerroin, Be3 Miracle Tan ei tuki ihohuokosia ja sen sisältämä hyaluronihappo ja aloe pitää ihon kosteutettuna ja kimmoisana.

Kaikenkaikkiaan Miracle Tan on mielestäni super helppo ja nopea tuote arkeen sekä juhliin! Mulle ainakin tuli eilen heti paljon kivempi fiilis, kun suihkuttelin hieman brunaa kasvoille sekä vartalolle ja sain taas pikkuisen väriä 🙂

Ja muuten, jos olet viikonloppuna menossa I Love Me – messuille, niin löydät Miracle Tan:iin sieltä tarjouksen! 


No Comments

Post A Comment