HOT OR NOT?

Olen todella huono astumaan ulos mun mukavuusalueelta pukeutumisessa, mutta pyrin jatkuvasti olemaan siinäkin monipuolisempi sekä rohkeampi. Kuvan paita on mun mielestä aivan mielettömän kaunis ja sopii loistavasti hieman hienompiin tilaisuuksiin tai dinnereille. En kuitenkaan ole uskaltanut käyttää sitä vielä kertaakaan Suomessa, vaikka olen omistanut sen jo muutaman kuukauden. Mikähän siinä on, että täällä kotimaassa on aina suurempi kynnys pukeutua mihinkään hieman erikoisempaan? Vaikkapa Pariisissa tämä paita menisi epäröimättä mun päällä arjessakin, mutta Suomessa tunnun ujostelevan enemmän ja suosivan simppeleitä sekä vaatimattomampaa pukeutumista.

Ehkä kynnys on kuitenkin vain mun omassa päässä, sillä ihailen aina muiden rohkeampaa pukeutumista ja kauniita vaatteita, sillä välin kun itse istun vieressä siinä turvallisessa mustassa t-paidassa ja farkuissa. Ehkä olen sen verran mukavuudenhaluinen, että haluan olla aina varma siitä, että viihdyn asussa ja tunnen oloni rennoksi, sillä se kuitenkin kuvaa persoonaani enemmän, kuin tällaiset kauniit pitsiunelmat. 😀

Näin yhdellä ruotsalaisella vaikuttajalla joskus tämän paidan Instagramissa, mutta hänellä ei ollut alla mitään. Kyllähän tämä myös  kauniiden alusvaatteiden kanssa toimii, mutta tällaiseen päiväkäyttöön se olisi itselleni hieman liikaa. Paidan alle olen pukenut Zarasta ostamani noin 4€ alustopin. Pitääkin hommata tällainen toppi muutamassa eri värissä, sillä tämä on aivan loistava aluspaita.

Mitäs mieltä ootte tällaisista paidoista: Hot or Not? 🙂

Paita ja kengät: Nelly.com / Housut: Ellos ( parhaimmat farkut ikinä! Tein näistä joskus kamppis postauksen ja jäin täysin koukkuun. Olen kuluttanut edelliset puhki ja nyt ostin uudet mustat!)

Kuvat: Sini / Ananasraaste

 


No Comments

Post A Comment