VIELÄ YKSI!

 

Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

Kuinka monelle teistä ovat sanat ” vielä yksi” tuttuja? Tuleeko kenties sanottua usein? Sanoista voisi ainakin itselleni tulla mieleen mitä tahansa; vielä yksi karkki, vielä yksi viinilasillinen…vielä yksi jakso jotain sarjaa. Ah, miten usein olenkaan mukamas huomaamattani uppoutunut jonkun sarjan syövereihin ja katsellut hävettävän monta jaksoa putkeen. Multa löytyy kotoa myös poikaystävä, joka rakastaa iltaisin katsella sarjaa ja erityisesti hänelle tuo ”vielä yksi jakso” on lähes jokapäiväinen lause.

Ennen en itse ymmärtänyt ihmisiä, jotka katsovat tunteja putkeen sarjoja, mutta nykyään olen itse yksi heistä. Mä jään helposti koukkuun tarinoihin ja jos on mahdollista katsoa ne mahdollisimman nopeasti, niin kiusas on kyllä paha.

Koska mulla ei ole toimistoa ja teen työni kotoa, saatan helposti pitää päivien aikana taukoja ja katsella duunien välissä jotain sarjoja. Erityisesti aamupalan aikana avaan usein koneen ja syödessäni katselen hetken sarjaa. Se on mulle yksi tapa rentoutua ja ottaa hieman omaa aikaa ennen, kuin aloitan töiden teon.

Joskus myös jos musta tuntuu siltä, että jumitan, enkä saa mitään tekstiä ulos, saatan katsella hetken leffaa tai sarjoja ja kokeilla sen jälkeen uudestaan. Ehkä tässä on myös syy, miksi mulla venyy päivät aina niin hemmetin pitkiksi…. 😀 ” Vielä yksi ” liian monesti päivässä ja sitten istutaankin kymmeneltä illalla tekemässä töitä.

Lemppareita syksyn iltoihin!

Tällä hetkellä mun lemppari sarjat Viaplayssa ovat Animal Kingom ja juuri Viaplayhin ilmestynyt Eva sarja, joka kertoo Eva Whalstromin elämästä, joka on mielestäni mielettömän inspiroiva ja motivoiva urheilijana sekä ihmisenä. En ole vielä katsonut kuin vasta ensimmäisen jakson, mutta se oli niin hyvä, että en malta odottaa seuraavan katsomista. Tästä sunnuntaista saattaa tulla ”vielä yksi” – tyylinen päivä, kun pääsen pian avaamaan Viaplaysta sarjan. 😀 Uskon, että saan sarjasta super paljon motivaatiota syksyn treeneihin ja ylipäätään elämään. Sitä tarvitaan aina.

Lemppari sarjoja Viaplayssa:
The Office
Eva
Blacklist
Desperate Housewives
How I Met Your Mother
Animal Kingdom
Handsmade Tale
Parhaimmat Viaplay leffat, joita suosittelen:
The Illusionist
I Feel Pretty
Before We Go
Chloe
Book Club
Wonder
Colette
Her
Gifted
You’re Not You
The Equalizer 2
Kingsman
Blackkklansman
Viaplay on täynnä hyviä sarjoja ja erityisesti mun mielestä todella hyviä leffoja. Lisäksi siellä on mahdollista ostaa uutuuksia, esimerkiksi Avengers: Endgame on tullut ostettavaksi 26.8 ja on nyt myös vuokrattavissa.

”Vielä yksi!!”

Arvonta:

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat –paketti katseluaikaa Viaplayssä. Kerro mulle tähän postaukseen kommentoimalla mikä on sun (teko)syy katsoa #VIELÄYKSI tai mikä on se sarja, jonka ansioista #VIELÄYKSI pyörii?! 😉

 


8 Comments
 • Virtual Staging
  Posted at 20:16h, 15 syyskuun Vastaa
 • Rosie
  Posted at 23:30h, 15 syyskuun Vastaa

  Tällä hetkellä HIMYM on juuri tuollainen ”vielä yksi” -sarja! 😀

 • mariem
  Posted at 09:57h, 16 syyskuun Vastaa

  Paras tekosyy on tietysti kotiyöt, jotka ei huvita tai vastaava. Eniten koukuttaa ehkä ulkomainen tosi-tv. Onneksi on suoratoistopalvelut 😀

 • Krista Stockberg
  Posted at 11:56h, 16 syyskuun Vastaa

  Tarina koukuttaa eikä sitä voi jättää kesken.

 • Paupi
  Posted at 12:15h, 16 syyskuun Vastaa

  The Handmaid’s Tale on minun ja poikaystäväni ”vielä yksi” -sarja. Syynä tähän toki on Atwoodin luoma julmuudessaan koukuttava maailma, mutta itseäni koukussa pitävät Junen näyttelijän päättäväisyys, juoniva hymy sekä niin kauniit valot, värit ja varjot. Koko sarja on yhtä taideteosten jatkumoa. Siispä #vieläyksi. 😉

 • Pauliina.K
  Posted at 11:24h, 18 syyskuun Vastaa

  Viikonloppu ja se, että seuraava päivä on vapaa eli voi rauhassa valvoa pitkään!

 • Marissa
  Posted at 19:34h, 18 syyskuun Vastaa

  Oon yrittänyt viime aikoina pitää mielessä rentoutumisen ja laiskottelun tärkeyden, jonka varjolla saatan katsoa ”vähän” liian monta jaksoa putkeen 😀 Ajatus on kuitenkin tärkeä!

 • Minna
  Posted at 09:36h, 19 syyskuun Vastaa

  Moikka! Muistelisin että sulta löytyy guccin vyö 🙂 saisinko kysyä mitä kokoa käytät vyössä?

Post A Comment