TAVAROISTA LUOPUMINEN ON VAPAUTTAVAA

Muistatteko, kun kerroin, etten saa aikaiseksi siivottua kotona kunnolla. Niin, että kävisin kaiken läpi ja luopuisin kaikesta, mitä en enää tarvitse tai ole käyttänyt hetkeen.

Nyt olen saanut aika hyvin käytyä jo yli puolet tavaroista läpi ja raivattua paljon turhaa tavaraa pois nurkista sekä kaapeista pölyttymästä. Vaikka vielä onkin mm. mun vaatekaappi käymättä kunnolla läpi, niin nyt jo on todella paljon freshimpi tunnelma kotona. On todella vapauttavaa luopua tavaroista, joita ei enää tarvitse. Ihan kuin happi kulkisi paremmin.

Viikonlopun suunnitelmat

Olen viikonlopun yksin kotona ja on ollut ihanaa rauhassa siivoilla ja touhuta kotona. Mun allerginen flunssakin on tuntunut nyt muutaman päivän hieman paremmalta, sillä olen käyttänyt muutaman viikon ahkerasti siihen määrättyä nenäsuihketta. Hommasin meille kotiin myös Dysonin ilmanpuhdistimen, jossa on lisäksi lämmitys – ja viilennys toiminto ja ainakin tähän asti olen ollut todella tyytyväinen; tuntuu, kuin ilma olisi 100 kertaa puhtaampaa. Meillä oli ennen vain perus tuuletin, joka tuntui vain kierrättävän tunkkaista ilmaa ja pöllyttävän koko huoneen pölyt ilmaan, mikä varmasti vain pahensi mun oireita.

Eilen olin käymässä Habitare messuilla ja illalla vietettiin tyttöjeniltaa Sinin & Liisan kanssa. Tehtiin ruokaa ja sain olla reseptivastaava, joten halusin tehdä tyttöjen kanssa pestopastaa. Tytöt sanoivat, että oli parasta pestopastaa mitä ovat koskaan syöneet ja se oli ihanaa kuulla, sillä en koe olevani mikään ihan huikea keittiön puolella. :D Mun salaisuus peston tekemisessä on varmaankin se, että valkosipulia saa olla reippaasti.

Tänään heräsin jo 7:30. Kävin aamulla hakemassa Dysonin postista ja Jlo’n kanssa lenkillä. Päivällä näin taas Siniä keskustassa, jossa kuvattiin nopeasti asukuvia ja käytiin yhdessä kahvilla ja Suomalaisessa, jonka jälkeen lähdin hoitamaan vielä muutamia asioita ja tulin kotiin siivoamaan sekä jatkamaan mun raivaus projektia.

Nyt teen loppuun muutaman työjutun ja otan ehkä lasin punaviiniä. Illalla saatan käydä moikkaamassa frendejä, mutta tavallaan olisi ihanaa pönkiä petiin jo aikaisin ja herätä taas pirteänä aamulla. Huomenna on muutama duunijuttu, joten liian myöhään ei saa tänään mennä. Olen nimittäin sellainen, että tarvitsen todella pitkät ja laadukkaat unet, jotta olen toimintakykyinen. :D Musta on myös kiva tehdä sunnuntaina maanantain töitä valmiiksi, jolloin maanantai ei ala hirveällä paniikilla ja kiireellä.

Takki ja Tpaita: Zara / Housut: BikBok / Lasit: Prada / Kengät: Nike / Laukku: Givenchy

Tänään syksy tuntui ensimmäisen kerran ilmassa kunnolla; ilma tuntui todella kylmältä ja vettä tuli vähän väliä. Tuuli oli myös muuttunut kylmäksi ja aurinko laski jo seitsemän aikoihin… :D

Kuvat: Ananasraaste / Sini


1 Comment
  • Maria B
    Posted at 17:04h, 15 syyskuun Vastaa

    Minne olet vienyt kaikki tarpeettomat tavarat/vaatteet? Ootko myynyt vai lahjoittanut ne eteenpäin?

Post A Comment