TISSIT TEIPATTUINA LIIKENTEESSÄ

Viimeaikoina on näkynyt todella paljon bleiseri mekkoja – tai asukokonaisuuksia, joissa on yhdistettynä housut ja pelkkä bleiseri ilman minkäänlaista aluspaitaa tai toppia. Kokeilin eilen tätä tyyliä ja puin yli vuosi sitten hankkimani bleiserin päälleni mekkomaiseen tapaan; bleiseri päälle, alle ei mitään ja napit kiinni.

Eihän se mulla toimi ihan niin yksinkertaisesti; rintani olivat aivan liian näkyvillä ja liialliselta vilauttelulta ei olisi pystynyt mitenkään välttymään. En kuitenkaan luovuttanut, vaan muistin yhden kikan; teippailin rintojani kuin Kim Kardashian konsanaan ja volà, lookki näytti heti kivalta.

Vaikka kuvissa kokonaisuus näytti hyvältä ja jopa tietyllä tavalla rennolta, niin siltä se ei todellakaan tuntunut. On todella vaikeaa liikkua tai kantaa mitään, kun tissit on teipattuina olkapäihin. 😀 Pelkäsin jatkuvasti teippien pettävän tai pilkottavan syvästä kaula-aukosta.

Menin vielä kokeilemaan teippi-niksiä ennen, kuin olin kerinnyt edes kuivaamaan mun hiuksia, joten hiusten laiton sain teippauksen jälkeen unohtaa. Ihan hirveesti ei nimittäin nostella käsiä tai liikuta teippausten jälkeen. Suosittelen siis kokeilemaan tätä kikkaa vasta, kun olet muuten valmis.

Lookki oli mun mielestä todella ihana ja mun näköinen, mutta pitää ehdottomasti harjoitella tuota teippaamista vielä, ennen kuin voisin ikinä lähteä vastaavassa asussa mihinkään. 😀

Bleiseri: Ellos / Kengät: Nelly.com / Lasit: YSL / Korut: Vintage

Kuvat: Natalia Oona


4 Comments
 • Li
  Posted at 23:51h, 12 kesäkuun Vastaa

  Moi!

  Ihania kesäkuvia sulla!
  Oot puhunut että haluisit lähtee kokeilemaan triathlonia (tai jos oikein muistan niin esim. juoksukilpailua).

  Mun mielestä sun kannattais ehdottomasti ilmottautua sellaiseen! 🙂 Suomi ja etenki helsinki on täynnä kaikenmittaisia kisoja joihin voi ilmottautua ihan harrastusmielessä.

  Ite harrastan triathlonia mutta käyn aina välillä testailemassa omia nopeuksia esim kympillä tai puolimaratonilla, koska juoksu on mulle se kaikkein vaikein osa-alue ja sen kehittäminen on mulle tosi haastavaa. Kisassa on myös aina ihan omanlainen energia mitä omissa normitreeneissä ja koen että ajoittain on hyvä tehdä vähän terävämpää juoksua, joka kehittää huomattavasti omia vauhteja ja kestävyyttä.

  Mukaan vaan! 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 09:39h, 13 kesäkuun Vastaa

   Moi,

   kiitos tosi paljon 🙂

   Mua ehdottomasti kiinnostais ! Oon vaan miettinyt ja googletellutkin vähän, voiko triathlonia harrastaa missään, vai
   tuleeko siinä esimerkiksi itse harjoitella lajeja ja mahdollisesti palkata valmentaja? Mulle vaikein olisi ehdottomasti uinti ja tekniikka siinä… ja olkapäästä puuttuu edelleen nivelside niin se saattaa alkaa vähän ottamaan hittiä uinnissa 😀

   Kiinnostais kyllä, ja kiva kun on eri mittaisia matkoja 🙂

 • Tiia
  Posted at 17:36h, 03 heinäkuun Vastaa

  Moikka Linda! Saanko udella mitä teippiä käytit ja oliko susta ihan hyvin ihoon kiinnittyvää? Mulla olis teippauksella kans tarvetta tuleviin juhliin ja teipit hakusessa 😅

  • lindamanuella
   Posted at 23:09h, 11 heinäkuun Vastaa

   Moikka Tiia!
   Käytin ihan läpinäkyvää ”jesaria”, luulen, että myös kaksipuolinen teippi olisi hyvä, kun sen voi kiinnittää asuun myös 🙂

Post A Comment