EN OLISI KOSKAAN USKONUT HARKITSEVANI…

Postaus sisältää mainoslinkkejä  kuvien tuotteissa.

Tiedätteko sen fiiliksen, kun olette kauhistelleet jotain uutta trendiä ja vannoneet, että sä et ikinä pystyisi lähtemään tuohon mukaan? Juteltiin kavereiden kanssa tästä aiheesta muutama päivä sitten Marsaanalla ja yllättävän moni myönsi, että myös heille käy usein näin. Taidetaan kaikki olla hieman Instagramin uhreja tässä.

Tässä mun top 5 ” en olis koskaan uskonut harkitsevani ” – trendit:

ISOT HELMIPINNIT 

Ensi reaktio oli, että ei yhtään mun juttu. Ei sitten lainkaan. Pidin niitä kyllä kauniina ja ihastelin miten hyvin ne sopivat muille, mutta omaan päähäni en voinut sellaista edes kuvitella. Muutama päivä sitten pyysin kuitenkin kuvauslainaan muutamia… enköhän siis itsekin pian pompi suuret helmipinnit päässä täällä blogissa !

Myös kaikenlaiset muut pannat ja hiusnauhat sekä donitsit ovat olleet mulle trendejä, joille olen lämmennyt erittäin hitaasti. 😀 Muistan ikuisesti sen Sinkkuelämää jakson, jossa Carrie ja Jack Berger kinastelevat siitä, käyttääkö kukaan tyylikäs nainen hiusdonitseja.

PYÖRÄILYSHORTSIT

Taisin jo viime kesänä kirjoittaa tänne blogiin miten en todellakaan ymmärrä tätä trendiä… pyöräilyshortsit? Haloo!

Kuitenkin tiistaina sanoin ääneen, että iso musta huppari + pyöräilyshortsit asuyhdistelmä alkaa kummasti lämpenemään mun mielessä. En kuitenkaan vieläkään usko sellaisia ikinä hommaavani, sillä musta tuntuu, että tähän mun kroppaan ne eivät vaan yksinkertaisesti sovi. Jään siis vielä toistaiseksi ainakin ihailemaan niitä muiden päällä.

 

ISOT MOHLO SNEAKERIT

mm. ne kaikkialla näkyvät Balenciagan sneakerit. Pidin niitä aluksi aivan järkyttävänä, mutta nyt ne on mun mielestä aivan mielettömän kivat vaikkapa kesäiseen mekkoon yhdistettyinä. Sellaiset voisin hankkia, mutta Balenciagan lenkkarit ovat toistaiseksi vielä liian kalliit tälle trendille mun makuun. Niille sukka lenkkareille en vieläkään lämpene… 😀

 

KALASTUSHATTU/LIERIHATTU

Mun eka reaktio oli että ihan oikeestikko. 😀 Siis niin epämiellyttävä muisto lapsuudesta. En tykännyt silloinkaan niistä, mutta välillä joku aina tunki sellaisen mun päähän, etten saanut liikaa aurinkoa… 😀 Nyt on pakko myöntää, että jotkut todella rokkaavat sitäkin kammottavaa asustetta ja osa ihmisistä näyttää söpöiltä pikku lierihatuissaan. Itse en ole vielä tosin lähtenyt mukaan… 😀

Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, sillä tällä hetkellä on ennätysmäärä trendejä, joita en edes lapsena ymmärtänyt. Vyölaukut, nopeet lasit… Vintage/Retro ovat nyt se juttu ja tähän mulla on ollut paljon totuttelemista, sillä en näe itselläni tällaista hipsteri lookkia, mikä on nyt todella in. En koe ylipäätään, että menisin aaltojen mukana; mulla on mielestäni ollut niin kauan kuin muistan todella samanlainen tyyli, mutta toki oon innostunut ja lämmennyt muutamille trendeille ja ottanut niistä mukaan omaan tyyliini vaikutteita. Vanhan ja uuden mixaaminen on todella coolia, mutta mielestäni on tärkeää pysyä uskollisena myös omalle tyylille. Sillon on paljon helpompi tehdä fikumpia valintoja vaateostosten kanssa ja panostaa sellaisiin vaatteisiin, jotka ovat laadukkaita ja joita tietää käyttävänsä vielä vuosienkin päästä.

Mä kuvaan paljon asuja ja tyylejä tänne blogiin ja pyrin aina tarjoamaan lukijoille inspiraatioita erilaisilla kokonaisuuksilla. Sen vuoksi myös lainaan paljon vaatteita tai asusteita kuviin, joita tiedän käyttäväni vain kuvissa – onhan erilaisilla tyyleillä hauska leikkiä kuvauksissa. Kuitenkin omassa kaapissani en pyri säilyttämään juurikaan mitään turhaa. Annan myös paljon vaatteita ja kosmetiikkaa pois, jos en koe niitä itse tarvitsevani.

Yksi todella positiivinen seikka tässäkin trendissä on, nimittäin second hand ja kirppis ovat nousseet todella trendikkäiksi näiden aaltojen mukana! Sitä en tule koskaan ymmärtämään, miksi ihmiset ostavat vaikkapa HM tyylisestä liikkeestä jonkun tuotteen, joka on ”valmiiksi likainen” tai vanhan näköinen ja pyrkii kopioimaan kulunutta ja elänyttä tuotetta. Miksi ei vaan suoraan osta kirppikseltä aitoa sellaista? 😀

 

 

 


No Comments

Post A Comment