LEMPPARI HETKI PÄIVÄSSÄ

 

Kaupallisessa yhteistyössä Arla &More kanssa.

Ruoka, maistelu ja syöminen ovat sellaisia asioita, jotka nyt pyörivät ainakin mun mielessä hyvin usein pitkin päivää ja eri ateriat ovatkin yksi mun lemppari hetkistä päivissä. 😀 En esimerkiksi voi kuvitellakkaan lähteväni aamulla ilman aamupalahetkeä tai skippaavani iltapalaa.

Olen kertonut monen monta kertaa teille kuuluvani myös siihen ryhmään, jolla on aina pakko olla jotain välipalaa laukussa mukana. Ja kun sanon aina, niin todellakin tarkoitan sitä. Jo lapsena äiti muistutteli mua ottamaan mukaan jotain, millä pidän verensokerini tasaisena pitkin koulupäivää. Se on jäänyt mulle niin vahvaksi tavaksi, että mm. käydessäni ystäväni toimistolla muutama päivä sitten, kirjaimellisesti varastin hänen pöydältään hedelmän, koska en ollut muistanut itse varautua välipalaan, jota tiesin myöhemmin tarvitsevani. 😀  Muutamien kauhukokemuksien jälkeen olen oppinut, että pitkään syömättä oleminen saa mulle todella pahan olon aikaiseksi, joten siksi on tärkeää pitää kiinni myös välipaloista. Nälkäkiukku on inhottavaa itselle, sekä varsinkin muita kohtaan,  mutta erityisesti pyrin välttämään sitä kauheaa oloa, jota verensokerien lasku saa aikaiseksi.

Arjen pelastus

En kuitenkaan ole sitä ihmistyyppiä, joka jaksaisi aina tehdä eväät valmiiksi tai aamuisin valmistaa jotain mukaan otettavaa ja juuri sen vuoksi valmiit smoothiet tai muut valmiit välipalat ovat mun arjessa mieletön pelastus ! Olen muutaman kuukauden ajan tutustunut Arla & More:n uusiin tuotteisiin ja ihastunut niiden helppouteen; mun ei tarvitse itse huolehtia tuotteen sisällöstä, vaan voin suoraan kaupasta ostaa smoothien tai skyr:in, jossa on otettu huomioon sokerin välttäminen, lisäaineettomuus ja proteiinipitoisuus.

Helppouden ja terveellisyyden lisäksi Arla&More tuotteissa ihan paras juttu on se, että esimerkiksi Skyr&Seeds tuotteessa on otettu huomioon pureskeltavuus, joka on tärkeä osa kylläisyyden tunnetta. On jännää, miten erilaisen fiiliksen jogurtti saa aikaiseksi, kun siinä on pureskeltava koostumus.

Mun mielestä kestävässä hyvinvoinnissa super tärkeää on se, että ei tee arjesta liian vaikeaa tai stressaavaa ruokailujen, eikä myöskään treenien suhteen. Stressaaminen esimerkiksi ruokailusta on pidemmän päälle todella ahdistavaa, eikä tee kenellekään hyvää. Sen vuoksi on mielestäni aivan mahtava, että isot yritykset ovat kuulleet kuluttajien toiveita ja panostaeet suuresti myös välipalavaihtoehtoihin ja niiden sisältöön; kaupasta löytyy valmiiksi tuotteita helpottamaan meidän arkea, jotka eivät sisällä epäterveellistä sokeria tai lisäravinteita, vaan sopivasti proteiinia ja luonnollisia makuja.

Arla&More tuotesarjasta löytyy aivan ihania uutuuksia, joita suosittelen jokaisen kokeilemaan! Ne sopivat niin kiireiseen elämäntyyliin, kuin myöskin rentoihin päiviin herkullisiksi välipaloiksi. Ens kerralla kun etsit jotain välipalaa kaupasta, niin pidä tämä uutuus mielessä. 🙂

 


6 Comments
 • Nelli
  Posted at 15:02h, 23 toukokuun Vastaa

  Wau sä hehkut! 😍 Mistä tuo ihana paita?

  • lindamanuella
   Posted at 23:06h, 23 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos paljon!! <3 se on bubbleroomista 🙂

 • Sanna
  Posted at 18:56h, 23 toukokuun Vastaa

  Siis oli vaan pakko kommentoida että vitsi sä näytät UPEALTA!! Aivan täydellinen lookki🔥😍

  • lindamanuella
   Posted at 23:06h, 23 toukokuun Vastaa

   voi vitsi kiitos superisti ihanasta kommentista, made my day!! <3

 • ida ihana
  Posted at 08:17h, 25 toukokuun Vastaa

  Mukaan otettavat, kätevät välipalat tulevat tarpeeseen, kiitos vinkistä, näitä aion kokeilla!:) Ja niin totta, että arjen toimivuus on ihan tosi tärkeä juttu. Kun arjen perusasiat rullaavat omalla painollaan, jää enemmän aikaa läsnäololle, extrakivoille jutuille ja vaikkapa haaveilulle!
  Hyvää viikonloppua!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • lindamanuella
   Posted at 12:24h, 25 toukokuun Vastaa

   Kannattaa todellakin kokeilla tätä !! 🙂
   Ja oon täysin samaa mieltä, monilla menee helposti se hyvinvointi stressin puolelle ja sillon ei saada
   aikaiseksi mitään positiivista. 😀
   Kiitos samoin ja kiitos kommentista 🙂 <3

Post A Comment