JOKA IKINEN KEVÄT…

Heippa <3

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Mä oon aina tykännyt maanantaista, erityisesti jos viikonloppuna on kerännyt uutta energiaa, palautunut ja ladannut akkuja täyteen. Sillon maanantait tuntuu usein ihanan tehokkailta ja tekemistä riittää. Mä yleensä teen viikonloppuisin sellaisia vähän rennompia töitä jo valmiiksi, jotta mun ei tarvitse maanantaina aloittaa päivää paniikilla ja stressaamalla loputonta to-do listaa.

Tämä maanantai ei olekaan niin energinen ja reipas mun osalta, vaikka koko viikonlopun lepäsinkin. Mä olin perjantaina kuvaamassa tämän kauden vikoja Tilt TV jaksoja ja mulla oli olo jotenkin todella jännä siellä. Ikäänkuin en olisi itse ollut paikalla. Puhuminen tuntui mun mielestä vaikealta, vaikka ohjaajan mukaan vedinkin spiikit hyvin. Kotiin tultua mulle tuli todella paha olo. Mittasin kuumeen, eikä sitä oikeestaan ollut, joten ajattelin oudon olon johtuvan taas allergiaoireista, jotka ovat mulla todella pahat. Menin nukkumaan ja oikeesti, oon perjantaista saakka nukkunut koko viikonlopun. 😀 Välillä oon vaan noussut syömään ja ihmettelemään, miten edes pystyn nukkumaan näin paljon!

Eilen oli jo huomattavasti parempi olo, mutta tänään heräsin kovassa kurkkukivussa ja flunssassa. Ompas sitkeetä tämä, mitä ikinä onkaan. Olen ollut koko kevään pikkuisen tukossa (allergiasta) ja nyt se on sitten mennyt poskionteloihin. Mulla on normaalia pienemmät hengitystiet ja lähes jokainen flunssa menee mulla poskionteloihin. Sanonkin aina, että kyllä se on kevään allergiakauden aikana vähintään yksi perinteinen poskiontelontulehdus kärsittävä.

Ei auta itku markkinoilla. Toivottavasti olisin pian kunnossa ja tämän kesän sairastelut siinä ! Jos jotain positiivista, niin nyt on onneksi vielä hyvää aikaa parannella itseään sisällä, kun ulkona on vieläkin niin kylmä. Olisi hirveetä olla kipeänä kotona, kun ulkona olisi kesäiset säät.

Sillä välin viime keskiviikon fiiliksiä puhelimesta:

 

 


Tags:
4 Comments
 • Mandi
  Posted at 19:50h, 13 toukokuun Vastaa

  Samaa kärvistelyä täällä.. Joudutko hakemaan antibiootit vai meneekö muulla keinolla ohi? Toivon kovasti että menis ohi ilman antibiootteja..

  • lindamanuella
   Posted at 20:22h, 13 toukokuun Vastaa

   Todella ärsyttävää 🙁 mulla on antibiootti valmiina , mutta yritän ilman sitä ensin!
   Toivottavasti menis ohi ilman, toki viimeks kun olin ilman antibiootteja niin kesti kuukausi ennen kuin olin terve 😤😤

 • ida ihana
  Posted at 12:37h, 14 toukokuun Vastaa

  Täälläkin meni viikonloppu lähinnä lepäillessä, ja se antoi voimia 🙂 Tosin myös mulla tuntuu nyt olevan vähän kokoajan sellainen on-off-flunssa.

  Pikaista paranemista ja hyvää viikkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • lindamanuella
   Posted at 16:35h, 14 toukokuun Vastaa

   Lepäily on parasta ! <3 Oh no, musta tuntuu, että monilla on tuota on-offailua ollut koko kevät! :/
   Kiitos paljon ja samoin sinne !! 🙂

Post A Comment