KESÄTOIMISTOKAUDEN AVAJAISET

Pidettiin Natalian kanssa meidän ”kesätoimistokauden avajaiset” tänään. Ollaan koko talvi treenailtu yhdessä sisällä ja haaveiltu siitä, miten kesällä voidaan aamuisin käydä treeaamassa ja sen jälkeen ottaa kaupunkipyörät alle ja lähteä Birgittaan tekemään yhdessä töitä. On niin kivaa, kun on saman alan ystäviä, joiden kanssa voi sparrailla ja tehdä yhdessä töitä. Yksin tätä alaa on hyvin vaikeaa toteuttaa sillä esimerkiksi kuvaaminen on erittäin haastavaa yksin.

Mulla ei ole ollut ikinä toimistoa, vaan teen kaikki työt kotoa. Siinä on omat haasteensa, nimittäin kotityöt ja muut kiusaukset häiritsevät työntekoa jatkuvasti. Harvemmin töitä saa hoidettua loppuun ilman minkäänlaista keskeytystä päivään.

Työntekoni on heti tehokkaampaa, kun poistun kotoa tai saan seuraani ihmisiä, jotka myös tekevät töitä. Istuttiin juuri py:n kanssa Espoossa kaksi päivää ja tehtiin vaan super paljon hommia yhdessä. Huomasin heti, miten paljon enemmän sain aikaiseksi kun en ollut kotona. Siksi kesällä on super hyvä idea ottaa kaverin kanssa läppärit mukaan ja lähteä jonnekkin kahvilaan työskentelemään yhdessä.

 

Trenssi – Zara

Kengät – BikBok (varmaan 2014 vuoden mallistoa)

Housut – Mango

Korvikset ja sormukset – HM

Neule – Chiquelle (saatu pr lahjana)


1 Comment
  • A
    Posted at 23:56h, 10 toukokuun Vastaa

    Moi! Muistelin että Espanjassa pääsit taas verestämään ratsastusharrastusta. Oletko nyt viime aikoina käynyt tallilla? Jos oot, olisi kiva että postaisit myös hevosjuttuja 🙂

Post A Comment