Oral-B GENIUS Rose Gold – Sähköhammasharja kokemus + arvonta !

 

Kaupallinen yhteistyö: Oral- B

Heippa ihanat!

Olen muutaman kuukauden harjaillut mun uudella, Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharjalla. Ihan rehellisesti täytyy sanoa, että olen aivan mielettömän tyytyväinen ja oikeesti todella iloinen tästä uudesta tuttavuudesta. Mua harmittaa super paljon, että en ottanut ennen ja jälkeen kuvia teille, mutta mun hampaat – erityisesti sivuhampaat ovat vaalentuneet plakin lähtemisen myötä huomattavan paljon. En todellakaan odottanut, että jo näin lyhyessä ajassa tulen näkemään näin selkeän eron! Olen myös saanut todella paljon kehuja mun hampaista viimeaikoina, lieneekö harjalla jotain osaa asiaan.

Kaikki lähti siitä, kun kävin suuhygienistillä tarkastamassa mun hampaat. Mulla oli hygienistin mukaan jo oikein nätin valkoiset hampaat, mutta selvästi kertynyttä plakkia hampaiden ienrajassa, johon ei manuaalisella harjalla niin hyvin pääse käsiksi. Käytiin läpi miten sähköhammasharjaa käytetään, sekä harjan eri ohjelmia, joita on Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharjassa on kuusi erilaista.

Miltä harjaaminen sähköhammasharjalla tuntuu verrattuna manuaaliseen harjaan?

Mulle on jäänyt mieleen se, kun ensimmäisen kerran pesin hampaat sähköhammasharjalla kotona ja totesin, että suun puhtaus tuntuu harjaamisen jälkeen samalta, kuin olisi juuri tullut suuhygienistin putsauksesta.

Aluksi mulla tuli harjauksen jälkeen ikenistä hieman verta, mutta muutaman kerran jälkeen veren tulo loppui, eikä harja tuntunut esimerkiksi lainkaan liian kovalta, vaikka onkin todella tehokas. Oral-B GENIUS Rose Gold -sähköhammasharjassa on aivan super kätevä Gum Guard -teknologia ja paineentunnistin, jotka auttavat suojaamaan ikeniäsi ilmoittamalla mistä ja milloin harjaat liian voimakkaasti. Se näkyy harjassa punaisena valona joka syttyy heti, jos painan liian lujaa. Mä aika usein aluksi huomasinkin, että painan helposti liian lujaa, joten punainen valo vilkkui mulle vähän väliä. 😀 Olen jostain syystä tottunut harjaamaan manuaalisella harjalla liian voimakkaasti hampaita ja olen huomannut, että sähköhammasharjalla voimaa ei tarvitse käyttää harjaamisessa ollenkaan.  Hammasharjasta luvataankin, että ainutlaatuisen paikannusteknologian ja pyöreän harjaspään ansiosta mikään alue ei jää harjaamatta samalla kun harja poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja.

Oral-B GENIUS Rose Gold on ainoa hammasharja, joka yhdistettynä älypuhelimeen seuraa mistä harjaat ja  kertoo, mitä suun alueita tulisi harjata enemmän. Puhelimeen löytyy sovelluskaupasta helposti ilmainen Oral-B sovellus, jonka avulla luot yhteyden hammasharjasi ja älypuhelimesi välille. Sovelluksen avulla pystyt kätevästi seuraamaan täydellisen hammaspesun ohjeita ja puhdistamaan hampaasi tavalla, johon mikään muu hammasharja ei kykene!

Hammasharjan mukana tulee puhelimellesi sopiva pidike, jonka kautta on helppoa seurata ohjeita hammaspesun aikana.

 

KAUNIS DESIGN

Kaiken kaikkiaan tämä on täydellinen hammasharja niille, jotka arvostavat sekä huipputeknologiaa että tyylikkyyttä sähköhammasharjassaan. Sen lisäksi, miten tehokas ja monipuolinen hammasharja on, niin se on mielestäni älyttömän kaunis ja sitä pitää mielellään esillä kylppärissä. Myös harjan laturi on miellyttävän näköinen ja se toimii myös täydellisenä hammasharjan säilytys – ja kuljetusboksina.

ARVONTA!

Nyt kannattaa ehdottomasti osallistua kilpailuun, arvon nimittäin Oral-B GENIUS Rose Gold-hammasharjan sekä kaksi herkille hampaille tarkoitettua Pro Expert Sensitive -hammastahnaa!

Näin osallistut:

Kuinka tarkka olet suun puhtaudesta ja millä putsaat hampaasi?

Kilpailun päättymispäivä 12.5.2019 ja tarkemmat säännöt kilpailuun löytyy täältä!


111 Comments
 • Jenni Suominen
  Posted at 13:37h, 05 toukokuun Vastaa

  Itse olen tarkka suuni puhtaudesta (käytän hampaiden pesuun sähköhammasharjaa ja valaisevat hiilihammastahnaa), mutta voisin kyllä panostaa vielä hammasvälien lankaukseen. Suuni tarvitsee huolellista hoitoa juuri todetun diabetes 1 takia.

 • Saana Knuutinen
  Posted at 13:49h, 05 toukokuun Vastaa

  Kaksi kertaa päivässä harjaus pakollinen ja hammaslangallakin pitäisi yrittää muistaa 😁

 • Hanna J
  Posted at 14:17h, 05 toukokuun Vastaa

  Haluaisin olla huolellisempi, mutta iltaisin liian väsyneenä jää usein hampaat pesemättä. Aamuisin pesen aina, mutta myös silloin monesti liian kiire käyttää hammaslankaa. Uudesta sähköhammasharjasta saisi varmasti lisää puhtia pitämään parempaa huolta hampaista! Todella upea väri myös!

 • Salla Vainionpää
  Posted at 14:18h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen todella tarkka purukalustostani 😁Harjaus (sähköhammasharjalla) kahdesti päivässä hiili-tai kookoshammastahnalla. Lisäksi ahtaiden hammasvälien lankaus ja väljempien putsaus kumiharjalla. Xylitolpurumia kuluu kiitettävästi myös 😇

 • Inka Rekola
  Posted at 14:32h, 05 toukokuun Vastaa

  Erittäin tarkka, mutta sähköhammasharja puuttuu vielä

 • Emmi Eronen
  Posted at 14:39h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen hyvin tarkka suun puhtaudesta, pesen hampaat 2x päivässä ennen aamiaista aamulla ja illalla ennen nukkumaanmenoa. Käytän fluorihammastahnaa, tällä hetkellä oral b gum & enamel tahnaal ja suosin pehmyt päistä hammasharjaa. Sähköhammasharja tällä hetkellä käytössä mutta on jo vähän vanha ja ei niin tehokas mitä toivoisin. Hampaiden harjauksessa en pidä kiirettä vaan käyn hammas hampaalta harjauksen läpi. Lankaan säännöllisesti hammasvälejäni päivittäin ja käytän hammasväliharjaa myös. Se on tehokas, tykkään. Lisäksi muistan hampaiden harjauksen yhteydessä pestä kieleni, se on myös tärkeää suun puhtauden ja raikkauden ylläpitämiseksi:). I Love suu<3

 • Helmi
  Posted at 14:39h, 05 toukokuun Vastaa

  Itsekin kyllä haluaisin olla mahdollisimman tarkka ja välitän kyllä hampaiden kunnosta paljon! Olen pessyt sähköhammasharjalla pitkään jo, yritän muistaa pestä aina kahdesti päivässä. Lisäksi on suuvedet, purkat ja hammaslanka tarvittaessa aina käytössä. Tätä hammasharjaa on jo pidempään tullut kuolattua, mutta hinnan takia en ole vielä raaskinut ostaa. Oikein meluinen siispä olisi 🙂

 • Helena
  Posted at 14:47h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen aika tarkka hampaiden pesun suhteen. Vanha sähköhammasharjani meni juuri rikki, ja sekös harmittaa todella paljon. Tavallisella hammasharjalla ei saa yhtä puhdasta jälkeä aikaiseksi.

 • mariem
  Posted at 14:49h, 05 toukokuun Vastaa

  Supertarkkka, harjaus aamuin illoin ja illalla lankaus, ei väliä kuinka myöhään tai missä kunnossa tulee kotiin 😀

 • Veronika
  Posted at 14:53h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen supertarkka suun terveydestä! Ainoa asia mikä puuttuu, on hyvä sähköhammasharja. Edellinen sanoi itsensä irti ja nyt toivon oikeasti hyvää ja luotettavaa harjaa!

 • Emmi Eronen
  Posted at 14:54h, 05 toukokuun Vastaa

  Lisäksi pyrin syömään xylitol pastilleja tai purkkaa ruokailujen jälkeen.. Käyn lisäksi vuosittain suuhygienistillä puhdistamassa hammaskiven pois ja hammastarkastuksessa säännöllisesti hoitosuunnitelman mukaan mikä taisi olla 2-3 vuoden välein (tämmönen infopläjäys tuli vielä mieleen suun puhtaudesta ja hoidosta).👍💪

 • Sofia Mäkipää
  Posted at 15:00h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka, harjaan aina aamuin illoin ja lisäksi käytän hammaslankaa. 😊

 • Iida Jääskeläinen
  Posted at 15:08h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen aika tarkka suun puhtaudesta! Pesen hampaat aamuin illoin, välillä myös keskellä päivää, jos hampaat tuntuvat likaisilta. Lisäksi käytän hammaslankaa. Sähköhammasharjalle tulisi todellakin käyttöä. Hammaslääkärini suositteli myös minulle sähköhammasharjaa! 😇

 • Jenna Ojala
  Posted at 15:08h, 05 toukokuun Vastaa

  Pesen hampaani aamuin ja illoin perus Oral-B:n sähköhammasharjalla. Lankaan hampaat satunnaisesti ja aina ruoan jälkeen pureskelen xylitol-purkkaa.
  Minulla on aina ollut ”heikko” hammaslaatu, joten olen joutunut aina olla tarkka suun kunnossapidosta.

 • Tiina
  Posted at 15:10h, 05 toukokuun Vastaa

  Todella tarkka, mutta vanha Braun alkaa jo vedellä viimeisiään…

 • Tiia
  Posted at 15:28h, 05 toukokuun Vastaa

  Itsellä on aina ollut vähän vaikeaa pitää huolta hampaista ja niiden hoidosta yksi syy saattaa olla pelko hammaslääkäriä kohtaan 😀 eli ei turhan usein tule siellä käytyä, mutta ei sieltä kuitenkaan onneksi ikinä reikiä ole löytynyt että näköjään tarpeeksi kuitenkin on tullut harjattua. Olen käyttänyt melkein aina manuaalista harjaa ja aina on ”pitänyt” hankkia sähköhammasharja mutta sekin on pieni sijoitus jos hyvän haluaa 🙂

 • Roosa H
  Posted at 15:40h, 05 toukokuun Vastaa

  Mun pitäisi ehdottomasti olla tarkempi hampaideni suhteen. Kaikista eniten ärsyttää hampaideni laikkuisuus, johon en voi paljoa vaikuttaa..Olen koko ikäni harjannut hampaat normi hammasharjalla, joten nyt olisi hyvä aika saada tähän muutos.

 • Emmi Houhala
  Posted at 15:58h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka suuni puhtaudesta ja sähköhammasharja on ollut ostoslistalla nyt hetken, kun viimeksi hammaslääkärini sitä myös suositteli. Tällä hetkellä siis vielä normi hammasharja käytösdä, joten tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen. 😍

 • Emma Nyman
  Posted at 16:09h, 05 toukokuun Vastaa

  Kahdesti päivässä tulee harjattua hampaat sähköhammasharjalla, jokainen kylläkin jo liian vanha. Hammasharjanpää tulee varmasti myös liian harvoin vaihdettua ja vaikka tiedän että lankaakin tulisi käyttää, jää sen käyttö kyllä hyvin satunnaisesti. Kaksi ksylitolipurkkaa aina ruokailun jälkeen 🙂

 • Jaana
  Posted at 16:17h, 05 toukokuun Vastaa

  Tarkka, käytän oral B tavallista sähköhammasharjaa ja oral b:n samaa hammastahnaa sensitivenä.

 • Kiira
  Posted at 16:17h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen kyllä tarkka ja pesen hampaat kahdesti päivässä. Lankaamisen kanssa voisi vielä tsempata 😀 pesen myös sähköhammasharjalla, mutta uusi tulisi kyllä tarpeeseen (ja kun on vielä noin nättikin!)

 • Ksenija Turkulainen
  Posted at 16:22h, 05 toukokuun Vastaa

  Yleensä olen huolellinen ja tarkka, tykkään myös ottaa oman aikani hampaitten harjaamiseen. Välillä vähän laiskottaa tai on kiire niin lipsuu rutiineista mutta aamuin illoin silti harjailen ja hammasvälit putsaan 2 kertaa viikossa. Harjana tällä hetkellä ikivanha sähköhammasharja joka todellakin kaipaisi päivitystä.

 • Sofia Timonen
  Posted at 16:55h, 05 toukokuun Vastaa

  Hampaiden hoito on itselle todella tärkeää! Mikään ei ole epämiellyttävämpää kuin pahan hajuinen hengitys ja likaiset hampaat. Pesen hampaitani tällä hetkellä sähköhammasharjalla, joka alkaa olla jo aikansa elänyt. Tämä uusi ruusukultainen olisi siis ihana piristys arkeen <3

 • Suvi
  Posted at 16:57h, 05 toukokuun Vastaa

  Pesen hampaat päivittäin kaksi kertaa päivässä ja sähköhammasharja on ollut käytössä jo useita vuosia. Hammaslankaa ja suuvettä tulee käytettyä myös. Uusi teknologia hammasharjassa kiinnostaisi, sillä helposti tulee harjattua esim. etuhampaita enemmän kuin takaanta ja tuo laite kertoisi, milloin pitää vaihtaa paikkaa jne.

 • Annika Ryynänen
  Posted at 17:11h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen aika tarkka, minulla on herkästi plakkiintuvat hampaat, joten ne vaatii tarkkaa huolenpitoa. Harjaan (nyt jo vanhalla) sähköhammasharjalla 2-3 kertaa päivässä ja lankaan kerran päivässä. Lankaamisenkin voisi vielä tehdä toisenkin kerran ja kiinnittää huomiota esim tummentavien ruokien ja juomien käyttöön 😬

 • Karoliina Prittinen
  Posted at 17:33h, 05 toukokuun Vastaa

  Yritän pestä aamuin ja illoin. Pitäisi olla vielä tarkempi hampaiden hyvinvoinnista. Iltaisin monesti lipsuu hampaidenpesu, koska on niin väsynyt. Tämä toisi lisää motovaatiota ja en ole ennen omistanut sähköhammasharjaa. 👍

 • Janna
  Posted at 17:41h, 05 toukokuun Vastaa

  Pitäisi olla tarkempi! Harjaan aamuin illoin kyllä, mutta tavallisella harjalla.. Pitkään on ollut aikomus ostaa kunnon sähköhammasharja jospa nyt osuis arpaonni 😍

 • Airi
  Posted at 18:23h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen erittäin tarkka ja pesen hampaat aamuin ja illoin, lisäksi hammasvälit käyn läpi kerran päivässä. Hammaslääkärillä käyn säännöllisesti ja vain sähköhammasharja puuttuu.

 • Milla
  Posted at 19:03h, 05 toukokuun Vastaa

  Pesen hampaat aina aamuin illoin,tästä lipsun todella harvoin. Hammaslankaa pitäisi käyttää useammin,tässä on vielä petrattavaa että hammasvälit pysyisivät myös hyvin puhtaina

 • Petra
  Posted at 19:12h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen ollut viime vuodet tarkempi harjauksen ja lankauksen kanssa. Nyt pitäisi käydä vielä suuhygienistilla useammin ja päivittää hammasharja uudempaan.

 • M
  Posted at 19:13h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen aika tarkka hampaiden hoidosta. Pari kertaa päivässä sähköhammasharjalla pesu ja päivittäin myös hammaslangan käyttö. Käyn säännöllisesti myös hammaslääkärillä ja suuhygienistillä, ettei pääse tulemaan mitään yllätyksiä.

 • SW
  Posted at 19:42h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka suun puhtaudesta, mutta hammaslankaa/puhdistustikkuja pitäisi kyllä käyttää päivittäin, se jää mulla ehkä pariin kertaan viikossa. Pesen hampaat sähköhammasharjalla kaksi kertaa päivässä ja käyn kerran vuodessa hammastarkastukdessa sekä suuhygienistillä. Sähköhammasharja alkaa kyllä olemaan jo vähän aikansa elänyt, joten uusi tulisi todella tarpeeseen!

 • Jenna Uhlgren
  Posted at 19:53h, 05 toukokuun Vastaa

  Tarkka! Harjaan hampaat aamuin illoin, lankaa tosin en muista käyttää melkein koskaan, sen vuoksi ravaan suuhygienistillä vähän väliä! Tää ois ihan huippu itelle normi hammasharjan tilalle 🥰

 • Sari Palosaari
  Posted at 20:02h, 05 toukokuun Vastaa

  Pesen vaan aamuisin hampaat ja ihan normiharmalla 😀 Hammaslankaa käytän sillon tällöin.

 • Niina
  Posted at 20:05h, 05 toukokuun Vastaa

  Pitäisi olla tarkempi, koska hampaista näkyy ja sen tuntee, jos hoitoa on laiminlyönyt. Kaksi kertaa päivässä harjaan hampaat ja nyt olen alkanut hoitamaan myös hammasvälejä. Sähköhammasharja ei ole tuttu kapistus, mutta tämä Oral kuulostaa täydelliseltä. 🙂

 • Satu
  Posted at 20:32h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka, mutta juuri hammaslääkäri sanoi että pitäisi vaihtaa sähköhammasharjaan kun plakkia kertyy ahtaisiin hammasväleihin. Tää ois niin kiva 😍

 • Oili Makkonen
  Posted at 20:33h, 05 toukokuun Vastaa

  Pyrin pitämään hyvää huolta hampaistani, tällä hetkellä käytössä vain normaali hammasharja, pepsodent white ja hammaslanka on ihan ehdoton! Aikasemmin on ollut sähköhammasharja käytössä, joka muuton myötä on jäännyt vanhemmilleni, joten uusi sähköhammasharja olisi ihan super ja varmasti ympäristöystävällisempikin!❣️

 • Annika Suominen
  Posted at 20:37h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen melko tarkka suun puhtaudesta. Pesen hampaat aina sähköhammasharjalla, mikä tosin alkaa olemaan jo aivan liian vanha ja huonoakkuien, joten uudelle olisi tarvetta! 🙂

 • marketta
  Posted at 20:59h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen aika huolellinen luulisin. Hammaslankaa saisin käyttää ahkerammin… Uusi sähköhammasharja kyllä kelpaisi!!

 • Maria K.
  Posted at 21:06h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka hampaissa. Pesen hampaat sähköhammasharjalla ja uusi harja olisi tarpeen.

 • Nina Feili
  Posted at 21:36h, 05 toukokuun Vastaa

  Suun puhtaana pidosta haluan olla todella tarkka, mutta pitkät päivät vaativat enempi helppoutta arkisiin rutiineihin. Ienrajoihini myös kertyy helposti plakkia ja käyn säännöllisesti puhdistuksessa hammaslääkärillä.. Tuo sähköhammasharja varmasti auttaisi tilannetta ja pidentäisi putsausväliä hammaslääkärillä nykyisen hammasharjan sijasta.

 • Sandra A
  Posted at 21:51h, 05 toukokuun Vastaa

  Harjaan hampaani 2 kertaa päivässä ja käytän hammaslankaa!

 • Hanna Nikkinen
  Posted at 22:15h, 05 toukokuun Vastaa

  Harjaan kaksi kertaa päivässä ja purkaa ruokailujen jälkeen. Hammaslankaa tulee käytettyä hieman epäsäännöllisemmin.

 • Henna Holappa
  Posted at 22:15h, 05 toukokuun Vastaa

  Hoidan hampaitani hyvin, minulla on huono hammasluusto ja reikiä tulee. Omistan sähköhammasharjan mutta se ei ole tehokas.

 • Tanja Kuismin
  Posted at 22:25h, 05 toukokuun Vastaa

  tarkka! Laukaus jää välillä ja sähköharja uupuu…

 • Frans
  Posted at 22:27h, 05 toukokuun Vastaa

  Mä haluan tämän siksi, että saisin kotona huollettua hampaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Sara Turunen
  Posted at 22:44h, 05 toukokuun Vastaa

  Oon kyllä tosi tarkka suun puhtaudesta! Harjaan hampaat aamuin illoin ja lankaan. En pese koskaan muulla kun sähköhammasharjalla, muulla ei tunnu puhdasta kunnolla edes tulevan… ja aina saan kehuja puhtaasta ja hyvin hoidetusta suusta hammaslääkärillä 😛

 • Salla J
  Posted at 22:51h, 05 toukokuun Vastaa

  Itselleni kertyy todella helposti hammaskiveä joten olen tarkka suun puhtaudesta, hampaiden pesu kahdesti päivässä ja hammasvälien puhdistus päivittäin. Uusi hammasharja kelpaisi, koska edellinen harja alkaa olemaan tiensä päässä

 • Titta
  Posted at 23:02h, 05 toukokuun Vastaa

  Pesen hampaani tavallisella hammasharjalla ja viime aikoina kiinnittänyt huomiota siihen, ettei hampaat puhdistu kunnolla. Kokeilin poikaystäväni sähköhammasharjaa ja yllätyin kuinka suuri ero puhtaudessa oli. Nyt olisikin aikomus hankkia oma sähköhammasharja.

 • Mariane
  Posted at 23:26h, 05 toukokuun Vastaa

  Olen erittäin tarkka suuhygieniasta. Olisikin ihanaa voittaa tämä, sillä vanha sähköhammasharja on mennyt rikki jo jonkin aikaa sitten. 🙂

 • Heidi
  Posted at 23:57h, 05 toukokuun Vastaa

  Sähköhammasharja käytössä, aamuin-illoin pesu, joskus useamminkin, uusi sähköharja olisi enemmänkuin tervetullut :p ja hammaslanka myös käytössä, toki siinä hieman laiska ollut, tarvitsisi sen suhteen skarpata ja päivittäin lankaillakin.

 • Noora Haarahiltunen
  Posted at 00:24h, 06 toukokuun Vastaa

  Pesen manuaalisella. Olisi tosin aika vaihtaa sähköiseen, tai ainakin hammaslääkärini suositteli vaihtamaan.. Tää ois kiva palkinto! Mulla on omaan hampaiden hoitoon liittyen aika hauska juttu.. Mä olen aikasemmin aina pessy hampaat aamuin illoin. 5 vuotta sitten tapasin mieheni, joka ei pese hampaat ku vain iltaisin. Mut silti sillä ei oo ongelmia hampaiden kans ja on käyny hammaslääkäris viimeksi 15vuotta sitten.. Mulla toi tapa tarttu ihan huomaamatta ja en siis itsekään pese hampaat ku iltaisin. :’D Ei hyvä, mut ei onneks oo silti ollu sen kummemmi ongelmia hampaiden kans. Ehkä kerran kolmessa vuodessa käyn hammaslääkäris ja saattaa olla se yks reikä.. Pidän suun ja hampaiden terveyttä tärkeänä, mut varmaa siks siihen ei kiinnitä ni huomiota ku ei oo ongelmia sen suhteen ja vaikka langan käyttö on ni vaikea muistaa.. :’D

 • Susanna Lehti
  Posted at 00:38h, 06 toukokuun Vastaa

  Kiitos hyvästä postauksesta.😊 Tässä tuli paljon uusia näkökulmia, joita en ollut edes tullut ajatelleeksi, kuten esimerkiksi, että sillä peseminen valkaisee hampaita! 🤩Valkoisemmat hampaat ovat aina toivottuja! Itsekin tulee varmaan harjattua liian kovaa.🤔🙈 Olen paljon miettinyt sähköhammasharjan ostamista, mutta en ole oikein tiennyt mikä olisi hyvä ja kun ne on ollut niin epähoukuttelevan näköisiä vempaimia telakoineen ja johtoineen. Ihanaa nähdä, että niitä saa noin upean näköisenäkin nykyään!😍

 • Petri
  Posted at 07:10h, 06 toukokuun Vastaa

  Tavallinen hammasharja käytössä ja kaksi kertaa harjaan hampaani vuorokaudessa, joskus tulee hammaskiveä ja olipa hyvä postaus ja kiitän uudesta tiedosta hampaahoidossa, tulisi tarpeeseen tämä upea laite.

 • Maisa
  Posted at 07:14h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen erittäin tarkka sillä hammaslaatuni on helposti reikiintyvää… käytän sähköhammasharjaa ja lankainta joiden käyttö hammashygienistin mukaan näkyy siinä, ettei hammaskiveä ollut kertynyt lainkaan kahden vuoden aikana, kun aikaisemmin sitä piti puhdistella tunnin verran pois 💪🏻

 • Viivi
  Posted at 07:56h, 06 toukokuun Vastaa

  Tarkka olen, koska hyvässä kunnossa olevat hampaat ovat tärkeä asia minulle. Pesen 2x päivässä jollakin vanhalla romulla joka on jo menettänyt tehonsa 😅 hammaslankaa pitäisi useammin käyttää..

 • Riina
  Posted at 08:47h, 06 toukokuun Vastaa

  Minulla on huono hammasluusto, reikiä tulee vaikka pesen hampaat huolellisesti 2krt päivässä ja käytän hammasvälilankaa. Uuden harjan päivittäminen tulisi tarpeeseen ja olisi huippu juttu voittaa näinkin monipuolinen harja 😊

 • Inga
  Posted at 10:03h, 06 toukokuun Vastaa

  Aika tarkka mutta sähköhammasharjaa en omista vielä😄

 • Miia
  Posted at 11:50h, 06 toukokuun Vastaa

  Mullakin on sähköhammasharja.. ei vaan tule jostain syystä käytettyä vaan manuaalisella mennään. Lisäksi lankaus jäänyt hyvin vähälle.

 • Essi Silvennoinen
  Posted at 12:18h, 06 toukokuun Vastaa

  Pitkään on ollut harkinnassa sähköhammasharja ostaminen sillä tähän asti homma toiminut aamuin illoin tavallisella hammasharjalla. Aamulla kotoota ei kyllä pysty poistumaan ilman hampaan harjauksia saatikka iltaisin varsinkaan käydä nukkumaan ilman että hampaat olisivat puhtaat!

 • Jenny
  Posted at 12:25h, 06 toukokuun Vastaa

  Tarkka. Sähköhammasharja käytössä, mutta kyllä olisi jo uuden aika. Vanhassa loppuu akku yhen harjauksen jälkeen 😀

 • Jonha
  Posted at 12:28h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka, ja pitäisi varata hammaskivenpoistoon aika. Varsinkin sairaskierteen aikana joutu syömään paljon kortisoonia, mikä vaikuttaa hampaisiin niin olen mennyt vieläkin tarkemmaksi hampaitten huollosta. Aamu-ilta harjaus, ja monesti jos lähtee illalla liikenteeseen niin lähtö harjaus vielä 😀
  Tällä hetkellä perus hammasharja, ja sähköhammasharja mut se on sen verran vanha et mielummin sit normi harjalla harjailee hampaat puhtaaks.

 • Elina
  Posted at 12:36h, 06 toukokuun Vastaa

  Sähköhammasharjalla harjailen, nyt alkaa olee aika jo hankkia uusi 🙂 Langata pitäisi muistaa/jaksaa useammin!
  Jouduin aiemmin käymään suuhygienistillä 2 kertaa vuodessa hammaskiven takia, vaihdoin sähköhammasharjaan ja nykyään hammaskiveä ei tule juuri lainkaan. Kerran vuodessa käyn hygienistillä tekemässä pienet rapsuttelut 🙂 Ei normaalilla harjalla vaan saa putsattua niin hyvin!

 • Essi
  Posted at 12:42h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka hampaistani, pesen huolellisesti kaksi kertaa päivässä sähköhammasharjalla, käytän hammaslankainta ja suuvettä. Tosta sähköhammasharjasta oon unelmoinut jo pitkään, niin ihanan värinen 😍

 • Kukka
  Posted at 13:00h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen erittäin tarkka suun puhtaudesta.

  Suun terveyden tosin ajattelen olevan kokonaisvaltainen prosessi, vaikkakin hyvä harjaus on mm. ensisijaisen tärkeää.

  Putsaan hampaani tavallisella hammasharjalla ja itselle soveltuvalla hammastahnalla.

 • Pauliina.K
  Posted at 13:01h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen melko tarkka hampaiden hoidosta. Pesen hampaat aamuinilloin, syön ksylitolipastilleja ruoan jälkeen jne

 • Satu aaltonen
  Posted at 13:45h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen ylitarkka hampaidenpuhtauden kanssa 🤣 Mut ilmeisesti siitä ei ole haittaa. Olen myös tartuttanut saman piirteen lapsiini joille on todella tärkeää varsinkin iltaisin hampaidenpesu! 👌🏼

 • Janina Heinänen
  Posted at 13:57h, 06 toukokuun Vastaa

  Oon tosi tarkka! Pesu aamuin illoin, käytän lankainta ja vuosittainen suuhygienistillä käynti. Meiltä löytyy miehen kanssa yhteinen sähköhammasharja ja kilpaillaan aina iltasin kumpi kerkee pesemään ensin, joten oma olis aika kova juttu. 🤭

 • Sara S.
  Posted at 14:58h, 06 toukokuun Vastaa

  Oon kyllä tosi tarkka hampaistani ja uusi sähköhammasharja on ollut jo jonkin aikaa ostoslistalla. Voitto tulisi tarpeen!

 • Katja
  Posted at 15:20h, 06 toukokuun Vastaa

  Pidän kovastani hampaistani huolta, mutta täytyy sanoa että normaali hammasharja ei ole ollut tarpeeksi hyvä. Olen alkanut käyttämään sähköhammasharjaa, mutta olen jo pitkään haaveillut tästä uudesta Oral-Bn tuotteesta. Näyttää todella kivalta <3

 • Laura
  Posted at 16:20h, 06 toukokuun Vastaa

  Pesu aamuin ja illoin sekä hammaslanka, mutta sähköhammasharja puuttuu vielä!

 • Taija Koskinen
  Posted at 18:56h, 06 toukokuun Vastaa

  Tarkka ! Pesen vähintään kahdesti päivässä ja hammaslankaa käytän säännöllisesti.
  Vanha Sähköhammasharjani hajosi jokin aikaa sitten, joten uutta olisi hakusessa 🙂 !

 • Julia Saarikoski
  Posted at 20:01h, 06 toukokuun Vastaa

  Haluaisin olla tarkempi, kuin nyt. Tällä hetkellä käytän normaalia ”käsi käyttöistä” hammasharjaa ja olen melko laiska käyttämään hammaslankaa. Sähköhammasharja tulisi todella tarpeeseen!

 • Tiia Hyvönen
  Posted at 20:57h, 06 toukokuun Vastaa

  Olen ehdottomasti tarkka. Hampaat/suun hyvinvointi ovat niin tärkeässä osassa terveydessä ja myös ulkonäkössä. Oma olo on myös fresh, kun hampaat ovat kunnossa. Joka päiväinen pesu aamuin illoin, säännöllisesti aktiivihiiltä ja silloin kun on muistanut ostaa, niin hammaslanka. Sähköhammasharja on paras pesuun, oma vanha harja hajosi juuri, enkä ole saanut aikaiseksi ostaa uutta, joten tämä tulisi todella tarpeesee!! <3

 • Vilna
  Posted at 00:49h, 07 toukokuun Vastaa

  Pesen tavallisella hammasharjalla ja lankaan 🌞 tehokkaampi putsaus olisi hyväksi!

 • Nelliina
  Posted at 06:58h, 07 toukokuun Vastaa

  Tarkkuudessa olis petrattavaa, ikälopulla Braunilla kun harjailen. Lankaamista yritän tehdä päivittäin. Uus harja tulis tarpeeseen.

 • henriikkav
  Posted at 11:13h, 07 toukokuun Vastaa

  Tarkempikin voisi olla! Kaapista löytyy hammasharja, hammaslankain, tavallinen tahna ja suuvesi. Hammaslääkärissä käyn 2v välein tarkastuksessa ja suuhygienistillä puhdistuksessa kerran vuodessa. Ostoslistalla olisi kyllä sähköhammasharja, sillä kun varmasti saisi paremmin puhtaaksi hampaat, kuin manuaalisesti harjaamalla.

 • SaaraT
  Posted at 13:54h, 07 toukokuun Vastaa

  Oi miten nätti harja! Uusi harja olisikin ostoslistalla, kun vanhassa ei akku kestä. Ilman sähköharjaa ei kyllä pärjää 🙂

 • Suna
  Posted at 16:44h, 07 toukokuun Vastaa

  Pesen hampaat 5x päivässä oikomishoidon vuoksi, lisäksi lankaus ja suuvesi.

 • Linda S aka paraskaima
  Posted at 18:30h, 07 toukokuun Vastaa

  Oon supertarkka harjaan 3 kertaa päivässä sähköhammasharjalla mikä on jo pari vuotta vanha niin uus olis jepa ! Lisäksi putsaan hammasvälit säännöllisesti ja valkoisen silloin tällöin itse 🤗

 • Maiju vornanen
  Posted at 18:31h, 07 toukokuun Vastaa

  Käytän Oralin sähköhammasharjaa, mutta aloin käyttää sitä vasta kun isäni osti sen minulle joululahjaksi ja PAKOTTI minut käyttämään sitä 😀 koin sen ennen todella hankalaksi ja suusta valui aina kauheesti hammastahnaa ja kuolaa, mutta sitten ku aloin käyttää sitä nii Oh my miten paljon puhtaammalta hampaat tuntui!! Ja nyt mulla on semmonen tekniikka ettei kuola valu! Pitää aina istua ja nojata taaksepäin, lol. Nyt jos joutuu joskus pesemään normiharjalla esim. reissussa, huomaa eron oikeesti niin hyvin. Oon yrittäny saada mun miestä käyttää sähköhammasharjaa myös mut se ei oo vielä suostunut. Jos voittaisin tän harjan, niin suostuttelumahdollisuudet vois olla paremmat ;D tai sitten ottaisin tän kokonaan itselleni ja mies sais ton mun vanhan, hah!

 • Tiina Mustajärvi
  Posted at 18:42h, 07 toukokuun Vastaa

  Ehdottomasti tärkeää. Aamuin illoin pesu on must

 • ANNA
  Posted at 18:50h, 07 toukokuun Vastaa

  Haluaisin ehdottomasti pitää parempaa huolta hampaistani! Lapsena oppinut, että hampaat tulee pestä aamuin illoin, mutta jostain syystä iltaisin jää ihan liian usein pesemättä. Käytän kylläkin sähköhammasharjaa, koska ne perusharjat eivät tunnu tehoavan läheskään yhtä hyvin kuin sähköinen harja. Tästä voisi saada uutta motivaatiota pitämään hampaista parempaa huolta.

 • Kati
  Posted at 19:28h, 07 toukokuun Vastaa

  Aamuin illoin pesen hampaat! Olen tässä muutaman kuukauden miettinyt sähköhammasharjan ostoa mutta en ole vielä saanut aikaseksi ostaa ja vaihtoehtoja on niin paljon että vaikea valita. Tämä kilpailun harja kuulosti todella ja hyvältä ja väri on ihana!

 • Mira
  Posted at 19:32h, 07 toukokuun Vastaa

  Kahdesti päivässä harjaus ja yritän langata ainakin muutaman kerran viikossa! Parempi hammasharja tulisi kyllä tarpeeseen!

 • Piii
  Posted at 20:02h, 07 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka! Valkoiset ja puhtaat hampaat antavat ihmisestä itselleni hyvän ensivaikutelman. Tällä hetkellä kuitenkin halppis sähköhammasharja käytössä joten upgrade ois tosiaankin paikallaan!

 • Piii
  Posted at 20:03h, 07 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka! Valkoiset ja puhtaat hampaat antavat ihmisestä itselleni hyvän ensivaikutelman. Tällä hetkellä kuitenkin halppis sähköhammasharja käytössä joten upgrade ois tosiaankin paikallaan! 🙂

 • Sanna
  Posted at 20:42h, 07 toukokuun Vastaa

  Yritän olla ahkera hampaiden harjauksessa ja sähköhammasharja on ollut käytössä vuosia, se alkaakin vedellä jo loppuaan joten tää olisi ihan loistava uuteen käyttöön! Suuhygienian tärkeyttä ei voi korostaa liikaa!☺️

 • Janette
  Posted at 20:45h, 07 toukokuun Vastaa

  Suuhygienia on erittäin tärkeä minulle. Pesen kaksi kertaa päivässä hammasharjalla ja käytän hammaslankaa joka toinen päivä. Olen aina unelmoinut sähköhammasharjasta, mutta en ole raaskinut käyttää rahaa jostain syystä siihen.

 • Tiina
  Posted at 21:29h, 07 toukokuun Vastaa

  Kaksi kertaa päivässä sähköhammasharjalla ja lankaa käytän aina iltaisin. Nyt alkaa hammasharja olla aika vanha, joten uusi tulisi todella tarpeeseen!

 • Ira
  Posted at 21:44h, 07 toukokuun Vastaa

  Olen ollut tarkkana ja harjannut sähköhammasharjalla, mutta se hajosi nyt pari viikkoa sitten enkä ole ehtinyt ostaa uutta, joten olen pessyt varahammasharjalla. Eli tarpeeseen tulisi! 🙂

 • Iina
  Posted at 21:45h, 07 toukokuun Vastaa

  Kyllä suuhygienia on mulle tosi tärkeetä. Oon pienestä pitäen itse asiassa rakastanu käydä hammaslääkärillä ja pestä hampaitani ja usein seisonkin peilin edessä helposti jonkun 6-10 minuuttia harjaamassa jokaista mahdollista koloa ja pintaa hampaista sen suositellun kahden minuutin sijaan 😀 Mulla on käytössä Oral-B:n sähköhammasharja, joka on kyllä ihan hyvin palvellut, mutta on tosi sellanen karvalakkimakki ja ollu mulla jo monta vuotta, joten päivitys olis paikallaan! Ja tää designhan menis myös oikein kivasti uuden kämpän lavuaarin reunalla… 😀

 • Nennu
  Posted at 22:27h, 07 toukokuun Vastaa

  Haluaisin ehdottomasti pitää parempaa huolta hampaitani, jostain syystä iltaisin jää ihan liian usein pesemättä. Käytän sähköhammasharjaa ja uusi pitäisi saada vanhan tilalle

 • Maria
  Posted at 22:41h, 07 toukokuun Vastaa

  Olen tosi tarkka! 2x päivässä harjaus väh. 2 min sekä iltaisin käytän hammaslankaa.

 • Jenna
  Posted at 22:43h, 07 toukokuun Vastaa

  Pyrin olemaan super tarkka mutta on niitä iltoja kun vain simahtaa sänkyyn lasten kanssa ja hampaat jää harjaamatta mutta sen kyllä sitten huomaa aamulla että ne tosiaan jäi illalla harjaamatta 😀 tällä hetkellä pesen lasten kanssa samalla oikeinkin nätillä Disney sähköharjalla kun omani päätti tiltata ja värisi vain omiaan 😎

 • Heidi
  Posted at 06:36h, 08 toukokuun Vastaa

  Pesen todella vanhalla sähköhammasharjalla..Ostin tuon kymmenen vuotta sitten ja sen jälkeen en ole tavallisiin hammasharjoihin koskenut.Sähköhammasharjalla tulee niin paljon puhtaampaa.
  Harjauksen lisäksi käytän päivittäin hammaslankaa ja kerran vuodessa käyn suuhygienistillä poistamassa hammaskiven.

 • Titta
  Posted at 07:43h, 08 toukokuun Vastaa

  Tosi tarkka, harjaan 2 krt päivässä ja lankaan myös säännöllisesti päivittäin. Uusi hammasharja tulisi kyllä tarpeeseen, tämänhetkinen alkaa jo vetelemään viimeisiään!

 • Elisa
  Posted at 08:16h, 08 toukokuun Vastaa

  Nykyään tosi tarkka. Mulla on tosi huono hammaslaatu ja jo pienestä asti reikiintynyt, kun saanut kariesbakteerin luultavimmin jo silloin, mikä siis vaikuttaa paljon siihen reikiintymiseen. Itse olen nuorempana laiminlyönyt hampaiden hoitoa myös ja tästä syystä onkin jo paljon hampaita korjailtu. Olen käyttänyt sähkö hammasharjaa jo varmaan 8vuotta kohta.. harjakin alkaa olemaan saman ikäinen, joten uusi olisi todellakin tarpeen! varsinkin tälläinen ihanuus millä oma suum terveys varmasti paranisi. 😍

 • Emmi Suuronen
  Posted at 08:44h, 08 toukokuun Vastaa

  Erittäin tarkka! Sähköhammasharja onkin ostoslistallani seuraavana. Puhdas suu ja helpompi hymyillä 😍

 • Sanna
  Posted at 08:46h, 08 toukokuun Vastaa

  Harjaan ja lankaan kahdesti päivässä. Myös Dents-pastillit kulkee aina laukussa!

 • Elina M
  Posted at 09:24h, 08 toukokuun Vastaa

  Omassa kunnassa on tällä hetkellä ja jonot niin hirveällä tolalla että teen kyllä kaikkeni pitääkseni hampaat hyvässä kunnossa. Ehkäisen reikiä ja muita ongelmia harjaamalla kahdesti päivässä sähköhammasharjalla sekä käyttämällä hammasväliharjaa. Myös purkkaa syön aina ruuan jälkeen. Hammasharja on tällä hetkellä hyvin karvalakkimalli perussähköhammasharja, ja sen voisi kyllä vaihtaa uudempaan ja tehokkaampaan.

 • Anna-Lisa H.
  Posted at 13:23h, 08 toukokuun Vastaa

  Tänä päivänä olen aika tarkka hampaiden puhdistuksen suhteen. Sen lisäksi että pesen hampaani tavallisella hammasharjalla 2krt päivässä, käytän nykyään hammaslankaa joka päivä. Minulla kuitenkin sama ongelma mitä blogin kirjoittajalla, eli painan harjaa välillä liian kovaa minkä takia ikenet ovat herkkinä ja niistä vuotaa välillä verta. Olen joutunut välillä käyttämään tämän takia Corsodyl-suuvettä, joten arvonnassa oleva sähköhammasharja tulisi tarpeeseen!

 • Saga rinne
  Posted at 14:17h, 08 toukokuun Vastaa

  Supertarkka! Uusi sähköhammasharja olis huippu vanhan tilalle.

 • Jenniina
  Posted at 15:31h, 08 toukokuun Vastaa

  Olen hyvin tarkka! Pesen 2 päivässä hampaat, mutta hammaslankaus unohtuu helposti. Paras tunne suussa on aina hampaiden pesun jälkeen.

 • Eleonoora
  Posted at 15:33h, 08 toukokuun Vastaa

  Mä oon nykyään tarkka mun suun puhtaudesta ja ihan koukussa siihen, että suussa on puhdas fiilis! Mä pesen mun hampaat vanhalla sähköhammasharjalla, mutta se alkaa vedellä viimesiään, joten olis mahtavaa päivittää uuteen harjaan!

 • Sannamarianna
  Posted at 23:12h, 08 toukokuun Vastaa

  Oon todella tarkka! Suun hoitaminen on tosi tärkeää, eikä oo ihan sama millaista harjaa tai tahnaa käyttää. Mulla on sähköhammasharja ollu käytössä ehkä 15 vuotta (ei oo sama kestäny koko aikaa 😀 ) ja uudelle olis taas tarve!

 • Krista
  Posted at 08:45h, 09 toukokuun Vastaa

  Kyllä sitä on aina tullut oltua hyvin tarkka suun puhtaudesta. Lankaus ja hampaiden harjaus 2x pväissä on ihan vakio, näin pysyy paremmin puhtauden tunne. Välillä käytän myös suuvettä lisänä.
  Nykyinen sähköhammasharja vetelee jo viimeisiään.. Kiva olisi päästää se jo eläkkeelle!

 • Jaana Leino
  Posted at 06:08h, 10 toukokuun Vastaa

  Olen tarkka, sillä hymy on kaunein asuste ja sen tulee olla kunnossa! 🙂 Harjaan hampaat huolellisesti aamuin illoin ja käytän suuvettä. Hammaslääkärissä käyn säännöllisesti.

 • Henna
  Posted at 14:28h, 10 toukokuun Vastaa

  Olen aika tarkka, pesen hampaat kahdesti päivässä sähköhammasharjalla ja käytän hammaslankaa. Mukana arvonnassa. 🙂

 • Marianne Hiltula
  Posted at 03:05h, 11 toukokuun Vastaa

  Pesu 2 x /päivä sähköhammasharjalla, hammaslankain pitäis muistaa usiammin. 😊

 • Tiia Piiroinen
  Posted at 12:03h, 11 toukokuun Vastaa

  Nykyään olen onneksi aika tarkka! Käytän sähköharjaa, joka olisi kyllä aika updateta ja välien puhdistukseen lankainta tai harjatikkua.

Post A Comment