BRUNSSEJA BRUNSSIEN PERÄÄN

CIAO !

Olipas vappu! Uhkasin levätä koko vapun kotona, mutta kiitos mun sinnikkäiden ystävien, jaksoin hyvin brunsseilla tiistain ja keskiviikon. 😀

Tiistai alkoi KappAhl:in Vintage Stories brunssilla, ravintola Olo Gardenissa. Voi että miten kaunis kattaus sekä brunssi siellä oltiinkaan järkätty. Ruoka oli niin hyvää, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Oloa, jos et ole koskaan käynyt heidän ravintolassaan. Ruoka on mieletöntä ja ravintola ainutlaatuinen.

Brunssilla lanseerattiin myös KappAhlin uusi Vintage Stories mallisto, josta myös kuvissa päälläni oleva mekko löytyy. Tämä tulee ehdottomasti näkymään tänä kesänä useasti päälläni!

Brunssin jälkeen lähdin kodin kautta lenkille, tein hieman töitä ja otin pitkät päiväunet. Harkitsin todella pitkään ja myöhään, jaksanko lähteä viettämään vappua ystävien kanssa, mutta näin jälkeenpäin olen iloinen että lähdin, sillä meillä oli todella hauskaa. Tutustuin myös paljon uusiin ihmisiin illan aikana, mikä on aina kiva.

Keskiviikko oli pelkkää brunssia brunssien perään! Oltiin sovittu, että mennään poikaystäväni kanssa vappuaattona kavereiden järkkäämälle brunssille ja sieltä yhdessä kaivariin. Kaivarissa tuntui olevan paikalla taas koko Helsinki ja meininki oli hyvin perinteinen; musiikkia, ruokaa ja juomaa.

Ihan mieletöntä, miten vapuksi osuikaan noinkin hyvät kelit! Nyt jos katsoo ulos, ei välttämättä olisi niin hauskaa juhlia räntäsateessa. 😀

Olen käyttänyt tämän päivän sadekelin hyväksi ja siivoillut kotona sekä tehnyt töitä valmiiksi. Saattaa olla, että illalla käyn hieman jumppailemassa salilla ja yritän hikoilla vappumunkkeja ulos kehosta. Juhlien jälkeen treenaaminen on parasta lääkettä, kun tuntuu, että energiat ovat alhaalla ja väsyttää.

Kengät – Nellycom

Mekko – KappAhl (saatu*)

Nahkatakki – Zara

Lasit – Prada

Kuvat:  Natalia Oona


2 Comments
 • ida ihana
  Posted at 07:39h, 05 toukokuun Vastaa

  Täällä on kanssa juhlia riittäänyt, kun pääsiäisen ja vapun jälkeen on tänä viikonloppuna juhlittu jo siskon synttäreitä ja tänään sitten poikaystävän 😀 Siitä sitten suunnittelemaan ensi sunnuntain äitienpäivää 😉 Mutta eihän siinä mitään, ihanaahan se on, kun ne saa viettää läheisten ihmisten kanssa <3

  Hyvää viikonlopun jatkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • lindamanuella
   Posted at 11:18h, 06 toukokuun Vastaa

   Heh just näin! Mä en edes tajunnut ennen kuin tänään, että äitienpäiväkin on taas viikonloppuna!! 😀
   Kesän juhlia odotellessa… 😁😁😁
   Ihanaa kevättä ❤️

Post A Comment