RYHTILIIKE ASENTEESEEN JA PINKKI LOUNAS

Sisältää mainoslinkin.

Moikka,

Eilisen valivali-ahdistaa- postauksen jälkeen tein juuri niin kuin uhkasinkin; kirjoitin to do listan vihkoon ja aloin hoitamaan asioita. Yksi asia kerrallaan sain viivattua yli tehtäviä ja asioita, joita piti hoitaa. Sieltä löytyi mm. kirjanpitoa, veroilmoitusta ja hyvityslaskujen tekoa, fun! Valitin myös, että en ole kerinnyt/allergian vuoksi päässyt treenaamaan ja tiedättekö mitä? Eilen kävin kokeilemassa 30 minuutin hölkkälenkkiä. Ai että, olin kuin uusi ihminen lenkin jälkeen. Sain lenkistä niin paljon energiaa ja tahdonvoimaa, että sain ihan super paljon eilen aikaiseksi!

Eli päivinä, kun ajatukset vilisevät päässä ja to do – lista tuntuu loputtomalta, suosittelen kirjoittamaan asiat ylös ja keskittymään niihin yksi asia kerrallaan! Pelkästään murehtiminen ja asioiden pitäminen päässä listan sijaan luo ahdistusta ja sekavuutta ajatuksiin sekä vie paljon turhaa energiaa.

YESYESYES

Oltiin eilen GlossyBox:in launch lounaalla Yesyesyes: issa, mikä on kokonaan kasvisruokavalioon perustuva ravintola. En ole ennen käynyt heidän kauniissa ravintolassaan syömässä, mutta olen syönyt heidän ruokiaan useasti, sillä monet tapahtumat ja PR- yritykset ovat käyttäneet heidän catering palveluitaan. Eikä ihme, sillä ruoka on aivan mielettömän kauniin näköistä ja sopii kaikille! Ihan mieletöntä, että tällainen todella kaunis ja trendikäs kasvisravintola on avattu.

KUKA SÄ OOT?

Dinnerillä oli super hauskaa, on aina niin kiva nähdä muitakin vaikuttajia ja vaihdella kuulumisia. Meitä on monenlaisia, mutta musta tuntuu, että todella monet vaikuttajat ovat kuitenkin tietyllä tapaa sellasia heittäytyjä tyyppejä; pakkohan se on vähän olla, kun on tällaisen ammatin valinnut. 😀

Mistä tulikin mieleen, että olisi niin kiva kuulla teistäkin enemmän!! Kommentointi on vähentynyt blogeissa niin paljon. Ennen mä tiesin mun lukijoista paljon paljon enemmän, kun juteltiin kommenttiosiossa ja vaihdeltiin ajatuksia. Joten jos sulla on aikaa, kirjoita mulle vähän itsestäsi? Minkä ikäinen olet, missä asut ja mitä harrastat?, mistä löysit blogini, koska?, mistä tykkäät lukea?

Saat kertoa mitä vain muutakin, mutta tuossa muutama asia mikä mua kiinnostaa teissä!

Kengät – Nelly.com (alessa!)

Housut – Ellos

Paita – Zara

Takki – Bershka

Laukku – Givenchy

Kuvat: Natalia Oona


6 Comments
 • Sara
  Posted at 13:19h, 27 huhtikuun Vastaa

  Heii, oon 25v kahden lapsen äiti pk seudulta. Oon seurannut sua igssä jo pitkään ja luen myös blogitekstejäsi kun on enemmän aikaa.
  Luin blogiasi ekan kerran silloin kun kisasit kun itselläni oli myös fitness jutut lähellä sydäntä.
  Harrastan ryhmäliikuntatunteja ja arkiliikuntaa nykyisin, koska salitreenit saavat minut tarkkailemaan itseäni ja suupalojani liikaa..
  tykkään sun tyylistä ja siitä, että vaikutat ihan normaalilta ihmiseltä, etkä pintaliitäjältä 🙂 tykkään laadukkaista laukuista ja sulla on monia ihania 😍👌

  • lindamanuella
   Posted at 14:14h, 04 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos kun jaksoit kommentoida <3 Kivaa kuulla ketä sieltä ruudun takaa löytyy!
   On hienoa, että osaat tehdä tollasia valintoja, jos susta tuntuu että salitreeni saa sut menemään liian pitkälle tarkkailussa. Todella monilla se lähtee helposti käsistä, ja liikunnan sekä ruokailun kuuluisi olla nimenomaan hyvinvointia edistävää, eikä kahlitsevaa. Välillä saa ja kuuluu herkutella, balanssi näissä asioissa on tärkeintä! 🙂

   Ihanaa kevättä teille <3

 • Marjo
  Posted at 08:52h, 28 huhtikuun Vastaa

  Hei!

  Olen itsekin ihmetellyt, miksi lukemieni blogien kommentointi on vähentynyt. Voisikohan johtua, ainakin osittain, näiden blogialustojen kommentoinnin kompelyydestä. Monelle blogialustalle tehtyyn postaukseen kommentointi on niin haastavaa, ettei viitsi yrittää. Esim. lähetetty viesti ei näy, ennen julkaisua (ei voi olla varma lähtikö), on erilaisia ”en ole robotti” -testauksissa, puhelimella kirjoitettaessa kommenttiboksia ei voi rullata (ongelma jos kirjoittaa pitkän kommentin) jne. Nämä siis esimerkkejä, eikä ole kaikkien (edes Indiedaysin) ongelma. Itse olen vähentänyt kommentointia juurikin näistä syistä. Jotenkin FitFashion oli vaan niin miellyttävä ulkoasultaan ja kommentoinnin helppoudellaan. Toisaalta blogeja on niin paljon ja niitä tulee seurattua niin montaa, että kommentointi veisi aikaa. Ja, tykkään lukea niitä kommentteja… Joskus jätän postauksen lukematta siksi, ettei viikkoa aiemmin julkaistuun kirjoitukseen ole tullut vielä yhtään kommentia.

  Mutta nyt siihen mitä kysyit….

  Täällä sinun blogiasi lukee nelikymppinen perheenäiti, joka 8 vuotta sitten innostui kuntosalista sekä crossfittistä. Tietoa, treenivinkkejä ym. etsiessäni aloin lukea erilaisia hyvinvointi- ja treeniblogeja. Näin jotenkin päädyin myös sinun blogiisi.

  Tykkään edelleen lukea postauksia liittyen treenaamiseen. Otan mielelläni kokeiluun postauksien kotitreenejä, kuntosaliliikevinkkejä jne. Jotenkin vaan tuntuu, että nämä ovat vähentyneet kaikissa blogeissa. Onhan toki näitäkin netti pullollaan, mutta ei tule etsittyä. Ennen oli kiva, kun bloggaajilta sai muistutuksen ”ai niin tämäkin liike on olemassa” tai ”ai noinkin voi tehdä”. Toki voi olla että luen vaan vääriä blogeja.

  Toivotaan, että kommentointi lisääntyy!

  Mukavaa kevättä! ☀️

  • lindamanuella
   Posted at 13:36h, 04 toukokuun Vastaa

   Moikka ja kiitos super paljon kun jaksoit kommentoida!
   Tosi hyvä kuulla, että tää Indiedaysin alustan kommentointi koetaan haastavaksi, niin voin laittaa viestiä eteenpäin, koska mä itse tykkään ihan hirveesti myös lukea lukijoiden kommentteja ja ajatuksia postauksiin liittyvistä asioista.

   Ja mä oon itse myös huomannut, että nuo treenivinkit ja postaukset ovat vähentyneet. Pitää siis ehdottomasti ottaa siitäkin asia korvantaakse ja yrittää useammin jakaa treenejä ja motivaatiota täällä! 🙂

   Ihanaa kevättä sinnekkin <3 Ja kiitos vielä, kun jaksoit kommentoida, ihanaa kuulla teistäkin!

 • Noora Haarahiltunen
  Posted at 11:33h, 30 huhtikuun Vastaa

  Ainaki mulla tulee nykysin enempi kommentoitua ja laitettua viestiä vaikuttajille instagramissa. Onkoha tää blogikommentointi sit siihen verrattuna jotenki vaivalloista..

  Mie oon 28-vuotias rovaniemeläisnainen. Asun tääl aviomieheni ja kahden kissamme kans. Harrastan urheilua aika ns. sesonkikohtaisesti. Talvella tuli hiihdettyä ja kotijumpattua, Nyt sitten kävelen/juoksen + kotijumpat. Sen mitä ehdin, tykkään tehdä taide- ja käsityöjuttuja. Myöski videoita on tosi kiva tehdä: https://www.youtube.com/results?search_query=noora+haarahiltunen

  En muista mistä löysin blogisi. Oon lukenu sun blogia n.4vuotta. Kaikki pohdiskelevat tekstisi on ollu kivoja. Niitä muutenki tykkään blogeista lukea. Ei tuu nykyisin luettua kuin jotain viittä blogia, sun blogi on yksi niistä joita käyn aina kurkkaamassa. Musta on kiva kun näytät esimerkkiä urheilullisesta ja terveellisestä elämästä. Itsekin saa siitä aina inspiraatiota. Mulla on kans sama persoonallisuustyyppi ku sulla, siinä mielessä samaistumispintaa. 🙂 Sun upea ulkonäkö kans inspiroi. 🙂

  Noora/@nooramillamarjatta (insta)

  • lindamanuella
   Posted at 13:32h, 04 toukokuun Vastaa

   Kiitos super paljon kommentista!
   Ja kuulostaa just tosi kivalta, että harrastat sesonkityyppisesti sitä, mitä sillä hetkellä tekee mieli ja kaipaa. Mun mielestä ihmisten pitäisi paljon enemmän kuunnella itseään ja tehdä juuri tämän tyylisiä ratkaisuja, sen sijaan, että liian orjallisesti jää vain yhteen lajiin.

   Kiitos super paljon ihanista sanoista ja ihanaa, että meitä INFP tyyppejä löytyy! Ei ihmekään, jos pidät juuri niistä postauksista, joissa pohdiskellaan 😉

   Ihanaa kevättä ja tulevaa kesää <3

Post A Comment