FAKE IT TILL YOU MAKE IT

Postaus sisältää mainoslinkin

Helloo! <3

Ihanaa, kun nyt voi ulkoilla jo kevyemmillä kevät takeilla. Pukeutuminen on niin paljon hauskempaa, kun ei tarvitse miettiä sitä, jäätyykö ulos astuessa tai tuleeko vaakatasossa räntää kasvoille. Eilen illalla pärjäsin jo hyvin pelkällä bleiserillä.

Olen aivan rakastunut erilaisiin naisille suunniteltuihin pukuihin ja pukumaisiin asuihin. Niissä tulee aina sellainen boss girl fiilis.

FAKE IT TILL YOU MAKE IT

Mulla ei kuitenkaan ole kovin boss girl olo, sillä olen ollut nyt muutaman viikon treenaamatta ja huomaan sen vaikuttavan paljon mun energiatasoihin. Myös viikko poissa kotoa sai aikaan sen, että mulla kasaantui super paljon kotona tehtäviä töitä ja nyt mua ahdistaa ihan sikana se, että tällä viikolla mulla on ollut joka päivä palavereja, tapahtumia ja niin pitkiä päiviä, että en ole kerinnyt tekemään kaikkea mitä pitäisi tehdä.

Tiiättekö sen tunteen, kun to do – lista pursuaa loputtomiin ja kiireestä alkaa muodostumaan ahdistus ja ahdistuksesta paniikki. Tällä hetkellä oon siinä paniikki kohdassa. 😀 (hermostunut hymy). Töiden lisäksi myös kotona pauhaa kaaos; joka paikasta pursuaa tavaraa ja pyykkivuori kasvaa kasvamistaan. Kukas ne pesisi mun puolesta? Olen tosissani harkinnut nyt viikottaisen siivoojan hommaamista, muuten tästä ei tule mitään.

Tällaisina hetkinä sitä tekisi mieli vain heittäytyä X – asentoon lattialle ja toivoa, että kaikki hoituisi itsestään. Lapsena se toimi aina niin, että tässä kohtaa äiti tuli apuun ja keksi jonkun ratkaisun. Olispa lapsi.

Siivoojan etsiminen ja X- asennossa lojuminen saavat ainakin vielä toistaiseksi odottaa, nimittäin seuraavaksi kirjoitan paperille to do – listan. Se auttaa siinä, että kaikki asiat eivät vilise mielessä yhtäaikaa, vaan yritän keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.

Ei auta kuin alkaa tekemään. Yksi asia kerrallaan. Mitä te teette, kun teille iskee tällainen ahdistus?

Housut – Bubbleroom

Bleiseri ja t-paita – Zara

Kengät – Nelly

Aurinkolasit – Prada

Laukku – Vintage Fendi

Kuvat: Natalia Oona

 


No Comments

Post A Comment