PÄÄSIÄINEN PUHELIMEN KAMERARULLAN KAUTTA

Moikka!

Pääsiäinen on nyt ohi ja itselläkin tuli pitkästä aikaa lomailtua lähes koko pääsiäisen ajan. Muutamia duunijuttuja piti viimeistellä ja saada aikaan, mutta lähinnä se meni kavereiden kanssa, syöden, juoden ja lepäillen.

Perjantaina…

…tultiin mun poikaystävän kanssa Espooseen viettämään pääsiäistä. Täällä ollaan itseasiassa vieläkin ja tänään olisi tarkoitus palata takaisin kotiin Helsinkiin. Olen ollut nyt tasan viikon verran poissa kotoa, sillä viime viikolla vietin ensin yhden yön Tallinnassa ja sen jälkeen 3 yötä hotellissa Helsingissä, jonka jälkeen lähdimme tänne. Mukavaa vaihtelua, mutta vähän alkaa olemaan ikävä omia rutiineja kotona. 😀

Perjantaina nautittiin säästä ja istuskeltiin pitkään Espoon Cafe Mellstenissä, mistä saa ihan super hyviä pizzoja. Suosittelen!!

Lauantaina…

…tehtiin heti herättyämme super hyvä brunssi & köllöteltiin, kunnes päätettiin lähteä ajelemaan stadiin tsekkailemaan hieman mitä sinne kuuluu. Käytiin Löylyssä syömässä ja sen jälkeen mun poikaystävä näytti mulle ihan super kivan Italialaisen pubin keskustasta, jossa en ollut koskaan käynytkään.

Sen verran pakko sanoa, että Löylyn asiakaspalvelu oli todella suuri pettymys tällä kertaa. Siellä oli about 30-45 minuutin päähän tehtyjä pöytävarauksia À la carte – listan varauksille ja tämä koski siis KAIKKIA alatason pöytiä. Yhteenkään ei päässyt istumaan ilman varausta. Jos olisin tiennyt tämän, en olisi todellakaan tilannut lohikeittoa ja jäänyt sinne syömään, vaan valinnut toisen paikan. Kysyttiin kolmelta eri tarjoilijalta, olisiko mahdollista saada joku istumapaikka noin 20 minuutiksi ja he näyttivät, että menkää baaritasolle tai ulos syömään. Ulkona oli kylmä ja baaritaso aivan täynnä. Heh. Ihmettelin, miksi mulle myytiin lohikeitto, jos tilaa ei ole syödä sisällä? Päästiin onneksi baaripöytään istumaan kyljet liimaantuneina vierustovereihin ja katseltiin TÄYSIN tyhjää alakertaa. Oltiin valmiita alle 10 minuutissa ja lähdettiin pois. Oltaisiin aivan täydellisesti keritty syömään muutamaankin otteeseen täysin tyhjinä odottavissa pöydissä…

Kysyn vain, missä pelisilmä ja asiakaspalveluhenkisyys? Jäi todella outo fiilis tilanteesta. Mietin yrittäjänä tällaisia tilanteita niin, että en haluaisi omien asiakkaideni joutuvan seisoskelemaan kalakeiton kanssa tyhjiä pöytiä nuokuvassa ravintolassa, yrittäen kysellä pöytää ja ihmettelevän, että mitäs nyt. Toivottavasti ensikerralla kassa osaa ilmoittaa, että pöytiä ei sitten ole mahdollista saada ja vaihtoehdot ovat baari (jos tilaa löytyy) tai terassi. Näistä on kuitenkin kiva tietää, jos on tulossa syömään. Ruoka oli kuitenkin erittäin hyvää.

Illalla menin mun kavereille viettämään iltaa pienellä porukalla. Pikkuhiljaa meitä kasaantui hieman isompi lössi ja siinä se ilta sitten menikin. Oltiin menossa baariin, mutta koska yleensä alkuillat ovat kaikista hauskimpia ja baareissa kaveriporukat aina erkanevat, niin päätettiinkin jäädä viettämään iltaa vaan kotibileiden tyyppisesti, mikä oli mun mielestä tosi kiva idea.

Sunnuntai…

…meni Espoossa. Ilma oli kiva, joten käytiin taas syömässä Cafe Mellstenissä poikaystävän ja hänen muutaman kaverinsa kanssa ja istuskeltiin siinä lähes 5 tuntia. Loppu ilta hengailtiin kavereiden kanssa ja oltiin varmaan jo kymmeneltä nukkumassa.

Maanantai…

…meni todella rennosti. Nukuttiin pitkään ja käytiin py:n isovanhemmilla syömässä ja viettämässä aikaa. Tein muutaman tunnin töitä ja sen jälkeen katseltiinkin vain leffoja ja mentiin jo aikaisin nukkumaan.

Aurinko on paistanut niin mielettömän ihanasti, että ensimmäisiä rusketusraitoja on jo bongailtu ihosta. Olen kärsinyt pahoista allergioista, mutta onneksi nekin alkavat vihdoin väistymään. Odottelen jo huomista aamua, sillä tarkoitus olisi lähteä kahden viikon allergiakierteen jälkeen ensimmäiselle juoksulenkille! Ihanaa!


8 Comments
 • Mari
  Posted at 15:37h, 23 huhtikuun Vastaa

  Toi Jlo auringonläikässä 😍😍

  • lindamanuella
   Posted at 16:15h, 23 huhtikuun Vastaa

   Joo niihin aurinkopaikkoihin aina pakko päästä päikkäreille 😀

 • harri salonen
  Posted at 15:43h, 23 huhtikuun Vastaa

  ….ja sen superkivan italialaisen pubin nimi oli ? Like to know <3

  • lindamanuella
   Posted at 16:14h, 23 huhtikuun Vastaa

   Se on Milli Miglia!! Todella hyvät hinnat super symppis mesta 🙂

 • ida ihana
  Posted at 11:55h, 24 huhtikuun Vastaa

  Kuulostaa ihanan rennolta 🙂 Meidänkin pääsiäiseen kuului lepäilyä, yhdessä oloa ja hyvää ruokaa. Tuolla Löylyssä haluan kyllä taas ehdottomasti kesällä käydä, ihana terassi!:)

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • lindamanuella
   Posted at 12:07h, 24 huhtikuun Vastaa

   Oli kyllä rento meininki koko pääsiäisen 🙂
   Löylyssä on mieletön terassi ja hyvää ruokaa, suosittelen !! Kesällä ihan best 🙂

 • Nilla
  Posted at 08:58h, 25 huhtikuun Vastaa

  Mulla myös tainnut allergia puhjeta tänä keväänä ensimäistä kertaa 🙁 Ajattelin ensin et oon flunssassa, mut jatkuva nenän kutiaminen, aivastelu ja silmien vuotaminen ja punoitus taitaa kyllä liittyä allergiaan.. Sit kun vaan tietäis mille oon allerginen. Koivukin kuulemma kukkii kunnolla vasta toukokuussa? Onko sulla allergialääkkeet käytössä vai onko olo helpottunut ilmankin niitä? Mä en haluais alkaa syömään mitään lääkkeitä, varsinkin kun oon kuullut et allergialääkkeet väsyttääkin..

  • lindamanuella
   Posted at 16:35h, 25 huhtikuun Vastaa

   Musta tuntuu, että oot myös kevään ihanille katupölyille allerginen! Mulla on allergialääkkeet, oon syönyt niitä nyt viikon ja nyt alkaa helpottamaan. Suosittelen hakemaan apteekista jotain mikä helpottaa kevään pölyihin! Ja joo, nää kyllä väsyttää 🙁 Mutta mulle tulee muuten aina poskiontelontulehdus, niin mielummin syön näitä ekan kuukauden ja selviän ilman antibiootteja.

Post A Comment