VAUHTINAISEN AAMUN PELASTUS

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Arla &More kanssa.

Moikka! <3

Herätyskello soi maanantai aamuna seitsemältä. Oli aika nousta, käydä pikaisesti suihkussa ja lähteä kohti Tallinnaa äitini kanssa. Joka kerta, kun uskottelen itselleni, että kerkeän hyvin aamulla käymään suihkussa ja laittamaan kamat kasaan, löydän itseni paniikissa heittelemästä kassiin mitä ensimmäisenä kaapista löydän ja viime tipassa kiirehtimästä määränpäähän.

Olen yleensä hyvin tarkka mun aamupalasta ja aamupala hetkestä, jonka tulee olla rauhallinen ja nautinnollinen, mutta tällä kertaa aamupala tuli syötyä vasta terminaalissa. Nappasin jääkaapista mukaani Arla&More smoothien, joka onneksi hyvän koostumuksensa ja ravintosisältönsä ansiosta ei ole ollenkaan paha valinta välipalaksi, tai tässä tapauksessa aamiaiseksi. Okei, mulle pelkkä smoothie ei todellakaan riitä aamupalaksi, joten laivassa tuli syötyä lisää, mutta oli myöskin hyvä saada jotain välipalaa ennen kuin paha olo ja nälkäkiukku pääsisivät valloilleen. Kukaan ei halua matkakumppanikseen nälästä kiukuttelevaa tyyppiä.

Arla&More Smoothie

Arla&More smoothie uutuus on mielestäni oikein herkullisen makuinen  ja äärimmäisen helppo välipalavaihtoehto. Se on myös fiksu valinta sen vuoksi, että smoothie on ravintosisällöltään hyvin kuitu- sekä proteiinipitoinen, joten se pitää hyvin nälkää poissa, verensokeria tasaisena ja kehon energisenä. Makuina smoothieista löytyy kookos & ananas sekä vadelma & karpalo.

Arla&More:n uusissa tuotteissa on otettu huomioon kuluttajien toive sokerin välttämisestä, lisäaineettomuudesta, proteiinipitoisuudesta ja luonnollisista mauista. Myös erityisesti pureskeltavuuteen on kiinnitetty huomiota, joka on tärkeä osa kylläisyyden tunnetta.

Rehellinen mielipide tuotteesta

Tykkään puhua ihan rehellisesti siitä, onko tuote esimerkiksi jäänyt mun arkiseen käyttöön vai olenko kokeillut sitä vain kamppiksen ajan. Mun on pakko sanoa, että Arla&More tuoteperheen uutuuksista mulle on jäänyt niin hyvä fiilis, että olen ostellut näitä tuotteita ilomielin eväiksi. Olen ottanut niitä mukaan mm. kampaajalle, kiireisiin tapaamisiin ja kuvauksiin eväiksi. Tykkään todella paljon siitä, että koostumus on pureskeltavaa ja jättää sellaisen fiiliksen, että olisi syönyt paljon enemmän. Pureskelu antaa aivoille ihan erilaisen signaalin, kuin perus jogurtin tai smoothien syöminen.

Eli hyvän ja järkevän ravintosisällön lisäksi tätä on mun mielestä paljon kivempi syödä, kuin vastaavia tuotteita, joista ei tuota pureskeltavuutta koostumuksesta löydy. Mä oon aina sanonut, että mä tykkään syömisestä ja tässä on otettu se kivalla tavalla huomioon ilman, että sekaan tarvitsee lisätä mitään ylimääräistä. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tuote tyydyttää mun ruokahaluni hyvin ja nousee siksi ihan mun tämän hetken top välipala tuotteisiin. :D

 


No Comments

Post A Comment