VINKKI VITOSET VAHVEMPIIN HIUKSIIN!

Kaupallinen yhteistyö: Biorion

Moikka ihanat! <3

Tänään jutellaan taas hiuksista. Mulla on ollut jo yli vuoden tiukka hiuksien kasvatus prokkis. Olen ollut ilman pidennyksiä nyt 1,5 vuotta ja kasvattanut vahvempaa omaa tukkaa takaisin monien tuhoisien pidennyskierre vuosien jälkeen.

Mukana mulla on tässä projektissa ollut Biorionin tuotteet, joista kerroin noin kuukausi sitten teille enemmän. Edellisen postauksen tuotteista ja hiusten kunnosta voit lukea täältä.  Lyhyesti kerrottuna tuotteiden tarkoitus on vahvistaa hiuksia sekä kynsiä. Biorionin tuoteperheen testijakso kestää 3kk ajan.

Olen kerinnyt tämän projektin aikana leikkaamaan hiuksia latvoista ja myöskin mennyt sortumaan  vaaleisiin raitoihin, mikä on varmasti verottanut hieman kasvua ja kuivattanut hiuksia, mutta kaiken kaikkiaan olen todella onnellinen mun omista hiuksista. En tiedä huomaatteko te, miten paljon mun hiukset ovat vahvistuneet ja kasvaneet tässä 1,5 vuoden aikana.

Mun hiukset kasvavat selkeästi eri vauhtia, joten sellaista tasaisuutta ja erityisesti paksuutta saisi tulla vielä lisää. Tämä ei kuitenkaan ole mikään hetken projekti, vaan vaatii kärsivällisyyttä ja aikansa. Onneksi voin kuitenkin olla jo nyt tyytyväinen, sillä välin kun odottelen vieläkin vahvempaa lopputulosta.

VINKKI VITOSET HIUSTEN KASVATTAMISEEN

 • Kaiken A & O on kotihoito. Vaikka kävisit useasti kampaajalla tekemässä hoitavia hoitoja hiuksille, niin se jokapäiväinen hiusten käsittely on hyvin suuressa osassa tätä projektia. Hanki itsellesi oikeanlaiset pesuaineet ja laadukkaat, juuri sun hiuksille sopivat hoitotuotteet. Kysy kampaajalta apua tai kokeile esimerkiksi Biorionin tuotteita.
 • Vältä turhaa föönaamista ja hiusten käsittelyä. Muistan lämpösuoja kun kiharrat tai suoristat!
 • Oikeanlainen, hiuksillesi sopiva hiusharja. Hiusharjakin voi olla vääränlainen ja saattaa repiä yllättävän paljon hiuksia sekä kuluttaa niitä, jos se ei ole hiuslaadullesi sopiva.
 • Tässäkin asiassa tärkeässä roolissa on ruokavalio!! Juotko tarpeeksi vettä? Syötkö tarpeeksi monipuolisesti? Vitamiinit ja rasvat, proteiinit? Hiuksille löytyy myös loistavia ravintolisiä, mitkä yleensä vahvistavat samalla myös kynsiä. Biorionin kapselit ovat huippuja tähän tarkoitukseen.
 • Nuku hyvin, vältä stressiä ja anna kehosi palautua. Helpommin sanottu kuin tehty. :D Mulla vaikutti vuonna 2015 hermostollinen ylikunto sekä unettomuus hiuksiin niin paljon, että tunnuin kaljuuntuvan silmissä. Stressillä ja ylipäätään henkisellä hyvinvoinnilla on tässäkin asiassa näppinsä pelissä, joten ei kannata polttaa itseään loppuun, jos haaveilee hyvinvoivista hiuksista.

Onko sulla jotain vinkkejä, joiden oot huomannut toimivan ?

 


4 Comments
 • Anna
  Posted at 02:01h, 13 huhtikuun Vastaa

  Työkaveri kertoi sellaisesta metodista että hieroo kookosöljyä kahden viikon ajan putkeen päänahkaan ja harjaa hiukset pää ylösalaisin, sitten pitää ikään kuin maskina yön yli ennen kuin huuhtoo pois. Sitten parin viikon tauko ennen kuin toistetaan Sopii kuivemmille hiuksille mutta kub omat on lionnollisesti sellaiset kiharat ja kuivat kuin mitkä niin en tiedä sitten näyttäisikö rasvaisilta luinnostaan suorilla hiuksilla 😁😅 Mun hiukset ei kasva yleensä senttiäkään mutta tuon kiksin myötä alkoi kasvamaan ja aika nopeastikin 😳 Olen aina haaveillut omista pitkistä hiuksista mutta mun kikkarapehko ei kyllä muuten kasva mihinkään suuntaan joten käytän useasti pidennyksiä. Terkut Lontoosta 💕

  • lindamanuella
   Posted at 17:02h, 14 huhtikuun Vastaa

   Oikeesti?Vau! Olen kuullut kyllä näistä öljy-naamioista, mutta tää on mulle uus ! Pitää ehdottomasti koklata, kuulostaa rasvaiselta, mutta tehokkaalta naamiolta ja kikalta :D Tuolla saa varmasti myös hyvän kiillon tukkaan, ainakin luulis?!
   Ja i feel you sister, mulla myös hyvin luonnonkihara tukka ja todella kuiva, eli katkeilee helposti ja siks tää on ollut mulle super hyvä tulos kasvatuksessa !
   Kiitos paljon, Lontoo on niin ihana, oon kateellinen !!! <3

 • Laura
  Posted at 12:32h, 15 huhtikuun Vastaa

  Mistä on toi sun ihana paita? 😍

  • lindamanuella
   Posted at 10:35h, 16 huhtikuun Vastaa

   Se on ginatricotista !! :) love it ! Menee kevyestä takista kesällä!

Post A Comment