ARVILLE JA RYPYILLE KYYTIÄ KOTONA!

Kaupallinen yhteistyö Swiss Clinic:in kanssa

Heippa!

Löytyykö sulta arpia, epätasaista ihon pintaa tai ammottavia ihohuokosia? Itse olen huomannut, että viimeisten vuosien aikana ihohuokoseni ovat selvästi auenneet enemmän ja iän myötä ihoni vaatii paljon paljon enemmän huomiota ja huolenpitoa, mitä ennen. Ikä ei tule yksin. 😀

Olen kuitenkin löytänyt ne omat lemppari jutut ja mun mielestä mun iho on nyt todella hyvässä kunnossa verrattuna siihen, mitä se oli, kun mulla puhkesi hormonihäiriöiden ja ylikunnon vuoksi aikuisiän, todella kivulias akne. Aknearpien hoito onkin ollut todella pitkä prosessi ja vaatinut multa vuosien mittaan paljon kotihoitoja kosmetologi käyntien lisäksi.

Mikroneulaus on todella tehokas tapa hoitaa omaa ihoa ja sopii loistavasti käytettäväksi, jos ihosta löytyy ongelmakohtia, kuten ryppyjä tai arpia. Se sopii myös hoitomuotona tasoittamaan ihon pintaa ja ihonväriä sekä lisäämään ihon kimmoisuutta. Pakko sanoa, että vaikka mullakin on aina ollut todella kimmoisa iho, niin viimeisen 6kk aikana olen huomannut selvästi kimmoisuuden vähenemistä ja iho on alkanut tuntumaan paljon ”löysemmältä” kasvoista. Apua. 😀

Mulla on itselläni kokemusta niin kosmetologin tekemästä mikroneulauksesta, kuin myöskin kotona tehtävästä, Skin Roller mikroneulauksesta. Mulla on ollut kotona oma Skin Roller noin vuoden ja oon tykännyt siitä todella paljon. Olen ennen käyttänyt vain 0,5mm päätä ja tämän yhteistyön kautta sain testiin uuden, Skin Roller 3 in 1:in, jossa on kolme vaihdettavaa päätä:

  • 0,2mm for Face, suositellaan nuorelle, herkälle ja ohuelle iholle, esim. silmänympärysiholle
  • 0,5mm for Face, suositellaan parhaan tuloksen saamiseksi kasvoille
  • 0,5mm for Body, leveämpi neulanpää 1080 neulalla vartalon suurempien ihoalueiden, esim. reisien ja vatsan hoitoon

Skin Rollerin käyttö on super helppoa:

  1. Putsaa kasvosi, tai hoidettava kohta ihostasi
  2.  Rullaile Skin Rollerilla ihoasi eri suunnista vähintään 5 min ajan – voit vaihtaa neulaspäitä halutessasi paremman tuloksen tai sen mukaan, kun vaihdat hoidettavaa kohtaa. Jos sulla on esimerkiksi arpia tai syviä juonteita, kannattaa niihin kohtiin käyttää enemmän aikaa ja vahvempaa päätä, kuin muualle ihoon.
  3. Levitä mukana tuleva Face Serum kasvoillesi. Seerumi on suunniteltu nimenomaan käytettäväksi Skin Rollerin kanssa – rullauksen jälkeen kasvoseerumi imeytyy syvälle ihoon ja tekee ihmeitä
  4. Käytön jälkeen muista aina desinfioida käyttämäsi neulaspäät Beauty Accessory Cleaning Sprayn avulla ja laita tuote käytön jälkeen säilytysrasiaansa. 

Mitä hyötyä Skin Roller – mikroneulauksesta on?

Skin Roller on ihonhoitotuote, jonka mikroneulasrulla saa ihonhoitotuotteet imeytymään ihoosi jopa 3-5 kertaa paremmin (noin 300% paremmin), kuin ilman mikroneulausta. Kotona tehtävä Skin Roller hoito ei ole lainkaan kivuliasta, mutta jos käyttö jännittää, voit aloittaa käsittelyn erityisesti kasvoihin pienimmällä neulaspäällä 0,2mm ja vaihtamaan 0,5mm, kun totut Skin Rollerin käyttöön. 

Mun kokemusten mukaan kotona tehtävä mikroneulaus ei ole yhtä intensiivinen, mitä kosmetologilla olet saattanut kokea, mutta sitä voi käyttää paljon useammin, sisällyttäen rullauksen omaan iltarutiiniin. 

TARJOUS JA ALENNUSKOODI

Jos tarvitset kotihoitoosi lisää meininkiä ja haluat ihostasi tasaisen ja kimmoisan, niin multa löytyy kiva tarjous sekä alekoodi teille!

Kun ostat Face Treatment –hoidon (sisältää Skin Roller 3 in 1 -mikroneulasrullan ja seerumin),  saat tuotteelle kuuluvassa säilytysrasiassa kaikki kolme neulaspäätä ILMAISEKSI (arvo 38 €). 

ALENNUSKOODI: Lisäksi saatte -20 % alennuksen koodilla ”LINDAM20”.

 Koodi oikeuttaa seuraaviin alennuksiin (voimassa 31.4 asti):

  • Skin Roller 3 in 1-mikroneulasrulla: 63 € (normaali hinta 79 €) TAI
  • Face Treatment: Skin Roller 3 in 1 –mikroneulasrulla + seerumi 100 € (normaali hinta 163 €)

Ihania hoitohetkiä! 🙂


No Comments

Post A Comment