TYÖMATKA NEW YORKIIN

Huomenna lähden New Yorkiin työmatkalle, jossa vietän loppuviikon. Tulen siis jo maanantaina aamulla takaisin Suomeen, mikä on tavallaan todella hyvä, sillä lomalle ei tällä hetkellä olisi mitenkään aikaa.

Mä en voi avata tämän työmatkan syitä vielä, koska olen allekirjoittanut salassapitosopimuksen, mutta kunhan asiat etenevät, niin varmasti jossain vaiheessa pystyn teillekkin tästä enemmän paljastamaan. Sen verran voin sanoa, että tämä ei liity sosiaaliseen mediaan tai kanaviini mitenkään. Olen todella todella innoissani tästä.

Olen valmistautunut matkaan tekemällä ihan hemmetisti töitä. Koko viikko onkin ollut yhtä stressaamista siitä, ehdinkö tekemään kaiken valmiiksi ennen lähtöä. Olen tänään ollut todella kireällä päällä, hosunut ympäri kaupunkia, kuvannut 2 kamppista itselleni, yhden kamppiksen Natalialle ja yhdet muut kuvaukset, viimeistellyt 2 vanhempaa kamppista, editoinut kuvia ja käynyt sähköposteja läpi. Toivottavasti jaksaisin vielä illalla käydä tekemässä jonkun kevyen treenin, jotta saisin hieman endorfiineja kehoon :D. Onneksi aurinko paistoi tänään kauniisti, siitä tuli heti niin paljon parempi mieli sekä sai energiaa!

On ihmeellistä, miten paljon jo pelkästään kaksi päivää vähemmän työviikosta tekee ylimääräistä hosumista ja stressaamista. Työskentelen usein mm. sosiaalisen mediani sekä fitnet.fi:n töiden parissa 7 päivää viikosta, jolloin mulla ei tule koskaan sellaista paniikki stressiä töiden puolesta. Arvioisin, että teen lähes joka ikinen päivä vähintään 4-5 tuntia töitä ja se sopii mulle paremmin, kuin 5 päivänä viikossa kiire ja hosuminen. Lisäksi yrittäjänä sä et koskaan voi olla kovin selkeästi vapaalla; jos tulee jotain akuuttia niin sun on se tehtävä. Myös monet kamppis julkaisut ovat viikonloppuisin.

Kävin maanantaina myös hoitamassa mun takareittä ja selkää hierojalla, jotta matkustaminen olisi vähemmän nihkeetä. Tänään kävin BodySculpotorissa, joka tasapainottaa ja palauttaa kehoa tehokkaasti. Totean joka kerta hieronnan tai muun kehonhuollon jälkeen, että miksi ihmeessä käyn huollettavana niin harvoin. Tuntuu, kuin 10kg turhaa painoa olisi jäänyt hierontapöydälle. 😀

Takki ja kengät: Zara / Housut: 77Th Flea / Aurinkolasit: Prada / Neule: Chiquelle / Laukku: Chanel

Nyt alan tekemään viimeisiä töitä ja sen jälkeen vihdoin pakkaamaan. Mulla ei ole vielä mitään hajua mitä otan mukaan, mutta jotain lämmintä kantsii kuulemma pakata. Nykissä tuuli saattaa olla todella voimakas ja pirullinen, joten saattaa olla, että otan ihan toppatakin mukaan luvatuista kevätkeleistä huolimatta.

PS. jos sulla on jotain hyviä vinkkejä kaupunkiin (raflat, nähtävyydet), niin otetaan oikein mielellään vastaan!

 

 


No Comments

Post A Comment