EPÄONNEA MATKASSA

Heippa !

Voihan hittolainen . Nyt on kiukuttanut muutama tavallaan niin pieni, mutta kuitenkin moneen asiaan vaikuttava asia ja epäonni, johon olen viimeisen viikon aikana törmännyt.

Viime perjantaina hukkasin mun viimeisen kotiavaimen. Eli sen vara-avaimen. Edellisen tiputin aikoinaan meidän hissikuiluun ja toinen katosi todella mystisesti kahvilaan, jossa olin palaverissa. Hauskinta on, että muistan tasan tarkkaan vielä mihin laitoin avaimen, mutta sieltä sitä ei enää löytynyt. 😀 Ja koska uutta avainta en saanut tilattua viikonloppuna, jouduin olemaan koko viikonlopun kotona sekä säätämään maanantaina aikataulujeni kanssa töiden suhteen. Kylläpäs niinkin pieni kapistuis kuin avain saa aikaan suuren stressin ja turhautumisen.

Tänään sain kuitenkin uudet avaimet ja ai että miten helpottunut olo. Ihan kuin olisi saanut oman vapauden takaisin. 😀 ÄLKÄÄ HUKATKO AVAIMIA !!

Toinen harmittava asia liittyy taas jälleen mun vasempaan jalkaan ja sen rasitusvammaan. Eilen juostessa mulla alkoi noin 30 minuutin kohdalla tuntumaan suonenvedon kaltaista tuntemusta takareidessä. Koska olen jääräpää, niin jatkoin tuntemuksista ja vihlauksista huolimatta juoksemista noin 15 minuutin verran. Välillä kipu katosi, mutta treenin lopussa se tuli todella voimakkaana takaisin. Treenin jälkeen vein koirani lenkille, enkä pystynyt kunnolla astumaan oikealla jalalla. Tuntui, kuin takareisi oli ollut kovassa krampissa ja puolet hermotuksesta ei olisi toiminut. Todella kivuliasta ja kummallista. Olen aika varma, että oire lähtee pakarasta, ellei jopa selästä.

Ärsyttävä homma ja eniten harmittaa se, että taas joutuu pitämään tauon juokemisesta.

Kunhan kipu hellittää, menen osteopaatille, joskos siellä tiedettäisiin paremmin.

Muuten kaikki onkin hyvin ja odottelen jo kovasti Nykiin lähtöä! Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä sinne, niin antakaas tulla!

Tekoturkki: Nelly.com / Kengät: Nelly.com / Laukku: Chanel / Housut: Calzedonia / Paita: BikBok


2 Comments
 • Ninni
  Posted at 20:59h, 20 maaliskuun Vastaa

  Voi samaistun niin tuohon jalkaan😣 mulle kävi niin, että viikko sitten tuli jalkapohjaan rasitusvamma ja en pystynyt kävelemään! Ei siis askeleen askelta! Järkyttävää, kaikki kengät koski, ja jopa askellus vessaan tai eri huoneeseen teki kipeää. Koita siinä sit keksiä mitä teet sisällä muutaman päivän kun mieli kirkuu ulos, salille, minne vaan muualle, joten sinänsä samaistun myös neljän seinän sisällä olemiseen🙈 toivottavasti selviäisi asiaa osteopaatilla eteenpäin! 😊💪🏻

  • lindamanuella
   Posted at 19:59h, 21 maaliskuun Vastaa

   Ohhoh, kuulostaapas hankalalta !!! Mä sentään pystyn liikkumaan eteenpäin tän jalan kanssa.
   Mikähän siinä on, että aina kun on kipeä tai loukkaantunut, olisi juuri silloin eniten motivaatiota touhuta kaikkea ja erityisesti treenata 😉
   Tsemppiä myös sinne , huomenna saan osteopaatin mielipiteen tilanteeseeni. 😀 Kääk!

Post A Comment