TÄMÄN VIIKON JUOKSUTREENEJÄ

Helloo!

Kirjoitin muutamia viikkoja sitten kärsiväni juoksijan polvesta, mikä on yksinkertaisuudessaan toistuvasta yksitoikkoisesta rasitusliikkeestä johtuva rasitusvamma. Se tuntuu polven takaosassa sekä sääressä kiristyksenä, paineena ja kipuna. Olen varma, että se johtuu juoksumatosta, sillä tiedän sen muokkaavan mun askelta vääränlaiseksi ja rajaavan liikettä.

Olin muutaman viikon juoksematta, mutta pidin kuntoa yllä pyöräillen. Nyt olen muutaman viikon pystynyt juoksemaan ilman sen kummosempia kipuja tai tuntemuksia jaloissa, joten ajattelin taas jakaa teille muutamat treenit, joita voitte halutessanne kokeilla!

Tässä treenissä oli selkeästi viikonlopun levon jälkeen hyvin energiaa mitä repiä. Selvästi myös hyvä ja pidempi alkulämmittely auttaa vedoissa, kun veri kiertää kropassa kunnolla ja hapenottokyky on parempi kuin kylmiltään repiminen.

Tässä olin nukkunut yli 10h unet, mutta laadultaan huonot sellaiset. Jotenkin tuntui todella raskaalta nuo vedot, mutta selvisin kuitenkin. 😀

Treeni oli kestoltaan 30 min ja meni todella kevyesti, mikä oli tarkoituskin. Vähän lopussa innostuin. 😀

Jos haluatte, voitte testata näitä ja laittakaa mulle terkkuja somessa, että miltä tuntui! 🙂 Mä tykkään hirveesti tehdä näitä intervalleja ja pelleillä vauhtien kanssa, jolloin juoksumatolla oleminen ei tunnu niin pitkästyttävältä. En malta odottaa, että tulisi jo aurinkoiset kevätkelit ja pääsisi kunnolla nauttimaan taas ulkona juoksemisesta ! Sillon mun lenkit ovat selvästi paljon tasaisempia temmoltaan ja pidempikestoisempia.

 


No Comments

Post A Comment