SEX AND THE CITY

Vietin viikonlopun kotona lepäillen. Mulla on pitkään ollut pientä huonovointisuutta, mikä on joko orastavaa flunssaa tai sitten oireet tulevat mun niskasta, jotka tuntuvat olevan lähes tulehtuneessa tilassa. Mä oon aina ollut jännitysniskasta kärsivä, eikä tämä todella paljon koneella ja puhelimella oleskelu varsinaisesti paranna asiaa.

Löysin viikonloppuna HBO Nordicista Sinkkuelämää kaudet ja olen nyt joka päivä katsellut niitä. Totuus on, että myös minä omistan kaikki tuottarit sekä leffat dvd:nä ja olen katsonut ne varmasti sata kertaa läpi.

Mulle tulee Sex and the City tunnarista satoja muistoja mieleen; lapsuudenkodista, ensimmäisestä asunnostani, kavereiden luona, kokonaisia päiviä vietettynä yöpuvussa ja katsoen sinkkuelämää.

Nuorena Carrie oli mulle pyhä ja hän oli mielestäni aina oikeassa. Nykyään huomaan katsovani hieman eri tavalla sarjaa, vaikkakin tietyt kohdat saavat edelleen kylmät väreet aikaiseksi ja jotkut asiat ovat vain niin totta. Ymmärrän myös tiettyjä kohtauksia nykyään eri tavalla ja yllätyksekseni olen joissain kohdissa enemmän miesten, kuin tämän nelikon puolella.

Ymmärrän myös nyt paremmin sen, että Carrien ei kuulu olla ohjelmassa täydellinen, vaikka häntä sellaisena nuorena pidin, vaan myös hän osaa olla monimutkainen ja hankala. Se tulee mielestäni sarjan puolesta hyvin ilmi kohdassa, jossa Carrie vertaa hänen, Mr. Bigin ja Natashan tilannetta elokuvaan The Way We Were. Hän on Katy girl,  monimutkikas ja oikukas, Natasha on tuo ihana tyttö, jonka kanssa kaikki on helppoa ja Mr.Big on Hubble. “Ladies, I am having an epiphany. The world is made of two types of women…the ”simple” girls and the ”Katie” girls. I’m a ”Katie” girl!”

Kohatuksesta seuraa ah, niin ihana ja legendaarinen Carrien oivallus, joka vieläkin nostaa kylmät väreet: “Maybe some women aren’t meant to be tamed. Maybe they just need to run free until they find someone just as wild to run with them.”

Housut ja farkkupaita: Bik Bok / Kengät: Fila / Takki: Zara/ Aurinkolasit: YSL

Tajusin just, että olen lähdössä muutaman viikon päästä työmatkalle New Yorkiin, paikkaan johon mun kaikkien aikojen lemppari sarja sijoittuu! Täytyykin pakata lempi korkkarit ja mekko mukaan ja pitää yksi oma Carrie ilta mun Mr.Bigin kanssa, juoda Cosmopolitaneja ja vaellella pitkin Nykin katuja.

Kuka on sun lempi hahmo sarjasta?


4 Comments
 • Neea
  Posted at 16:15h, 12 maaliskuun Vastaa

  Heippa! Tälläkin puolella ruutua viikon nuhan kärsineenä toivottelen sinne pikaiset paranemiset! Tai oikeestaan, toivottavasti kroppasi hoitaa homman kotiin ja nujertaa tuon pahuksen jo etukäteen!

  Haluaisin kysellä sinulta hieman henkilökohtaisemmasta asiasta, nimittäin silikonirinnoista. Vuosia asiaa harkinneena törmäsin vanhaan netti artikkeliin, johon sua oli asian tiimoilta haastateltu. Luin myös vanhemmat postauksesi ja olisikin kiva kuulla, mitä ajatuksia aihe nykyään sussa herättää? Kuinka koit leikkauksen ja siitä toipumisen, onko implanteista aiheutunut sulle haittaa ja kuinka ne ”sopeutuvat” nykyiseen normiarkeesi? Olisi kiva myös kuulla ihan yleistä höpinää kokemuksestasi, mimmoinen parantumisprosessi oli kokonaisuudessaan yms?

  Ymmärrän toki jos et aiheesta tahdo kertoa enempää.

  • lindamanuella
   Posted at 22:28h, 14 maaliskuun Vastaa

   Joka toinen päivä oon terve ja joka toinen tuntuu orastavasta flunssalta hah 😀
   Hei tässä olis ihan kiva postaus idea hyvin pitkästä aikaa!
   Mua ei ole implantit koskaan härinneet , ei edes treeneissä , koska ovat niin pienet ja totta puhuen rintani näyttävät todella luomuilta, sillä
   Pienen implantin lisäksi ne sijaitsevat lihaksen alla. Tämän ehkä jo tiesitkin.
   Jos olisin ottanut implantin päälle ja isomman , saattaisin olla poistattanut ne jossain vaiheessa.

   Eli kun ottaa implantit rintoihin, kannattaa miettiä tarkkaan mistä syistä ja millaiset haluat, missä näet itsesi 10 vuoden päästä , sopiiko ne ns identiteettiisi. Implantteja on paljon erilaisia ja jokaiselle löytyy varasti omanlaiset!
   Lyhyesti sanottuna en edes muista aina että mulla olisi implantit , niin vähän ne vaikuttavat elämääni. 🙂

 • Roosa
  Posted at 17:55h, 14 maaliskuun Vastaa

  Tosi kiva, erilainen postaus 🙂

  • lindamanuella
   Posted at 22:23h, 14 maaliskuun Vastaa

   Heh niin oli tosi erilainen, vähän tällänen ajatusten purkaminen 😀 kiitos ! <3

Post A Comment