HIUKSET KASVAA MIELETÖNTÄ VAUHTIA


Kaupallinen yhteistyö Biorionin kanssa

Moikka !

Tänään puhutaan hieman hiuksista ja siitä, miten mun projekti kohti vahvoja ja pitkiä hiuksia etenee. Leikkasin noin 1,5 vuotta sitten polkkatukan ja luovuin lopullisesti hiustenpidennyksistä. Lupasin itselleni, että niitä ei enää tähän päähän laiteta ja lupaus on pitänyt. Lupasin myös olla vaalentamatta hiuksia, mutta siihen en ole kyennyt, vaan sorruin raidottamaan mun hiuksia muutamia kuukausia sitten. Onneksi mulla on taitava kampaaja, jonka ansiosta mun hiukset eivät ole katkenneet, vaan jatkaneet kiltisti kasvuaan raitojen jälkeenkin… huh!

”Voivatko hiukset kasvaa noin nopeasti?”

Mielestäni tällä viikolla saamani kommentti hiuksiini liittyen kertoo enemmän kuin tarpeeksi. Tehtiin pieni muutos tänä vuonna Tilt tv:n kuvauksiin ja entisen sporttiponnari-lookin sijasta mulla on tänä vuonna hiukset kuvauksissa auki. Meidän ohjaaja oli kuitenkin hyvin hämillään, kun saavuin studioon hiukset auki ja hän kysyi, onko mulla hiustenpidennys, johon vastasin ihmetellen; ei, miksi? Hän ihmetteli, voiko olla todellista, että hiukset ovat kasvaneet noin hurjaa vauhtia sitten viime näkemän, juurihan mulla oli pitkä polkkatukka…nähtävästi on. 😀

On se itsellekin outoa, että mulla on yhtäkkiä oma pikä tukka, kaikkien näiden vuosien jälkeen. Mun oma tukka ei ole ollut näin upeassa kunnossa varmaan kymeneen vuoteen ja muistan juuri miettineeni, saanko omia hiuksiani koskaan takaisin.

Mahtavan kampaajani taitojen ja tuen lisäksi kokeilin ensimmäisen kerran viime kesänä Biorionin hoitonestettä, joka stimuloi hiuspohjaa vahvistaen hiuksia juuresta. Jos teillä on aikaa, käykää katsomassa nuo viime kesän kuvat, huh miten paljon on hiukset kasvaneet. 😀 Sille kasvulle sokeutuu itse helposti, eikä kehitystä näe, mutta vanhoja kuvia katsellessa sitä itsekin ihmettelee hiusten kasvua ja vahvistumista.

Nyt mun yhteistyö jatkuu Biorionin kanssa ja olen päässyt testailemaan hoitonesteen lisäksi myös Biorionin shampoota, hoitoainetta sekä kapseleita, jotka hiusten lisäksi vahvistavat myös kynsiä. Olen käyttänyt jo hetken kaikkia tuotteita, eikä ainakaan mitään huonoa sanottavaa ole, mutta mielenkiinnolla jään seuraamaan, minkälaisia yhteisvaikutuksia tuotteilla on niin hiuksiin kuin kynsiinkin. Odotan erityisesti näkeväni kynsieni vahvuudessa muutosta, sillä kynteni ovat todella ohuet ja hauraat sekä katkeavat helposti. Olisi ihanaa saada niihin lisää vahvuutta.

Tuotteita on onneksi todella helppoa ja vaivatonta käyttää, ainoastaan Biorion-ravintolisä meinaa välillä unohtua, sillä olen maailman lahjakkain unohtamaan kaikkien kapseleiden syönnin. Jokapäiväinen muistutus toimii onneksi loistavasti, tai sitten voisin harkita jonkinlaista lappua jääkaapin oveen… syömistä kun en unohda ikinä… 😉

Mä niin odotan, että tää mun pörrötukka kasvaa vieläkin pidemmäksi. Mä tiedän jo nyt, että tuun rakastamaan mun omaa, pitkää luonnonkiharaa tukkaa ihan mielettömästi. Mitä pörrömpi, sen parempi!


No Comments

Post A Comment