KOKO KROPAN KUNTOPIIRI (KOTONA, PUISTOSSA TAI SALILLA)

Ihanaa uuden viikon aloitusta kaikille! Mulla piti viikko alkaa tänään Tilt E-sports:in kuvauksilla, mutta meidän kameramies sairastui, joten otetaan uusi yritys keskiviikkona.

Oon ottanut aika chillisti tänään ja tehnyt hieman duuneja himasta. Tein eilen tämän päivän työt valmiiksi, koska luulin päivän menevän studiolla, joten päivä on ollut ihanan rauhallinen ja stressitön.

Ja hyvä niin, sillä olen eilisestä treenistä niin jumissa, että jokainen liike sattuu. Tehtiin eilen Natalian kanssa 30 minuutin rento pyöräily, keskisyke taisi olla 125 paikkeilla, eli meno oli todella rauhallinen ja leppoisa. Sen verran leppoisa, että päätin vetää meille vielä pyöräilyn jälkeen nopean, koko kropan kuntopiirin.

Treeni on tehokas ja saa kropan huutamaan hoosiannaa. Sen voi toteuttaa kotona, ulkona tai salilla, sillä sen tekemiseen ei tarvita mitään välineitä. Jos et ole hetkeen tehnyt lihaskuntoa, kirjoitan liikkeen viereen sulkuihin, miten saat tehtyä treenistä kevyemmän:

  • Kyykkyhyppy ylös 15 (tee kyykkyhyppy välihypyllä, jolloin ponnistus ylös ei ole niin räjähtävä/voimakas tai tee kehonpainon kyykky)
  • Askelkyykkyhyppy 15 (tee askelkyykky vuorojaloin 15 x )
  • Pyöräilyrutistus vatsalihaksille 15 (perinteinen rutistus)
  • Lankusta punnerrusasentoon nousu ja takaisin 15

Pidä noin 30-60 sekunnin tauko ja toista kierrokset 4 kertaa. Jos olet aloittelija, toista 3 kertaa.

Pyörä + kuntopiiri yhdistelmä kulutti hieman päälle 500 kaloria mun kohdalla.


No Comments

Post A Comment