OLENKO ERONNUT?

HELLUREI

Ulkona on ihan mieletön sää ja ollaan kohta lähdössä Natalian kanssa salille jumppailemaan vähän energiaa itseemme, mutta ennen sitä haluan kirjoittaa aiheesta, josta näyttäisi olevan vähintään kerran viikossa kysymys jodelissa ja viimeaikoina myös täällä blogissa. Tähän tekstiin voi sitten tästä lähtien ohjata kaikki, joita asia kiinnostaa. 😉

En ole eronnut. Ymmärrän kuitenkin spekulaatiot, koska olen aikaisemmin jakanut aika paljon meidän juttuja somessa ja lopetin sen yhtäkkiä, joten se varmasti ihmetyttää monia. Miksi en jaa enää, vaikka ennen jaoin? Tein viime kesänä päätöksen olla jatkossa jakamatta someen mitään poikaystävästäni, sillä hän on yksityishenkilö ja hänellä on oikeus myös pysyä sellaisena.

Rehellisesti sanottuna on paljon mukavampaa, kun kaikki asiat ei ole somessa ja meidän suhde on meidän kahden välinen asia, eikä minun, hänen ja seuraajieni. Halusin kuitenkin selventää asian niille, jotka sitä ihmettelevät, koska koin olevani myös sen velkaa teille.

Miksi tein tällaisen päätöksen?

On aika raskasta, kun tuntemattomat alkavat spekuloimaan suhdettasi tai kokevat tietävänsä siitä jotain pelkän sosiaalisen median perusteella. Jos et hetkeen lisää kuvaa teistä, olette kriisissä tai jokin asia mättää. Huoh. 😀 On ärsyttävää, kun tuntemattomat yrittävät kaivaa tietoa täysin yksityisestä henkilöstä ja alkavat lähettelemään seuraamispyyntöjä.

Se on täysin kuitenkin omaa vikaa sekä oletettavissa, jos päättää ja haluaa tuoda toisen julki. Nyt on ollut ihanan rauhallista, kun olen jättänyt asiamme pois somesta ja heti jos poikaystäväni edes vilahtaa jossain, on jodelissa pian aloitus, jossa kysellään KENEN KANSSA LINDAMANUELLA SEUKKAA?? :DDD Siellä sitten käydään läpi ”faktat” nimimerkein lähipiiristä tms.

Peace & Love. Meillä on kaikki todella hyvin, mutta nyt tiedätte syyn, miksi se kaikki saa jäädä meidän kahden väliseksi. <3 Ihanaa sunnuntaita !! Nauttikaa alkavasta keväästä 🙂


No Comments

Post A Comment