TREENITAUON JÄLKEINEN JÄNNITYS

Hellooooo! <3

Ollaan saatu tällä viikolla ihan kunnon pakkaset tänne Helsinkiin ja pakko myöntää, että olen itse pysytellyt aika lahjakkaasti kotona. Olen ollut juuri 4:n viikkoa flunssa- ja poskiontelontulehduskierteessä, joten kylmä ilma ei houkuttele.

Tänään päätin mennä kokeilemaan ekaa kertaa lähes kuukauteen, miten treenaaminen sujuu. Oon ainoastaan käynyt kävelyillä ja kerran luistelemassa tämän 4 viikon aikana, joten suoraan sanoen on taas sellainen olo, kun lähtisi ihan nollasta. Se on jännä, miten näinkin pieni tauko saa aikaiseksi mullakin jännitystä treenin sujuvuutta kohtaan. 😀

Halusin kirjoittaa tästä teille ihan vaan siksi, että tiedän miten monia jännittää aloittaa treenaaminen ja haluan teidän ymmärtävän, että lähes jokaista jännittää se. Muistan miten kauhuissani olin, kun itse menin ekoja kertoja salille! Nykyään mua ei enää kauhistuta se, mitä muut ehkä ajattelevat, vaan enemmänkin se, kun tiedän miten kipeät mun lihakset tulevat taas olemaan ja erityisesti se, että miten paljon suorituskykyä on kerinnyt laskemaan. Ja se, että miten kauan menee taas, että homma alkaa sujumaan vai sujuuko se heti hyvin.

Nämä asiat selviää vain menemällä paikan päälle ja kokeilemalla. 😀 Juoksin 5km aikaan 33minuuttia, joka oli mun mielestä todella hyvä aika tauon jälkeen, kun ottaa huomioon, että kävelin ekan 5 minuuttia. Muutenkin treeni sujui yllättävän hyvin, mutta lopussa kun nostin vauhtia, niin kyllä se sykekkin sieltä pomppasi ja aika nopeasti olin todella hapoilla. 😀

Nyt on kuitenkin tehty ensimmäinen askel ja kyllä tää tästä taas lähtee 🙂 Tsemppiä kaikkien treeneihin! <3


No Comments

Post A Comment