MITÄ KUULUU?

Hellurei. <3

Vitsi tää viikko on mennyt nopeesti. Mulla on ollut ihan super paljon töitä mun muiden yritysten kanssa (ollaan laajentamassa ulkomaille ja perustamassa toista) ja lisäksi oon myös touhuillut blogi-ja someasioiden parissa melko paljon. Äiti oli meillä myös tällä viikolla kylässä muutaman päivän ja toi vihdoin ja viimein J’lon kotiin. Äiti yritti ihan viimiseen saakka pihdata sitä, sillä ei halunnut selvästikkään palauttaa possua kotiin.

Kaiken kukkuraksi oon ollut kipeä Italian reissusta saakka ja yrittänyt vain sinnitellä tän flunssan ja olon kanssa nyt jo monta (3) viikkoa. Tänään sain kuitenkin tarpeekseni jatkuvista pääkivuista ja hengitysvaikeuksista ja kävin lääkärissä. Tiesin jo Italiassa, että mulla on aivan sata varmasti poskiontelontulehdus ja niinhän se olikin, eikä mikään ihan pieni tulehdus vaan niin paljon kun onteloihin vaan mahtuu. 😀

Oon niin tottunut poskiontelontulehduksiin, että yllätyn aina itsekin siitä, miten hyvin jaksan arkea ja töitä painaa siitä huolimatta. Toivoin sen menevän itsestään ohi, mutta nyt oli pakko nostaa kädet pystyyn ja mennä lääkäriin.

Nyt mennään aika tujuilla antibiooteilla viikko ja katotaan jos vihdoin pääsisi kuukauden tauon jälkeen taas treenaamaan. Musta tuntuu, että oon kuihtunut kasaan tässä 3-viikon aikana; paino vaan laskee ja ei mitenkään niin toivotulla tavalla, vaan juurikin sieltä lihaksista. Just kun sain itselleni taas vähän paineitta kroppaan… yyh 😀 En oo painanut näin vähän varmaan 4 vuoteen ja se taitaa olla enemmänkin kadotettujen lihasten, kuin rasvanpolton tulosta.


2 Comments
 • Laura K.
  Posted at 10:59h, 18 tammikuun Vastaa

  Muistathan että terveys on tärkeimpiä asioita mitä meillä on? Muista pitää itsestäsi huolta, vaikka työt vievätkin mennessään <3.

  • lindamanuella
   Posted at 14:32h, 18 tammikuun Vastaa

   Kiitos kommentista <3 tottakai muistan!

Post A Comment