LEMPIPAIKKANI KOTONA

Postaus toteutettu yhteistyössä Veke.fi : kanssa

CIAO IHANAT!

Tänä vuonna aijon esitellä teille enemmän mun kotia ja tehdä enemmän sisustuspostauksia. Tänään esittelen teille mun lemppari paikan kotonani; paikan jossa voin lukea, kirjoittaa tai vaan oleskella ja haaveilla – mitä teen yllättävän aktiivisesti. :D Saatan istua lähes elottomana, silmät kiinni ja vain ajatella vaikka tunnin putkeen. Olen aina ollut haaveilussa erittäin lahjakas ja se oli myös mun pelastukseni koulussa niillä tylsimmillä tunneilla. ;)

Ette muuten ikinä arvaa, mitä meidän kotona oli tapahtunut sillä välin kun oltiin Italiassa ?! Meidän makuuhuoneen seinällä oli kaksi hyllyä, joiden päälle oli aseteltu kevyitä tauluja, pieniä kasveja ja kynttilöitä. Hyllyt sijaitsevat sängyn päädyn yläpuolella… Kun tultiin kotiin, niin ne hyllyt olivat TIPPUNEET meidän sänkyyn, juuri siihen kohtaan, jossa meidän päät on nukkuessa! Herranjumala mikä onni onnettomuudessa! Mulla on ollut nuo hyllyt seinässä vuodesta 2013 saakka, joten ihan mieletön tuuri, että oltiin just nyt poissa, kun ne jostain syystä ovat molemmat tipahtaneet seinästä.

Mutta sitten itse asiaan, eli siihen mun lemppari paikkaan, josta alussa puhuin. Mulla on aivan mieletön himo tällä hetkellä vihreään samettiin ja olen hankkinut kotiin aivan mielettömän ihania sametti tyynyjä, sametti verhot ja samettisen nojatuolin rahilla. 

Tämä lempipaikkani kotona on uusi nojatuolini (tuotenimeltään House Nordic Campo sametti nojatuoli), jonka olen saanut lahjaksi veke.fi verkkokaupasta. Nojatuoli on aivan mielettömän upea ja ennenkaikkea niin mukava istua!! Siitä on tullut kodissa mun tyylikäs rentoutumispaikka ja spotti, jossa inspiroidun.

Veke kaluste

Veke kaluste

Veke kaluste

Mun mielestä nojatuoli on aivan mielettömän kaunis ja just mun tyylinen. Vaikka tuoli on täysin uusi ja sametti tällä hetkellä todella IN huonekaluissa, niin silti tuolista huokuu klassisuus ja mikä tärkeintä; mulle tulee siitä todella kotoisa ja nostalginen fiilis, sillä meiltä löytyy myös mun lapsuudenkodista samettiset vintage nojatuolit sekä sohva, joita oon kuolannut ikuisuuden. :D

Veke kaluste veke kaluste

Mitäs pidätte tällaisista postauksista ja tuotteista? Kiinnostaisiko teitä nähdä lisää, miltä meillä näyttää? :) Nämä molemmat tuotteet näyttivät muuten molemmat olevan alessa Veke.fi sivuilla! 

Nojatuoli löytyy täältä – House Nordic Campo sametti nojatuoli

Rahi löytyy täältä – House Nordic Artena sametti rahi 

 

 

 


2 Comments
 • Sanna
  Posted at 09:15h, 14 tammikuun Vastaa

  Ehdottomasti lisää tällaisia postauksia, kiinnostaa nähdä lisää miltä siellä näyttää😊

  • lindamanuella
   Posted at 16:35h, 14 tammikuun Vastaa

   Moi Sanna!
   Kiva kuulla , täytyy siis ehdottomasti tehdä :)

Post A Comment