UUSI VUOSI ITALIASSA

Heippa ihanat ja kivaa uutta viikkoa !

Mä oon ollut jo yli viikon pahassa flunssassa ja valitettavasti myös mun Italian reissu meni hyvin flunssaisissa oloissa. Sen vuoksi en myöskään kovinkaan paljoa kuvaillut, varsinkaan itseäni, joten saatte tällä kertaa ihailla maisema- ja ruokakuvia ilman mun pärstää jokaisessa. :D Mulla ei onneksi tainnut kuumetta olla, joten oli flunssasta huolimatta ihanaa päästä näkemään aurinkoa ja tietenkin myös ihailemaan kaunista Italiaa ja ennenkaikkea syömään hyvää ruokaa.

Olen ollut ainoastaan kerran ennen Italiassa, Roomassa ja silloinen reissu meni pahasti pieleen, sillä kärsin lomalla kovasta kuumeesta ja vietin puolet ajasta hotellihuoneessa. Oli tosi kivaa päästä näkemään enemmän Italiaa ja tutustumaan kulttuuriin paremmin.

Kävimme viikon aikana Rooman lähellä sijaitsevissa pienemmissä kaupungeissa ja kylissä. En edes muista kuinka monessa eri paikassa tuli käytyä, mutta oli todella kivaa nähdä useampia pikku paikkoja ja kierrellä ympäri maaseutua. Pääsin ensimmäistä kertaa käymään mm. pienellä viinitilalla sekä golfaamassa, jossa olen muuten aivan surkea, hah. Varmaan ensimmäinen laji, jossa olin hävettävän huono. Viinien maistamisessa olen onneksi parempi… :D

Viiminen päivä lomasta vietettiin Roomassa. Käytiin syömässä ihan super hyvässä ravintolassa ja kierreltiin muutamia nähtävyyksiä läpi. Kerkesimme käymään Bocca della Verità:n, Colosseumin, Espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi:n ja aivan upea Pantheon, jonka jälkeen olikin jo aika lähteä kentälle odottelemaan lentoa.

Italia on aivan mieletön maa ja suosittelen sitä kaikille! Siellä on niin kaunista, paljon nähtävää ja hyvää ruokaa. Ja viiniä. Meillä on tänä kesänä yhdet häät Italiassa ja ollaan suunniteltu, että vietettäisiin samalla muutama viikko siellä ja kierreltäisiin eri paikkoja.

 


2 Comments
 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 23:44h, 07 tammikuun Vastaa

  Hey! Harmi kuulla, että oot flunssapotilaana. Italia vaikuttaa postauksen(kin) perusteella ihanalle. Huhtikuussa ois tarkotus päästä käymään Italiassa, so until then!

  Paranemisia!!
  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  • lindamanuella
   Posted at 11:08h, 08 tammikuun Vastaa

   Jooh tää on vielä ihan super sitkeä tapaus :D
   Ihanaaa, tuut varmasti tykkäämään ! :)

Post A Comment