FUCK YEAAA!

Hellurei!

Vitsi mä oon ILOINEN! Tänään ollut todella hyvä päivä, todella uuvuttavan viikon vastapainoksi. Käytiin aamupäivällä Flamingon Spa:ssa renoutumassa. Se on mun mielestä tosi kiva paikka ja tuli todella tarpeeseen. Heti kun astuin Spa alueelle ja hengitin lämmintä, aromasoitua ilmaa keuhkoihin, niin tuntui kun olis lähtenyt 5 kiloa jännitystä ja ahdistusta kehosta.

Eilen oli myös todella kiva ilta. Mä en tiedä mitä sekosin salilla, mutta treenasin yhtäkkiä kaksi tuntia putkeen. En halunnut mennä kotiin lojumaan yksin, joten tunnin jalkatreenin jälkeen keksin mennä vielä 15 minuutiksi polkemaan pyörää. Se venähtikin tuntiin ja tuli poljettua ”loppu verkaksi” 25 km. :D Kotona odottikin onneksi mun lemppari pizzaa ja punaviiniä. Ai että.

Treeni oli tosin aivan liian raskas tähän mielentilaan ja siihen aikaan illasta, sillä multa meni yöunet raskaan treenin ja rasvaisen ruoan yhdistelmästä. Valvoin lopulta melkein koko yön ja pyörin hermostuneesti sängyssä. Ei hyvä. Tuli ihan kisadieetti ajat mieleen.

FUCK JEAAAAA

Varasin Black Friday tarjouksien aikaan mulle ja mun äidille lennot Englantiin, mutta jotenkin ajattelin sillon, että parempi mennä vasta helmikuussa, ettei reissu tule liian nopeasti ja mene hirveessä kiireessä. Noh, nyt oon kironnut päätöstä ja harmitellut sitä, sillä tää kaamos kausi on ihan selvästi vaikuttanut todella pahasti mun mieleen ja hyvinvointiin. Musta tuntuu välillä, että olisin todella masentunut ja voimaton, hyvä kun sängystä pääsen välillä edes ylös. Eikä ihme, kun eletään tällaista pimeys looppia.

Varattiin tänään sitten aivan extempore lennot Italiaan mun poikaystävän kanssa ja päästään lähtemään heti joulun jälkeen! Mä oon NIIN ILOINEN ja tuntuu kuin olisi saanut ison kasan valoa tunnelin päähän. :D Mun kaveri joka oli nyt reissussa kertoi, että oli itkenyt onnesta pelkän auringonvalon vuoksi ja mä veikkaan, että mulle käy sama homma.


2 Comments
 • Helmi
  Posted at 00:22h, 18 joulukuun Vastaa

  Täällä aivan sama fiilis liittyen tähän kaamokseen! Aika hc mesta tää Suomi välillä :D Hei mistä takki ja noi plehat, tosi mageet!?

  • lindamanuella
   Posted at 00:56h, 18 joulukuun Vastaa

   On todella , ollaan kyllä kovaa kansaa kun käydään tää joka vuosi läpi :D
   Kiitos! Takki on nakd:in ja lasit on instrumentarium:ista, merkki YSL :)

Post A Comment