JOULUINEN MANGORAHKA JA PASSIONKASTIKE


Kaupallisessa yhteistyössä K-Supermarketin kanssa.

Niinkuin olen teille aijemmissa postauksissani todennut, joululta odotan eniten ruokaa ja lepoa. Joulusta ja jouluruoista tulee ensimmäisenä ehdottomasti mieleen meidän mummulan ruoat, jotka ovat aina niin super hyviä! Meidän mummulassa syödään lähes kokonaan omavaraisesti, eli suuri osa ruokapöydän antimista on lähiruokaa tai itse kasvatettua. Sen huomaa ensimmäiseksi ainakin ruokien mausta.

Tää on mun eka joulu, kun en syö lihaa, joten joulukinkku ja muut liharuoat jäävät multa välistä. Syön kuitenkin edelleen kalaa ja esimerkiksi juustoja, joten enköhän mä tuu ihan hyvin pärjäämään. Olen muutenkin enemmän salaattien ja jälkkäreiden fani, joten jääpähän enemmän tilaa niille. :D

Mä tykkään muutenkin kokeilla kaikkea uutta ja mixata vähän perinteitä, aijon tuoda joulupöytään tänävuonna mm. falafelit ja hummuksen, sekä tsatsikin, joka ovat mun mielestä vaan niin super hyviä ja sopivat mielestäni hyvin mihin vain juhlaan. Oletteko te perinteisiä jouluruokailijoita, vai tykkäättekö miksailla perinteitä uuteen uskoon ja kokeilla uutta? Voisko esimerkiksi joulukalan tarjoilla lipeäkalan sijaan sushina?

K-Supermarket haluaa laajentaa suomalaisten ruokareviiriä ja inspiroida kokeilemaan uutta. Jos tekin haluatte lähteä miksailemaan perinteitä, niin esimerkiksi www.k- supermarket.fi/ruokareviiri sivustolta tai K-Ruoka-sovelluksessa löytyy jouluun uusia, herkullisia ideoita, joiden avulla voit tuunata klassikot uuteen uskoon tai piristää joulua upouusilla suosikeilla. Kantsii ainakin tsekata, jos sieltä löytyisi jotain reseptejä, mitä haluaisitte tänä vuonna kokeilla :)

Mä itse kokeilin mielestäni helppoa ja ihan super hyvää mango jälkkäriä, joka sopii täydellisesti jouluun!

Kaikenlisäksi tää on sellainen jälkkäri, joka pitää olin kevyenä ja jättää tilaa muillekkin jälkkäreille. :D Jos haluut kokeilla tätä jouluna tai muuten vain, niin tässä tulee ohjeet:


2 Comments
 • Mimmu
  Posted at 12:04h, 13 joulukuun Vastaa

  Hei Linda! Mulla olis postaustoiveena, että ottaisit kantaa nykyiseen nettivalmennusbuumiin. Toimit kuitenkin alla yrittäjänä, niin olisi kiva kuulla ajatuksiasi siitä, millä perusteella itse valitset Fitnetille valmentajia. Onko se seuraajien määrä somessa vai henkilön asiantuntevuus/liikunta-alan koulutus? Koetko, että voit seisoa jokaisen valmentajan ja valmennuksen takana? :)

  • lindamanuella
   Posted at 18:25h, 13 joulukuun Vastaa

   Moikka! Done !;)

Post A Comment