MILLAINEN JOULUFIILISTELIJÄ OLEN?

Heippahei ! <3

Mä ajattelin Joulukuun kunniaksi kertoa teille, millanen fiilis mulla on tulevasta joulusta ja kaikesta hässäkästä sen ympärillä. Noh tattadaa: eipä mikään erikoinen. Et silleen ihan jees ja kiva homma, mut vähän kyl myös rasittavaa katsella vierestä kun jengi stressaa, hössöttää ja panikoi, tuhlaa ja tunkee himan täyteen kaikkee joulukrääsää. Hahaha. Olipas rehellinen lause.

Mä oon kyllä myöskin vuorannut meidän kodin täyteen kynttilöitä ja fiilistelen niitä varsin paljon, mutta tänä vuonna meille ei ole tulossa jouluvaloja, joulukuusta tai mitään muutakaan kynttilöitä ihmeellisempää joulukoristetta. Yhdet jouluvalot mulla on suuressa lasimaljakossa vuodesta toiseen, mutta se saa riittää.:D

Syy tälle ei ole mikään jouluviha, mutta mä haluan kerrankin nauttia joulusta ja siihen tarkoitetusta rauhasta ja olla hössöttämättä ja stressaamatta sitä sen enempää. En kyllä oikeestaan oo koskaan hössöttäny tai stressannu sen kummemmin, mutta nyt vieläkin vähemmän. Sillekkin tulee sitten varmasti aikansa, kun on lapsia joille rakentaa sitä joulua. Siitä lasten ilosta saa varmasti silloin jokainen osansa ja on erilaista, kun perheen pienille se on vuoden paras päivä! En ikinä unohda miten iso juttu joulu oli mulle pienenä. <3 En myöskään unohda sitä, miten ympyröin leluvihosta aina varmuuden vuoksi KAIKEN joululahjalistalle.

Tää on myös ensimmäinen joulu, kun mä en oo stressannut lahjoja lainkaan ja toivon, että kukaan ei hommaa mulle väkisin mitään tai joudu stressaamaan mun tai muiden lahjoista. Olen itse kysynyt läheisiltä suoraan, mitä he tarvitsevat ja niillä mennään. :D Mä odotan joulua, mutta ainoastaan sen takia, että sillon saa yleensä hengähtää, syödä hittona ja näkee perhettä. Tänä Jouluna toivon, että saan loikoilla yöpuvussa ja kukaan ei tuu kysymään monesko suklaalevy tai pipari mulla on menossa. :D

Tätä ei varmaankaan saisi sanoa ääneen, mutta kyllä mä ihan pikkasen tuun hulluks siitä, että aamuisin ig-storyssä on peräkkäin 200 ihmisen joulukalenterin avaus. Tänä vuonna kaikilla tuntuu olevan joko 1-4 tuotekalenteria, jotka avataan joka aamu storyyn tai joku oma kalenteri prokkis, joka esitellään seuraajille omilla kanavoilla. Se oli hauskaa, kun niitä oli pari vuotta sitten muutamilla vaikuttajilla, (jotka vetivät lähes kaikki burnoutin video-kalenterien jälkeen…:D) mutta nyt niitä on kaikilla. Ja mun pointti on vaan se, että on varmasti niitä ihmisiä,  jotka ovat tehtyjä hössöttämään joulun ympärille ja joille se on elämän parasta aikaa, mutta mä pahoin pelkään, että se on myös osalle aivan jumalaton stressi ja niitä kalentereita ja hässäkkää sen ympärillä väännetään oman hyvinvoinnin kustannuksella, hulluden rajamailla ja yritetään suorittaa sitä maailman parasta ja övereintä joulumeininkiä. Tammikuuta odotellessa, kun uudet burnout aallot iskee vaikuttajaskeneen. :D

Mutta se siitä valivalista. Joulu on oikeesti todella jees ja ihanaa aikaa. Odotan ihan super paljon, että pääsen rauhoittumaan ja viettämään aikaa perheen kesken ja syömään itseni räjähdyspisteeseen. Jos jollekkin jäi vielä epäselväksi, niin mun mielestä joulussa ehdottomasti parasta on se, että saa nukkua, syödä ja nukkua.

Toivottavasti jokainen teistä saa viettää just sellaisen joulun kuin haluaa ! <3

Kuvat: Natalia Oona

 

 

 

 


10 Comments
 • Irina
  Posted at 20:59h, 03 joulukuun Vastaa

  Jooh, no mä oon kyllä jouluihminen ja tykkään koristella kotia, mm. eilen laitoin joulukuusen ja jouluvaloja, mutta fiilaan sua kyllä! Haluan ite vaan fiilistellä tunnelmaa ja rauhoittua, eikä vois kyllä kiinnostaa kaikki yritysten jne. joulukalenterit, joissa joka päivä uus tuote alennuksessa, tai just nää sun mainitsemat somevaikuttajien joulukalenterit. Rasittaa, kun tuntuu, että joulu näyttäytyy vaan stressaavana ostaostaosta-juhlana…

  • lindamanuella
   Posted at 22:04h, 03 joulukuun Vastaa

   Mäkin tavallaan fiilaan joulukoristeita ym, mutta en sillon, kun siitä tulee sellanen ”pakko laittaa” fiilis. :)
   Ja ymmärrän täysin mistä puhut, mun mielestä on vähän liikaa availla viittä erilaista tuotekalentereia ja esitellä niitä huulirasvoja mitä sieltä tulee joka päivä. Yks vielä menee ja sillon , kun oot valinnut yhden itelles mistä oikeesti tykkäät nii se on myös mun mielestä aidompaa. :)

 • Nilla
  Posted at 21:57h, 03 joulukuun Vastaa

  Sun blogin vanha ulkoasu oli parempi. Tässä kuvat on jotenkin liian isoja. Älä mee massan mukana, sun blogi oli hyvä sellaisena kun se oli aikaisemmin :/ Tekstit ja kuvat samassa suhteessa. Ja en muuten kommentois tätä, mut pakko koska oot mun lempibloggari!

  • lindamanuella
   Posted at 22:02h, 03 joulukuun Vastaa

   Ai oli?! Mä kun luulin , että tää olis nyt kivempi lukea ja laadukkaampi. :D
   Katsotko mun blogia mobiililla vai koneella? :)
   Ja kiitos kommentista, hyvä tietää !

  • Mii
   Posted at 09:19h, 04 joulukuun Vastaa

   Samaa mieltä! On vaikea välillä jopa löytää tekstiä kuvien välistä. Lisäksi skrollaus on jotenkin kummallisen ”liukuva” – ei ikinä pysähdy siihen, mihin haluaa. Mäkin tykkäsin edeltävästä ulkoasusta enemmän. :) Näin siis läppärillä.

   • lindamanuella
    Posted at 10:04h, 04 joulukuun Vastaa

    Okei ! Mun täytyy kysyä tuolta meidän nettityypeiltä, että mikäs homma, kun mulla toimii ihan täydellisesti mobiilissa ja koneessa et miks teillä näin 🤔🤔🤔

 • Nilla
  Posted at 14:31h, 04 joulukuun Vastaa

  Joo mä kans läppärillä ja on just sellanen et ei pysähdy siihen mihin haluaa ja tällöin tekstien lukeminen käy jotenkin hankalaks kun kuvat pomppaa silmille ja tekstit tuntuu jäävän varjoon. Ja mä nimenomaan tykkään lukea kaikkia Lindan tekstejä ja mielipidepostauksia, en jotenkaan pidä sellasista blogeista jossa isot kuvat on pääosana. Kuitenkin blogin tarkoitus on mun mielestä ensisijaisesti se kirjoitus siinä ja kuvat tietysti isona kakkosena :)

  • lindamanuella
   Posted at 09:20h, 05 joulukuun Vastaa

   Voi hitsi! Mun pitää yrittää laittaa siis kuvat varmaan pienemmässä muodossa, ettei lagaa niin paljoa sivu!
   Kiitos kun kerroitte <3

 • Ninni
  Posted at 22:28h, 04 joulukuun Vastaa

  Onneks mun aamu ei ala ig:n katselulla niin ei tarvi hermostua tai ahdistua. En tiedä teetkö somea työksesi ihan (olen hyvin satunnainen lukija), mutta ahdistavaa ajatella kuinka hallitseva osa elämää se voi olla. Jos tekee työkseen niin ehkä vähän eri näkökulma. Jatkuvasti ahkerat somettajat jne kertovat ettei se ig elämä ole suinkaan sitä heidän OIKEAA elämää vaan vain ns. parhaat palat. Ei sitä teinit ymmärrä. Ja tämä ei nyt suoraan sulle, yleensä paljon somessa esillä oleville. Olet kaunis ja luultavasti menestynyt nainen. Myös mukavan oloinen. Mukavaa joulunodotusta, kiva ettei kaikkien tarvitse ”pakkokrääsäillä” :).

  • lindamanuella
   Posted at 09:19h, 05 joulukuun Vastaa

   Hehee,valitettavasti mä katon vähän liikaakin instagramia ja somea:D Ei sais triggeröityä niin turhista asioista niin olis helpompaa ;)
   Ihanaa joulunodotusta myös sinulle, kiitos kommentista :)

Post A Comment