My Second Favorite F Word – FOILYAGE

FOILYAGE!

Monet varmasti tunnistavat sanan balayage, joka on tietynlainen raidoitustyyli, mutta kuinka moni tietää sanan foilyage? Mä en ollut ennen kuullutkaan, mutta mun kampaaja kertoi, että tällä tavalla mun raidat tehtiin. ;D Käytännössä mulle tehtiin pää täyteen pieniä folioraitoja, jonka jälkeen näytin hetken hullulta foliopäältä.

Halusin hieman kirkastaa mun värimaailmaa, jotta en olisi niin kalpean näköinen talvella. Haluan kuitenkin kasvattaa mun hiuksia ja pitää ne hyvässä kunnossa, jolloin liika vaalentaminen on iso riski. Raitojen jälkeen mun tukka on edelleen pysynyt hyvässä kunnossa, eikä tunnu ottaneen nokkiinsa käsittelystä. Se oli mulle super tärkeää, koska oikeesti vähän jännitin sitä, että pilaanko taas hiukseni juuri, kun oon saanut ne upeaan kuntoon ja kasvatettua.

Lähtökunto ja hiuksien väri ennen raidoitusta.

Ja jälkeen! Tykkään ihan super paljon. Erityisesti nyt muutama päivä jälkeen, kun olen tottunut lookkiin! Halusin kasvojen lähelle hieman isompaa raitaa, jotta sain vaaleat kehykset ja kivan kontrastin aikaiseksi ihooni, joka näyttää muuten nyt PALJON terveemmän väriseltä. Tumma tukka tekee helposti todella kalpeaksi näin talvella, varsinkin, kun mäkin meen iholtani yllättävän vaaleaksi ilman aurinkoa.

Käyn kampaajalla Gyylissä, jossa olen käynyt varmaan viimiset 5-6 vuotta. En edes muista kuinka kauan. Sieltä lähtee joka kerta tyytyväisenä. Gyylin kampaajat ovat super trenditietoisia ja kouluttautuvat jatkuvasti uusien hiusalan trendien mukaan. En ole vielä kertaakaan onnistunut ehdottamaan  (mun mielesä) jotain uutta juttua, josta mun kampaaja ei jo tietäis kaikkea ja kertois, et se  trendi on jo mennyt. ;D Pysyn siis itsekin kartalla, kun käyn istuskelemassa Jessen penkissä säännöllisesti.

Gyylin Instagramiin, josta näät heidän töitään,  pääset tästä. 

Mun oman kampaajan, Jessen Instagramiin pääset tästä.

 


2 Comments
 • Nina S.
  Posted at 18:29h, 23 marraskuun Vastaa

  Ootko ikinä käynyt Kampaamo Kotosassa (Punavuoressa)? Jos joskus aiot kokeilla jotain muuta paikkaa kuin Gyyliä, niin vahva suositus Kotosalle, tosi magee paikka! :) Ja siellä Johannes Yrjö on kyllä tukkataikuri, ihana tyyppi ja super taitava! Instasta näkee Kotosan sivuilta taidonnäytteitä :)

  • lindamanuella
   Posted at 11:27h, 26 marraskuun Vastaa

   Moikka Nina !
   En oo kyllä käynyt koskaan, oon aina ollut niin tyytyväinen tulokseen, että en oo edes harkinnut käyväni ”vieraissa” ;D

Post A Comment