SEKSIKÄS, MUTTA CLASSY PIKKUMUSTA

Moikka !

Tänään mulla olis suunnitelmissa vielä kuvata teille yks video, mistä luulen, että moni tulee tykkäämään. Puhun siinä vähän dieettaamisen perusteista ja jaan vinkkejä, mitä kannattaan – ja mitä ei kannata tehdä, jotta pääsee haluamaansa tavoitteeseen. :)

Sitä ennen esittelen teille mun mielestä aivan mielettömän kauniin mekon. Sain mekon lahjaksi eilen Marsaanalta ja mekko on Elloksen mallistoa. Tämä sopii ihan super hyvin niin pikkujouluihin, kuin vaikkapa hienolle illalliselle. Mekko on mielestäni kauniin klassinen ja silti hyvin seksikäs.

Mekossa on hihoissa, edessä ja sivuilla pientä rypytystä, joten se ei laskeudu samalla tavalla, kuin mekot, jotka näyttävät makkarankuorelta mun päällä. Toisinsanoen mekko on paljon armollisempi käyttäjälleen ja sallii mielestäni muodot paremmin, kuin hyvin ohuet, vartaloa nuolevat mekot.

Mitä mieltä ootte? I LOOOVE IT! Jakaisin teille mielelläni linkin mekkoon ja se oli tarkoituskin, mutta valitettavasti en löytänyt mekkoa  Elloksen mallistosta nettisivuilta :( Ilmoitan, jos huomaan sen tulleen myyntiin!


No Comments

Post A Comment