DELUXE EYE THERAPY HOITO – TUMMAT SILMÄNALUSET POIS

Yhteistyössä Studio VMS:in kanssa

Kävin about muutama vuosi sitten kokeilemassa studio VMS:in Viivillä, voisiko tummille silmänalusille tehdä jotain. Pidin hoidosta silloin niin paljon, että laitoin tuossa muutama viikko sitten Viiville viestiä ja kysyin, voitaisiinko hoito uusia. Mun siniset silmänaluset olivat nimittäin tehneet taas paluun.

Tällä kertaa tehtiin hieman erilainen hoito, nimeltään Deluxe Eye Therapy.

Deluxe Eye Therapy hoidossa käytetään aineena Neauvia Hydro Deluxe:a. Kyseessä on Sveitsiläinen innovaatio joka mm. syväkosteuttaa silmänympäryksen herkkää ihoa sekä edistää kollageenin tuotantoa. Tämä EI turvota, joten ei ole pelkoa siitä, että silmien alle kerääntyisi sellaiset ihmeelliset pallot laiton jälkeen.

Neauvia hydro Deluxe on osa Neauvia Organic tuoteperhettä ja on mm:

– vähemmän allergisoiva
– erinomainen kestävyys
– ei kirvele
– Neauvia organic tuoteperheestä ja sen ainutlaatuisuudesta löytyy runsaasti tieteellisiä tutkimuksia liittyen ainutlaatuiseen turvallisuuteen , siedettävyyteen ja käyttömukavuuteen.

Mun hoidossa aineen käyttötarkoitus oli silmänympärysalueen tasoitus sekä tummat silmänaluset. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. :) Mua ei sattunut koko hoito yhtään, koska iho puudutetaan ensin voiteella. Pistovaiheessa ei oikeastaan tunne yhtään mitään ja koko hoito on todella nopeasti ohi.

Paraneminen oli hyvin nopeaa; laiton jälkeen pientä punoitusta ja seuraavana päivänä hieman näkyi pistosjäljet, mutta toisena päivänä näytin jo täysin normaalilta. Ilman tosin mun tummia silmänalusia.

Kuva 1. Ennen.

Kuva 2. Puudutusvoide silmillä.

Kuva 3. Juuri hoidon jälkeen.

Kuva 4. Kaksi päivää laiton jälkeen.

Aineen ja hoidon pysyvyys ja tulos on (aina tietenkin omasta lähtötilanteesta riippuen) about paras, kun hoidon tekee kaksi/kolme kertaa, jonka jälkeen ylläpidohoidot on hyvä tehdä 1 tai 2 kertaa vuodessa. Joillakin aine pysyy yli vuoden.

Hoidon hinta: 1ml 390€

ps. Viivi on enää Joulukuun töissä, jonka jälkeen hän jää hetkeksi äitiyslomalle. Suosittelen siis kiinnostuneille olemaan Viiviin yhteydessä ennen mamma lomaa ! :)

www.studiovms.com

 

 


2 Comments
 • Johanna Kristine Holpainen
  Posted at 19:46h, 04 tammikuun Vastaa

  Hei! Osaatko sanoa tehtiinkö hoito neulalla vai kanyylilla?

  • lindamanuella
   Posted at 15:11h, 05 tammikuun Vastaa

   Moikka Johanna :) Tehtiin todella ohuella neulalla!

Post A Comment