12 x 3 ASIAA JUST NYT

Löysin tämän nyt jo monissa blogeissa pyörivän 12 x 3 asiaa postauksen alunperin Roosa Monosen blogista. Musta on ollut hauskaa lukea muiden vastauksia, joten ajattelin tehdä tämän myös itse. Toivottavasti nämä ei tule jo valmiiksi teidän korvista ja silmistä…

3 asiaa, joista pidän erityisen paljon nyt:

 • Juoksemisesta, tämä asia tosin on varmasti tullut teille jo selväksi. :D
 • Kynttilöistä, niitä on syksyisin sekä talvisin ihanaa poltella! Multa tuleekin lähiaikoina yks kynttiläpostaus tänne. Pääsette samalla vähän tutustumaan mun kotiin!
 • …josta päästäänkin kolmanteen asiaan josta pidän erityisen paljon nyt. Eli koti on tuntunut viimeaikoina muutenkin turvalliselta ja viihdyn täällä hyvin. Tuli siivottua ja raivattua PALJON turhia, nurkkiin kasaantuneita tavaroita pois, joten nyt täällä on kivempi olla. Koti pysyy siistimpänä, kun joka paikka ei pursua turhaa kamaa.

3 asiaa, josta en pidä tällä hetkellä:

 • Pimenevistä ja lyhenevistä päivistä. Ikävöin aurinkoa ja tiedän, että tarvitsen valoa.
 • Päivistä, kun ilma sattuu kasvoihin ja tuuli on niin kovaa, että ei pääse eteenpäin. :D
 • Lähestyvä isänpäivä ehkä vähän ahdistaa. Ja tämä on muutenkin aikaa, jolloin isäni menehtyi, joten huomaan ahdistuvani aina näihin aikoihin enemmän, vaikka en ajattelisi asiaa tietoisesti. Jäänyt solumuistiin kai…

3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna:

 • Treenasin
 • Söin ihan hemmetisti herkkuja; jäätelöä, pizzaa, karkkia, burgereita…alkoholia. :D
 • Olin super hauskoissa Halloween bileissä!

3 asiaa, jotka olen oppinut lähiaikoina:

 • Olen oppinut sen, että mulla on kova intohimo sekä halu opiskella kiinalaista lääketiedettä. Olen aina pohtinut lääkistä ja sekin kiinnostaisi PALJON, mutta koska mua ei niin paljoa kiinnosta lääketeollisuus eikä lääkkeiden määrääminen ihmisille, ylipäätään länsimainen lääketiede kovinkaan paljoa, niin veikkaan, että tämä olisi mun juttu enemmän… (tiedän, että se sisältää paljon muutakin, mutta näin karkeasti sanottuna). Kuitenkin ihmisten auttaminen, parantaminen ja terveyden edistäminen kiinnostaa niin paljon.. Mua kiinnostaa hirveesti se, miten me voidaan pitää itsestämme fyysisesti ja psyykkisesti huolta ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja mulla on kova halu auttaa muitakin hiffaamaan tämäkin puoli. Ymmärrän, että kun olkapää murtuu, se pitää leikata ja joskus sydän eivät toimi normaalisti, sitä tarvitsee lääkitä, mutta on paljon asioita, joita voisi hoitaa muullakin tapaa, kuin vain hiljentämällä oireet lääkkeillä. Ja huom! en siis missään nimessä ole länsimaalaista lääketiedettä vastaan tai tarkoita edellä mainittuja esimerkkejä mitenkään sitä väheksyvästi, todellakaan, mutta mua vain itseäni kiinnostaa itseäni enemmän tämä puoli ja vaihtoehto. :)
 • Olen mielestäni kehittynyt taas lisää siinä, että en puhuisi muiden päälle ja oppisin kärsivällisemmäksi keskustelijaksi.
 • Käyttämään mun uutta kameraa paremmin, kiitos Natalialle :D

3 asiaa, joita en osaa vieläkään yrityksestä huolimatta:

 • Olen edistynyt, mutta esimerkiksi vaatekaapin siistinä pitäminen on ikuisesti mahdoton tehtävä.
 • Olla syömättä ilman, että sotken. Mahdotonta!
 • En kuulemma osaa olla ilman huomiota. (poikaystävän mielipide). Mun mielestä se ei osaa olla.

3 asiaa, jotka haluaisin osata juuri nyt:

 • Ranskan kieli! Se on vain niin upean kuuloista ja olisi lisäksi myös hyödyllinen.
 • Elämä olisi helpompaa, jos osaisin koodata. Se olisi myös varmasti super hauskaa, jos sitä tekisi työkseen. Tällä hetkellä erittäin hyvä taito, tulevaisuudessa ei välttämättä niinkään, kun koodaus automatisoituu entistä enemmän. Tai ainakin väitän näin, sillä sitä on tapahtunut niin paljon jo nyt. Toki, jos on tulevaisuuden tietokonetta ja tekoälyä parempi koodari, sulle on varmasti paljon duunia. :D
 • Editoida videoita, että vois alkaa tekemään niitä ilman sitä opettelu rumbaa… :D

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä vielä tänään:

 • Treenata! Ekaa kertaa tällä viikolla… Hups!
 • Siivoilla ja järjestellä tavaroita ja funtsia etukäteen, mitä tarvitsisi ikeasta, jonne pakotan mun poikaystävän huomenna.
 • Vastailla sähköposteihin!

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä:

 • Se, kun olen herännyt aikaisin ja saanut tehtyä päivän työt ja hoidettua asiat ennen iltaa, jolloin voin rauhoittua ennen nukkumaan menoa ja nukun paremmin.
 • Urheilu, joka on mulle parasta terapiaa.
 • Hengitysharjoitukset ja venyttely. Mä helposti ”lopetan” hengittämisen, joten mun täytyy harjotella sitä enemmän.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle tällä hetkellä:

 • (Teko) Nahkahousut (venyvät, ei mitkään super kireet…)
 • Musta paita tai huppari
 • Mukavat alusvaatteet, jotka eivät kiristä. Käytän nykyään arjessakin paljon kevyitä urheiluliivejä, koska ne tuntuvat paljon mukavammilta päällä.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia nyt:

 • Paljon lisää viherkasveja ! Niistä tulee niin kiva fiilis + tuovat eloa kotiin. Ja happea ;)
 • Koiranpennun. Mulla on ollut kohta ikuisuuden koirakuume.
 • Matka jonnekkin, missä voisin vain maata viikon auringon alla tekemättä mitään. :D

3 asiaa, joista unelmoin tänään:

 • Ratsastuksen aloittamisesta uudestaan
 • Viimeviikon energisestä ja kevyestä fiiliksestä, jonka tuhosin viikonloppuna. XD
 • Olispa joko jo leuto talvi ja hieman lunta, tai kesä. Nämä välivaiheet ovat uuvuttavia.

3 asiaa, joita odotan innolla lähitulevaisuudessa:

 • Perjantaina pääsen katsomaan mun yhtiökumppanin uutta koiranpentua !!!
 • Viikonloppua, kun voi vaan olla ja rauhottua… Ollut taas liikaa menoa ja meininkiä.
 • Että saisin taas viikonlopun Halloween bileiden jäljiltä kaiken paskan ulos kropasta ja hyvän rytmin, sekä energiat takaisin = happiness.

Takki: Gina Tricot/ Housut: Boomerang / Kengät: Vamsko / Paita: Mango

Kuvat: Natalia Oona


6 Comments
 • Saara
  Posted at 19:29h, 07 marraskuun Vastaa

  Tuli mieleen tosta kiinalaisesta lääketieteestä, että oletko koskaa miettinyt osteopatiaa? Siinä kuitenkin pyritään hoitamaan kiputiloja yms muulla kuin lääkkeellä ja sulla varmaan on jo valmiiksi tietämystä kehon fysiikasta

  • lindamanuella
   Posted at 19:36h, 07 marraskuun Vastaa

   Osteopatiaakin enemmän mua kiinnostaa Katonah Yoga, jossa itseasiassa toimitaan vähän samalla tapaa kuin osteopatiassa, eli yritetään etsiä se X ongelman aiheuttaja, mutta ehkä vielä enemmän vielä mieli mukana, kuin osteopatiassa. :)

 • Sanna
  Posted at 12:37h, 08 marraskuun Vastaa

  Tää oli taas ihan huippu postaus! Sulla on jotenkin niin ihailtava asenne ja elämänkatsomus. Odotan innolla miltä kotisi näyttää 😍Ps. Näytät mielettömän kauniilta ja tyylikkäältä!

  • lindamanuella
   Posted at 16:07h, 08 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon, kiitos, kiitos !!! ❤️
   Heh, mä en olekaan ennen tainnut kotiani täällä esitellä 😊

 • Katariina
  Posted at 17:40h, 09 marraskuun Vastaa

  Mitä jos perehtyisit aiheisiin ennen kuin kirjoitat niistä? Esim. olisi mielenkiintoista mitä olet länsimaisesta lääketieteestä opiskellut, ja yhdessä postauksessa pohdit hoitopalvelujen ja niillä tuoton tekemisen moraalia, vaikka ilmeisesti et kumpaakaan alaa ole opiskellut tai kyseisillä aloilla työskennellyt. Se ei haittaa, että itse elät kokemusasiantuntijuudellasi, mutta se että levität pseudotiedettä ilman faktoja tai lähteitä haittaa. Just tää on riski etenkin terveysalalla.

  • lindamanuella
   Posted at 12:58h, 10 marraskuun Vastaa

   Hoitopalveluista on aika paljon kokemusta. Niiden keskellä olen työskennellyt nuoresta saakka ja pyörinyt koko elämäni juurikin näiden asioiden keskellä ja ollut eturivissä seuraamassa tätä alaa hyvin laajasti. (äidilläni ympäri satakuntaa palvelukoteja 2018 saakka, joiden hallituksessa toimin vuosia. Nykyään Mehiläisen omistamia, jossa yhä toimii johtajana).

   Länsimaisesta lääketieteestä ei ole niin läheistä otetta, sitä en ole koskaan opiskellut. Kirjoitan ainoastaan kokemuksesta, jossa mua on pyöritelty lääkäriltä lääkärille (puhutaan kymmenistä) ja olen löytänyt avun vasta kiinalaiselta puolelta siinä pisteessä, kun olen kuvitellut olevani vakavasti sairas, vaikka asia olikin loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen ja selkeä. (uniongelmat, hormonitoiminnan ongelmat, suolisto-ongelmat, ahdistuneisuus, alipalautuminen, iho-ongelmat, hiustenlähtö = hermoston ongelmat, sisäelinten epätasapanotila, jota ei lääkkeillä korjata, vaan pahennetaan…) ja tämän kautta myös itse kiinnostunut siitä.
   Ja on myös satoja kertoja, kun avun olen länsimaalaisesta lääketieteestä saanut. Mua vain itseäni kiinnostaa se puoli, mikä helposti jää huomioimatta ihmisten hoitamisessa.

   En mielestäni ole jakanut mitään faktoja , vaan kirjoittanut omista kokemuksistani ja kiinnostuksen kohteista, ketään tai mitään kuitenkaan vähättelemättä tai loukkaamatta. Kiinnostaa kuulla, mistä sä oikeen loukkaannuit noin paljon ja koit tarpeeksesi kirjoittaa noin hyökkäävästi? :) Millaisen riskin mielestäsi aiheutan terveysalalla?

Post A Comment