MILTÄ MUN VIIKKO NÄYTTÄÄ?

Kirjottelin viimeksi, miten väsynyt olin viimeisestä kahdesta viikosta. Nyt on ihan uudelleen syntynyt fiilis, kun raivasin kalenterin tietoisesti aivan tyhjäksi ja latailin akkuja koko viikonlopun. Lauantai yönä nukuin 14 tuntia ja seuraavana vähintään kymmenen. Tänäänkään mulla ei ollut heti seitsemältä kello herättämässä, vaan sain nukkua yli 10 tuntia, kun menin jo kymmenen jälkeen nukkumaan.

Viikonloppu meni suurimmaksi osaksi treenaillessa ja syödessä, ihan rehellisesti. :D Katsoin varmaan 4 leffaa ja röhnötin sängyssä. Sunnuntaina sain tehtyä onneksi pienen suursiivouksen, (voiko noin sanoa?) ja raivattua kotoa pois tavaraa, jotka olisi pitänyt viedä jo vuosi sitten.

Lauantaina käytiin myös poikaystävän kanssa drinkeillä St. George:ssa, mutta oltiin jo ajoissa kotona nukkumassa. Meillä on aina niin hemmetin hyviä keskusteluja, että ne on hyvä viedä välillä olkkarista jonnekkin muuallekkin, niin pääsee ihan uudelle levelille. :D Tällä viikolla mua mietityttää se, voiko maksimaalista voittoa tavoittelevat, suuret pörssiyhtiöt toimia moraalisesti oikein, kun yritystoiminta koostuu ihmisten hoitamisesta ja elämän tarjoamisesta. Kiinnostaisiko tästä aiheesta postaus?

Tulossa taas mielenkiintoinen viikko, täynnä erilaisia töitä ja menoa! Tänään on vasta maanantai, joten oletan viikkoon tulevan vielä miljoona muutosta ja asiaa hoidettavaksi… :D

Jokaiseen päivään liittyy aina sähköposteja, viestittelyä ja koneella töiden tekoa. Niitä en jaksa erikseen kirjoittaa jokaiseen päivään. :D

Maanantai – Tuhat mailia, koska maanantai & Podcast nauhoitus – editointia. Fitnetillä valmentajien kampanjan hoitoa. Blogi. Illalla treenit.

Tiistai –  Aamupäivä studiolla, Tilt E-sports kuvaukset. Sieltä suoraan kosmetologille. Illalla todennäköisesti hommat jatkuu koneella, mm. Fitnetin puolelta asioiden hoitamista.

Keskiviikko – Kamppis kuvailua sekä sen tekemistä. Blogin kirjoittamista. Illalla treenit

Torstai – 90 min yksityisjooga, jossa availlaan lukkoja mun kehosta ja siivotaan kehoa, laitetaan hengitys virtaamaan. Illalla podcast nauhoitukset ja mahdollisesti kuvaamista Natalian kanssa.

Perjantai – Kampanjan kuvaamista ja rakentamista. Natalian kanssa kuvataan meidän Podcastiin myös materiaalia. Polhemin Pr päivät. Illalla taas treenit.

Viikonloppu – La ja Su todennäköisesti taas latailen akkuja ja treenaan. Syön. :D Pidän aina kerran viikossa, joskus kaksi, päivän kun tankkaan ja syön ihan mitä vaan haluan, niin paljon kuin haluan. Jos liikkuu säännöllisesti niin tää tekee vaan hyvää. :)

Takki: Na-kd / Kengät: Vamos / Housut ja paita : Bik Bok / Lasit: Prada


4 Comments
 • Heta
  Posted at 13:36h, 29 lokakuun Vastaa

  Kuulostaapa aktiiviselta, hyvä sä! Postaus mainitsemastasi pörssiyhtiöiden toiminnasta kiinnostaa kyllä, eli sitä odotellen!

  Kirjoitit viikko-ohjelmaasi ”treenit” useamman kerran ja mulle heräsikin kysymyksiä nykyisten treeniesi tilanteesta. Mitä treenaat, miten usein, mitä ominaisuuksiasi haluaisit kehittää? Treenaatko yksin vai PT:n kanssa? Eli perinteisempi treenipostaus tämän uuden, ”non-fitness” -Lindan rytmeistä kiinnostaisi!

  Kiitti jo etukäteen ja ihanaa syksyä!

  • lindamanuella
   Posted at 14:30h, 29 lokakuun Vastaa

   Moikka!
   Kiitos kun kommentoit. Tuo aihe on musta mielenkiintoinen, joten mielelläni kirjoittaisin siitä näkökulman. :)

   Treeneistä, tavoitteista ja kaikesta sen ympärillä voin myös erittäin mielelläni kirjoittaa! :)
   Ihanaa syksyä myös sinne ! <3

 • mt
  Posted at 08:29h, 30 lokakuun Vastaa

  Hoito-alalla työskentelevänä luen aina mielelläni erilaisia näkökulmia noihin asioihin, joten se postaus olisi kiva lukea. En ole koskaan nähnyt työelämässä kyseenalaisempaa menoa kuin kys. alalla viimeisen parin vuoden aikana pääkaupunkiseudulla ja pelottaa vaan mihin tämä meno voi johtaa.

  • lindamanuella
   Posted at 10:06h, 30 lokakuun Vastaa

   Moikka, kiva kuulla että kiinnostaisi :)
   Joo se on aikamoista, jos tavoitellaan vaan maksimaalista voittoa, joka revitään asiakkaiden ja työntekijöiden selkärangasta.

Post A Comment