VEGAANINEN OMEGA 3 + MITÄ MÄ SYÖN PÄIVÄSSÄ?

[mittaustagi]

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLine kanssa

 

Moikka!

Terkkuja täältä IHANASTA kreikasta! Mykonos on ihan mielettömän kaunis saari, suosittelen ehdottomasti käymään jos tulee mahdollisuus. Kerron myöhemmin teille kaiken lomastamme täällä, mutta tänään puhutaan hieman mun ja varmasti monen muunkin lemppari aiheesta, nimittäin ruoasta.

Oon täällä lomalla syönyt todella vapaasti laskematta yhtäkään kaloria, mutta multa pyydetään usein postausta siitä, että mitä mä syön normaalina päivänä. Tänään siis aiheena kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa mun normaalin päivän ruokailut, sekä FitLinen uusi, aivojen ja sydämen normaalia toimintaa edistävä täysin vegaaninen Omega 3 Vegan.

 

 

MITÄ MÄ SYÖN PÄIVÄSSÄ?

Aamupala: Mä syön aamulla usein puuron, jossa on yleensä seassa rasvatonta raejuustoa tai valkuaisia. Olen kertonut teille ennenkin vähentäneeni lihaa ja mahdollisimman paljon kaikenlaisia eläinperäisiä tuotteita ruokavaliossani, mutta syöväni edelleen kananmunia, kalaa ja joitakin maitotuotteita, kuten raejuustoa ja juustoja. Puuron sekaan heitän usein protskulähteiden lisäksi mummulta saamiani marjoja sekä pähkinöitä. Sekaan ripottelen himalajansuolaa ja pellavansiemeniä, jotka ovat kätevä ja edullinen tapa lisätä terveellisiä rasvahappoja sekä kuitua ruokavalioon. Täällä mulla on mukana FitLinen Omega 3 Vegan, joka pitää huolen mun välttämättömien rasvahappojen saannista. Mukana mulla on myös muitakin FitLinen vitamiineja, joista olen ennenkin kirjoittanut teille. 

Vaihtoehtoinen aamupala mulla on 1 kananmuna ja 4 valkuaisen munakas, jonka päälle ripottelen mummun kasvihuoneen yrttejä. Kylkeen kurkkua, tomaattia ja salaattia. Tätä syön erityisesti sillon, kun mulla on jonkinlaista dieettiä päällä tai turvottaa ja haluan kevyemmän olon.

Lounas: Todella usein joku ruokaisa salaatti, esimerkiksi salaatti kurkulla, tomaatilla, falafeleilla/lohella, feta/vuohenjuusto ja usein joko pähkinä tai jokin papusekoitus. Tykkään todella paljon sellaisista sekamelska-mössö salaateista, missä on vähän kaikkea sekaisin. :D

Välipala: Syön yleensä jotain hedelmiä, nyt kesällä olen vetänyt melkein joka päivä vesimelonia välipalaksi.

Päivällinen/Illallinen: Usein joko kala- tai falafelruoka, jossa hummusta ja runsaasti vihanneksia / salaattia. Joskus jos poikaystävä on kokkaillut, syödään illalla pastaa hyvällä juustolla ja tomaattikastikkeella tai esimerkisi tonnikalalla. Avocadopasta on kuulemma seuraavaksi tulossa, joten ehkä siitäkin tulee yksi vakkari ruoka meidän arkeen.

Iltapala: Usein joku hedelmä tai kulhollinen marjoja ja hieman pähkinöitä.

 

 

MIKÄ IHMEEN FITLINE OMEGA 3 VEGAN?

Tämä on mullekkin ihan uusi innovaatio, mutta erityisen kätevä ihmisille, jotka haluavat varmistaa tärkeiden ravintoaineiden, kuten omega-3-rasvahappojen päivittäiset annokset, mutta välttävät kalaa maun tai allergioiden takia tai vastalauseena merien liikakalastukselle. Ratkaisu on uusi FitLine Omega 3 Vegan, jossa on käytetty ainutlaatuista microSolve®-teknologiaa. Se on omega-3-rasvahappojen kestävä lähde ilman kalan makua ja meriperäisten saasteiden vaaraa. Nestemäinen ravintolisä on 100-prosenttisesti kasvipohjainen, sillä omega-3-rasvahapot on uutettu yleisesti käytetyn kalaöljyn sijaan mikrolevästä.

 

 

FitLinen Omega 3 Vegan on veden kanssa nautittava lisäravinne, eli todella helppo käyttää. Täytä mukana tuleva mittakuppi 4,17 ml ja nauti 1-2 kertaan päivässä kylmän veden kanssa. Voilá!

page1image11632

 


2 Comments
 • 😊
  Posted at 06:29h, 03 syyskuun Vastaa

  Hei Linda!

  Kiitti hyvästä blogista. Nyt kun olet kasvissyöjä, niin mietin että voisiko fit nettiin tulla ruokavalio joka on oikeasti kasvisyöjälle/vegaanille suunniteltu ja myös testattu toimivaksi? Olette olleet yhteistyössä Ida Jeminan kanssa ja nyt kun hänkin on jättänyt lihan, olisi mahtavaa jos te kaksi tekisitte ruokavalion treenavalle vegaanille/kasvisyöjälle, sillä ne ovat kiven takana!! Ohjelmia kyllä löytyy mutta ne on selväti vain tehty sillä linjalla, että liha korvataan tyyliin tofulla. Tämä olisi ihan huikee juttu ja varsinkin jos täällä blogissa itse myös testaisit ohjelman. Kiitos oikeen paljon!

  • lindamanuella
   Posted at 10:04h, 05 syyskuun Vastaa

   Moikka,
   meiltä löytyy muutamia kasvissyöjille suunnattuja ruokavalioita, mutta oon samaa mieltä, että ehdottomasti voitaisiin kehitellä joku todella monipuolinen ja kattava ruokavalio ainoastaan vegaaneille/kasvissyöjille ja mielellään niin, että tulevaisuudessa jokaisessa ohjelmassa olisi myös tämänkaltainen vaihtoehto, se on tulevaisuutta ;)!
   Kiitos paljon ideasta ! <3

Post A Comment