VIIKKO MYKONOKSELLA

Heiii <3

Ihanaa maanantaita ! Mä ajattelin nopeasti kirjoitella teille hieman tämän viikon suunnitelmista ja huomauttaa, että jos Mykonos kiinnostaa niin kannattaa seurata mun Instagramia tällä viikolla. Olen nimittäin lähdössä sinne tänään viikoksi poikaystäväni ja muutaman kaverin kanssa.

Mä en MALTA odottaa että päästään perille. Olen haaveillut Mykonoksesta jo pitkään ja olen kuullut monilta sen olevan ihan mielettömän upea paikka. Myös moni mun seuraama vaikuttaja on ollut siellä tänä kesänä ja olen kateellisena katsellut heidän storyjaan.

Mykonoksen mielettömän kauniiden maisemien, auringon ja kristallinkirkkaan meren lisäksi venaan malttamattomana kreikkalaista ruokaa… se on vaan niin parasta.

Pyysin mun kampaajaa Jesseä (Gyyli) leikkaamaan mulle viimeviikolla jo pitkään haluamani ”verho”otsatukan, eli etuhiukset, jotka näyttävät lähinnä ylipitkältä otsikselta. Mitäs mieltä ootte? Hot or Not? :D

 


No Comments

Post A Comment