IN A HURRY – VÄLIPALAVINKIT

[mittaustagi]

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa

 

Hellurei tyypit!

Yksi ehkä eniten kysyttyjä kysymyksiä Personal Trainerille on, että kerro mulle pliis joku helppo ja ravitseva välipala kiireisiin päiviin. Tämä on varmasti niitä isoimpia kompastuskiviä meille kaikille, sillä nälän yllyttyä liian kovaksi kiireen vuoksi, sitä tulee helposti sorruttua johonkin ei-niin-järkeviin vaihtoehtoihin. Tänään mä esittelen teille kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa muutaman erittäin hyvän vaihtoehdon jokaisen arkeen.

Yksi ihan super helppo ja herkullinen välipala idea on FitLine ProShape All-in-1. Se on jauhesekoitus, jota sekoitetaan oman mieltymyksen mukaan esimerkiksi (kasvis)maitoon, jolloin siitä saa maukkaan pirtelömäisen juoman. Juoma sisältää mm. proteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja lihasmassan säilymistä, sekä sinkkiä, joka taas edistää normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa. Juomasta löytyy monia eri makuja, joista mun lempparit on banaani ja suklaa. Juoma sopii hyvin välipalaksi kiireisiin päiviin.

Jos on kuitenkin enemmän syömis tyyppiä, kuten minä itse olen ja haluaa pirtelöiden sijaan mielummin syödä jotain kiinteää, niin toisena hyvänä vaihtoehtona löytyy FitLine ProShape -patukat, joka kuuluu samaan sarjaan pirtelöiden kanssa, mutta patukka muodossa!

Toimii siis myös hyvin välipalana kiireisiin päiviin ja on the go – snacksina.

Juomat ja patukat eivät kuitenkaan missään nimessä toimi kunnon ravinnon korvaajina, vaan kiireisten päivien pelastajana ja helppona välipalana. Molemmat toimivat myös hyvinä vaihtoehtoina, kun tekee mieli jotain makeaa tai herkkuja. 😀


No Comments

Post A Comment