BOOSTIA AINEENVAIHDUNNALLE – BIKINIKUNTO YMPÄRI VUODEN?

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: FitLine

Tänä kesänä olen päässyt käyttämään biksuja enemmän kuin vuosiin ja moni pystyy varmasti samaistumaan. Asun noin kilometrin päässä Hietsun rannasta ja olen iltaisin käynyt siellä pulahtamassa ja viilentymässä ennen nukkumaan menoa, itseasiassa tulin sieltä juuri äsken. Uimisesta tulee viileämpi ja renoututunut olo ja sen jälkeen nukkuu paljon paremmin. Myös kylmä suihku toimii iltaisin yhtenä hätäkeinona, jos uimaan ei pääse. 😀

Mulla on enimmäinen kesä noin 4 vuoteen, kun mulla ei ole tähtäimessä kisoja tulevaisuudessa tai en ole kisakaudella. Valehtelisin, jos väittäisin, että se ei näkyisi mun kropassa ja tämän kesän bikinikunnossa, mutta mikä edes on bikinikunto? Tänään puhutaan vähän aiheesta ja esittelen myös teille kaupallisessa yhteistyössä FitLine D-drink juoman, joka tukee aineenvaihduntaa.

Mä olen nyt uudestaan innostunut hirveesti juoksemisesta ja sali on nyt jäänyt selkeästi kuuman kesän varjoon. Olen toki tehnyt kuntopiirejä ja aktivoinut lihaksiani omalla kehonpainolla, mutta kovat rautojen kolistelut ja kunnon lihastreenit ovat jääneet satunnaisiin kertoihin kesän aikana. Se näkyy mm. siinä, että kehoni ei ole lainkaan niin paineinen kuin se yleensä on ja mulla ainakin pienentyy heti ensimmäisenä pakarat ja kaikki ne lihakset, joissa olisi ihan mukavaa säilyttää paine aina ja varsinkin bikinikeleillä. 😀

Mua ei silti ole haitannut muutos, olen nauttinut kesästä mahdollisimman paljon ja siirtänyt tällaiset pinnalliset ajatukset sivuun. Bikinifitnestä harrastavalle voi olla todella vaikeaa hyväksyä omaa kehoaan kisaamisen jälkeen, mutta olen mielestäni selviytynyt tästä terveellä mielellä. Tällä hetkellä nautin paljon juoksemisesta ja vaikka se ei todellakaan ole parasta liikuntaa, jos tavoitteena on muodokas vartalo tai pyöreät pakarat, niin rehellisesti sanottuna mua ei tällä hetkellä niin se asia kiinnosta. Ainakaan niin paljoa, että siitä steessaisin. Nyt tärkeintä on terveys, liikunnasta nauttiminen ja hyvässä fyysisessä kunnossa pysyminen. Kuntosali on mulle niin rakas harrastus, että tiedän palaavani sinne, kunhan siltä tuntuu ja ilmat viilenevät, joten senkään vuoksi en stressaa sen puolesta.

Mikä on bikinikunto?

Bikinikunto on mun mielestä se kunto, kun ihminen laittaa bikinit päälle. Toki kannustan kaikkia aina liikkumaan ja syömään hyvin ja mahdollistamaan sen oman fyysisen kunnon parantamista terveydellisistä syistä ja olit sä sitten minkä kokoinen tai muotoinen tahansa, niin varmasti sulla on parempi olla, kun voit hyvin. Turvonneella keholla ja tukkoisella aineenvaihdunnalla on koosta riippumatta tukala olla ja siksi muistuttelen teitä, että liikkukaa, syökää terveellisesti ja monipuolisesti ja juokaa paljon vettä ! Kesän kuumuus saa ainakin mulle helposti turvonneen olon jos syön liikaa ja en muista juoda vettä tarpeeksi.

Säännöllisen ruokailurytmin, unen, liikunnan ja veden lisäksi hyvä aineenvaihdunnalle boostia aintava kuuri on FitLine D-Drink kuuri. D-Drink on 14 päivän pituinen ravinnelisäkuuri, joka tukee maksan normaalia toimintaa sekä edistää normaalia aineenvaihduntaa. Juoma on herkullinen yhdistelmä korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, kuten parsakaali- ja karhunlaukkajauhetta sekä maarianohdakeuutetta.

Olen nyt vuoden aikana vetänyt muutaman D-Drink kuurin ja olen aina tykännyt. FitLine D-Drink Kuuri sopii täydellisesti kesään tai jouluntienoille, kun keho tarvitsee vähän lisäboostia aineenvaihduntaan.

 

Tsemppiä kaikille kuumien kesäpäivien treeneihin ja muistakaa nauttia bikinikeleistä !


2 Comments
 • Juulia
  Posted at 15:50h, 03 elokuun Vastaa

  Itelle tuli just viesti postilta et paketti on saapunu ja siellä on juurikin fitlinen 3kk se aamu ja ilta juomat ja sit tää d-drinkki 👍 mulle suositeltiin sitä ku itellä maksa arvot koholla kun on särkylääkkeitä tullu mutusteltua niin kauan.. Mut innolla odotan Huomaako jotain eroa kuurin jälkeen 👍😊

  • lindamanuella
   Posted at 15:28h, 06 elokuun Vastaa

   Uii, kerro ihmeessä sitten miltä tuntuu ja huomaatko eroa 🙂

Post A Comment