WILD GIRLS TRIP TO BARCELONA

…or not. Sori jo valmiiksi hyvin harhaanjohtavasta otsikoinnista, oli ihan pakko.  :D

Lähdin viikko sitten perjantaina Barcelonaan mun ystäväni Luisan kanssa. Meillä oli tavoitteena syödä, nauttia kauniista Barcelonasta ja nukkua ja onnistumisprosentti tavoitteelle oli 110%.

Oltiin joka ikinen ilta jo viimeistään klo 23 nukkumassa ja aikaisin aamulla hereillä. Tää oli mun ensimmäinen kerta Barcelonassa, mutta Luisa käy joka kesä siellä, joten oli todella kivaa mullekkin, kun ei tarvinnut tuhlata ensimmäisiä päiviä siihen, että hahmottaa kaupungin, vaan kaikki meni tosi smoothisti. Käytiin tsekkaamassa tietenkin Sagrada Familia, La Rambla, Katalonian aukiolla käytiin tsekkaamassa upea suihkulähde show, näin myös Gaudin talon Casa Batlló:n ja Arc de Triomf riemukaaren. Muutamia muitakin kirkkoja tuli nähtyä ja muutenkin kaupinkia. 

Barcelona oli ihana ja todella tunnelmallinen sekä kaunis kohde, josta löytyy kaikkea! Siellä on upeita nähtävyyksiä, kiva ranta, paljon shoppailupaikkoja ja ihania ravintoloita ja kahviloita. Yöelämästä en saanut minkäänlaista kosketusta, mutta muutaman aperol spritzin join ja ne oli hyviä… :D Kuulemma yöelämä on myös todella jees.

Oli ihana loma, kun pääsi kotiin takaisin levänneenä ja nauttineena. Yhtään päivää ei tarvinnut tuhlailla darraan, joka on mulla aina erityisen paha. Välillä mulle tulee paha darra jo muutamasta lasista viiniä, mikä on ihan super ärsyttävää, joten mielummin väistelen niitä lomilla, jossa on tarkoitus nauttia eikä kärsiä. :D

Suosittelen Barcelonaa ehdottomasti ihan vaikka pitkään viikonloppulomaan, jos kaipaa hyvää ruokaa, kaunista kaupunkia ja rannalla makoilun lisäksi muutakin aktiviteettiä.

 


2 Comments
  • Sanna
    Posted at 22:08h, 27 heinäkuun Vastaa

    Mieletön paikka ja vitsi sä oot kaunis! 😍😍

  • Mari
    Posted at 08:56h, 28 heinäkuun Vastaa

    Ihanat ! Te ja Barcelona .

Post A Comment