WILD GIRLS TRIP TO BARCELONA

…or not. Sori jo valmiiksi hyvin harhaanjohtavasta otsikoinnista, oli ihan pakko.¬† ūüėÄ

Lähdin viikko sitten perjantaina Barcelonaan mun ystäväni Luisan kanssa. Meillä oli tavoitteena syödä, nauttia kauniista Barcelonasta ja nukkua ja onnistumisprosentti tavoitteelle oli 110%.

Oltiin joka ikinen ilta jo viimeistään klo 23 nukkumassa ja aikaisin aamulla hereillä. Tää oli mun ensimmäinen kerta Barcelonassa, mutta Luisa käy joka kesä siellä, joten oli todella kivaa mullekkin, kun ei tarvinnut tuhlata ensimmäisiä päiviä siihen, että hahmottaa kaupungin, vaan kaikki meni tosi smoothisti. Käytiin tsekkaamassa tietenkin Sagrada Familia, La Rambla, Katalonian aukiolla käytiin tsekkaamassa upea suihkulähde show, näin myös Gaudin talon Casa Batlló:n ja Arc de Triomf riemukaaren. Muutamia muitakin kirkkoja tuli nähtyä ja muutenkin kaupinkia. 

Barcelona oli ihana ja todella tunnelmallinen sek√§ kaunis kohde, josta l√∂ytyy kaikkea! Siell√§ on upeita n√§ht√§vyyksi√§, kiva ranta, paljon shoppailupaikkoja ja ihania ravintoloita ja kahviloita. Y√∂el√§m√§st√§ en saanut mink√§√§nlaista kosketusta, mutta muutaman aperol spritzin join ja ne oli hyvi√§… ūüėÄ Kuulemma y√∂el√§m√§ on my√∂s todella jees.

Oli ihana loma, kun p√§√§si kotiin takaisin lev√§nneen√§ ja nauttineena. Yht√§√§n p√§iv√§√§ ei tarvinnut tuhlailla darraan, joka on mulla aina erityisen paha. V√§lill√§ mulle tulee paha darra jo muutamasta lasista viini√§, mik√§ on ihan super √§rsytt√§v√§√§, joten mielummin v√§istelen niit√§ lomilla, jossa on tarkoitus nauttia eik√§ k√§rsi√§. ūüėÄ

Suosittelen Barcelonaa ehdottomasti ihan vaikka pitkään viikonloppulomaan, jos kaipaa hyvää ruokaa, kaunista kaupunkia ja rannalla makoilun lisäksi muutakin aktiviteettiä.

 


2 Comments
  • Sanna
    Posted at 22:08h, 27 heinäkuun Vastaa

    Mielet√∂n paikka ja vitsi s√§ oot kaunis! ūüėćūüėć

  • Mari
    Posted at 08:56h, 28 heinäkuun Vastaa

    Ihanat ! Te ja Barcelona .

Post A Comment