UPEAT SISUSTUSTAULUT + HARVINAINEN ALEKOODI DESENIOLLE

[mittaustagi]

CIAO!

Desenio on varmasti monille mun lukijoille jo tuttu verkkokauppa. Deseniolta löytää edullisesti ihan älyttömän upeita sisustusjulisteita ja niihin sopivia, upeita kehyksiä. Jos kuitenkaan et vielä tiedä tästä verkkokaupasta, niin käyppä ehdottomasti tsekkaamassa!

Julkaisin noin kuukausi sitten mun instagram storyssa kuvia mun uusista tauluista ja lupasin, että jaan teille myöhemmin näihin alekoodin.

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Mä rakastan tauluja ihan älyttömästi. Rakastan maalata tauluja ja katsella niitä. Mulle tärkeintä tauluissa ja ylipäätään taiteessa on tunne sekä värit. Tarpeeksi mystistä taulua pystyn katselemaan helposti vaikka tunnin, etsiskellen siitä kuvioita, erilaisia hahmoja ja uusia leveleitä. Tykkään toki myös selkeistä tauluista, jotka selvästi esittävät jotain, mutta parasta on, kun taulu jää hieman katsojan tulkinnan varaan, jolloin jokainen voi kokea sen eritavalla.

Deseniolta löytyy todella laaja valikoima eri aiheisia tauluja. Mun lempparit ovat ehdottomasti luono -ja taideaiheet ja niistä kategorioista olenkin lähes kaikki tauluni Deseniolta hankkinut. Myös muotipuolelta mulla on muutamia upeita julisteita kotona.

Tämä seuraava taulu on ehdottomasti mun uusi lemppari, vaikka nuo sinisetkin veivät mun sydämen! Kummasta sä tykkäät enemmän?

Deseniolla on alkamassa huikea Big Summer Sale!

VIP-koodillani “LINDAMANUELLA35” saat kokonaiset -35% alennuksen kaikista julisteista! Muistakaa, että mun koodi on voimassa vain 24.-26.7, eli tiistaista torstaihin! Tämä on todella erityinen koodi, sillä poikkeuksellisesti koodini koskee nyt kaikkia julisteita, mukaan lukien Handpicked- ja Collaboration-osioiden julisteita, jotka eivät yleensä pääsee alennuksiin mukaan!

Eli mahtavia uutisia kaikille seuraajille, jotka ovat haaveilleet Desenion julisteista! 🙂 

 


2 Comments
 • Riikka
  Posted at 16:38h, 24 heinäkuun Vastaa

  Hei, tää tuli ihan täydelliseen saumaan! Olen pari viikkoa katsellut Desenion sivuja ja arponut, mitä ostaisin ja odotellut hyvää alekoodia. Kiitos!

  • lindamanuella
   Posted at 16:41h, 24 heinäkuun Vastaa

   Vitsi miten hyvä!! 🙂 Toi on aika iso alekoodi, joten varmasti jeesaa !;)

Post A Comment