HOLD YOUR SOIJAS!

[mittaustagi]

Moikka!

Hei ihan mieletön sää, mitä ihmettä!!!!!!!! Vitsit miten mahtavia kelejä on ollut päivästä toiseen. Täällä päin maailmaa on ainakin koko stadi ihan sekaisin, kun vihdoinkin on lämmin ja aurinko paistaa. Edes tuuli ei ole kylmä, vaan ulkona ollessa tuntuu aivan kuin olisi jossain ulkomailla. Pikkuhiljaa alkaa myös iho päivettymään ja kalpeus karkaa ihmisten naamoista. 😀

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla.com

Oltiin eilen koko päivä ”hylättyjen lasten” kesken viettämässä äitienpäivää. Lauantaina olimme juhlimassa Kasimirin mummin synttäreitä ja siellä tuli K:n serkun ja siskon kanssa puheeksi, että taidetaan kaikki olla äitienpäivänä sellaisessa tilanteessa, että äidit on jossain kauempana, joten päätettiin lähteä yhdessä viettämään äitienpäivää seuraavana päivänä jonnekkin. Sää oli eilenkin niin upea, että päätettiin järjestää piknik veneelle ja saatiin loppujenlopuksi ihan hyvä hylättyjen lasten porukka kasaan. 😀

Mulla oli Offerilla:n sivuille lahjakortti käyttämättä ja sain idean, että haetaan safkat koko porukalle alennuksella espalta, yhdestä sushi mestasta, jonne lahjakortti kävi. Saatiin puoleen hintaan sushia niin paljon, että lopuksi pojat joutuivat ottamaan kivi-sakset-paperin siitä, ketä ahtaa itseensä vielä viimeisen sushin.

Pakko myöntää, että sushi ja aallokot on hieman haastava yhdistelmä. Mulla soi vieläkin päässä ”hold your soijas!”, kun aina aaltojen tullessa napattiin soijakipot ilmaan ja yritettiin olla läikyttämättä niitä pitkin venettä. 😀

Tuo Offerillan sivusto on super kätevä tällaisiin päiviin, kun porukkaa on paljon ja halutaan säästää. Loppusumma olisi nimittäin ollut ilman alennusta aika suuri ja säästettiin diilin kautta noin 60€. Offerillan sivustolta löytyy diilejä ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarpeellisiin palveluihin ja alennusprosentti on yleisesti 50-90%. Toivottavasti moni älysi käyttää sivustoa hyväksi esimerkiksi äitienpäivää ajatellen, sillä tuolta olisi saattanut löytyä äideillekkin vaikka mitä ihania hemmotteluja tai ravintoladiilejä edullisesti.

Päivä oli ihan mahtava, ei pysty tarpeeksi hehkuttamaan miten ihanaa on, kun kesä on vihdoin täällä! Oltiin iltaan saakka veneellä ja vain lilluttiin koko päivä, mahat täynnä sushia sekä kuunneltiin hyvää musiikkia. Mä niin toivon, että eilisen saa viettää tänä kesänä vielä monta kertaa ja että säät pysyisivät hyvinä koko kesän. Suomen kansa olisi kyllä todella ansainnut kerrankin kunnon kesän.

Olen tänään herännyt seitsemältä jo ihan pirteenä, koska tuo sää ja aurinko tekee niin suuria ihmeitä energiatasoille ja mielialalle. Olen myös hyvin motivoituneena vääntänyt ihan hulluna duunia koko aamun, jotta pääsen päivällä vielä nauttimaan upeasta säästä. Aurinko tekee musta näköjään hyvin tehokkaan. 😉

 

Nauttikaa kesästä tyypit! Ja muistakaa tilata Offerillan uutiskirje, jotta pysytte kärryillä diileistä ja tarjouksista, niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos haluaa tehdä fiksuja säästöjä ja silti kehitellä jotain spessumpaa, tai vaikka syödä hyvin. 😀

KILPAILU

Kommentoi jotain hauskaa, jos tilasit offerillan uutiskirjeen itsellesi ja oot mukana kilpailussa, jossa arvon yhden 40 € arvoinen Offerillan lahjakortin lukijoiden kesken. Arvonta suoritetaan kesäkuun alussa! Sääntöihin pääset klikkaamalla tästä.

Sen lisäksi jaan kaikille alekoodin, jolla saatte kaikki -10% diileistä ja tilauksista! Koodi toimii nimellä lindamanuella10 

 

 

 


16 Comments
 • Henna
  Posted at 07:52h, 15 toukokuun Vastaa

  On jo tilattu Offerillan uutiskirje, hienoa.

 • Airi
  Posted at 07:52h, 15 toukokuun Vastaa

  Ihania kuvia.

 • PEE
  Posted at 07:53h, 15 toukokuun Vastaa

  Mukana, käyn usein ravintoloissa syömässä.

 • Minttu-Maaria
  Posted at 10:31h, 15 toukokuun Vastaa

  Jotain hauskaa hehheh 😀

 • Krisse
  Posted at 12:35h, 15 toukokuun Vastaa

  Mukana! 🙂

 • Anette Laitinen
  Posted at 15:37h, 15 toukokuun Vastaa

  Ostin Offerilla kautta mummulle jalkahoidon ja nyt olen käyttämässä lahjakortin äidin hemmotteluhoitoon. Haluaisin kovasti päästä itsekin 😍 vaikka kosteuttavaan kasvohoitoon, etten ihan rusinaksi muutu auringossa 😎

 • Janina m
  Posted at 15:42h, 15 toukokuun Vastaa

  Ihanan kesäisiä kuvia ja hyvän näköisiä susheja. 😍

 • Maikki
  Posted at 17:37h, 15 toukokuun Vastaa

  Kuulostaa hyvälle ja tilaukseen laitettu! 🙂

 • Nuppu Laaksonen
  Posted at 18:03h, 15 toukokuun Vastaa

  Tilattu on! Jee 🙂

 • Mariem
  Posted at 19:52h, 15 toukokuun Vastaa

  Lahjakortit on kyllä hyviä lahjoja. Aikas megasushit, nam 🙂

 • Jutta
  Posted at 10:03h, 16 toukokuun Vastaa

  Tilattu jo aiemmin! 🙂

 • Ässä
  Posted at 17:01h, 20 toukokuun Vastaa

  Ihanan rentoa kesästä nauttimista! 🙂 Mistä tuo kesäinen jumpsuitti on?

  • lindamanuella
   Posted at 21:28h, 20 toukokuun Vastaa

   Se on madladystä :)!

 • Pauliina.K
  Posted at 17:01h, 20 toukokuun Vastaa

  Tilattu on 😀

 • Emilia
  Posted at 07:06h, 22 toukokuun Vastaa

  Ihanan näköinen päivä teillä 🙂

 • Valma
  Posted at 10:43h, 28 toukokuun Vastaa

  Tilattu on ja käytettykin itse asiassa jo moneen otteeseen. 🙂

Post A Comment